Tylko ona postawila dniagnoze a bylam u 3 lekarzy kazdy mowil co innego dopiero pani doktor zauwazyla ze syn ma 3 migdal do usuniecia polecam
Pani doktor przyjmuje w kolejności jak jej pasuje, nie wiem po co zapisy na godziny, skoro wyczytuje późniejszych pacjentów przed wcześniejszymi. Wiedząc, że człowiek stoi w kartotece (30 minut, mimo, że przyszłam dużo wcześniej), żeby jak to panie z rejestracji ujęły -sprawdzić zdolność ubezpieczeniową (co trwa 20 sekund), wyczytuje 3 razy pod rząd pacjenta, po czym kiedy wraca z kartoteki i chce wejść, to pani doktor na złość zostawia go na koniec. Kiedy się upomniałam pani doktor zaczęła krzyczeć i rzucać po gabinecie kartotekami narzekając, że ma za dużo kartotek. Jeśli ma pani za dużo pacjentów proponuję zapisywać ich mniej. Nie interesuje mnie pani zły dzień, ma być pani kompetentnym lekarzem i zachować kulturę. Pani doktor dała mi odczuć, że pacjent to zło konieczne i nie ma prawa zwrócić uwagi lekarzowi na cokolwiek. Skarga na panią doktor do NFZ murowana. Nie zostawię tego tak. To szczyt chamstwa, bezczelności i braku kultury. Dodatkowo przepisała mi lek, na który jestem uczulona, była napisany na recepcie pod inną nazwą, gdyby nie mgr farmacji w aptece, nie wiem jakby się skończyło zażycie leku - nadmienię, że pani doktor nawet nie zapytała o uczulenia na leki, co jest podstawą wywiadu medycznego. Polecam omijać tą panią szerokim łukiem.
Lekarka, której się nic nie chce. Istna beznadzieja, zamiast pomóc zaszkodziła. Miała mi wyczyścić ucho, a w efekcie przez niechlujstwo spowodowała zapalenie ucha.