lekarz Elżbieta Bronisz

4,4

Jeszcze nigdy nie spotkałem tak zaangażowanego lekarza, który zleca multum badań, ogląda płytki samodzielnie, wszystko dokładnie tłumaczy i jednocześnie podchodzi z takim spokojem i empatią. Serdecznie dziękuję Pani Doktor za opiekę.

Nigdy nie widziałam tak dokładnie, wnikliwie przeprowadzonego wywiadu i badania. Pani doktor ma ogromną wiedzę, a do tego bez problemu potrafi nawiązać kontakt z pacjentem. Wiemy co mamy dalej robić, a z wizyty wyszliśmy naprawdę uskrzydleni 🙂 bardzo polecam Panią doktor i dziękuję w imieniu swoim i taty 🙂

Potwierdzam wszystko co napisane do tej pory. Badanie na NFZ. Niesamowite wnikliwe badanie wraz z obszernym rozpoznaniem historii choroby, lepsze niż miałam leżąc tydzień na oddziale w szpitale neurologicznym. Cierpliwość, tłumaczenie wszystkiego. Dostałam skierowanie na szczegółowe badania. Nie często się spotyka tak profesjonalnego lekarza.

Potwierdzam wszystko co napisane do tej pory.

Nie często się spotyka tak profesjonalnego lekarza.

Jak dotąd miałam u Pani doktor dwie wizyty w ramach NFZ. Dawno mnie tak dokładnie lekarz nie oglądał. Pani doktor naprawdę zna się na rzeczy. Ogląda płytki z rezonansem i nie potrzebuje opisu jak większość lekarzy. Zleca potrzebne badania. Jest bardzo wnikliwa i dokładna. Jestem naprawdę pod wrażeniem i będę ją każdemu polecać. Dziękuję.

Bardzo dokladna sympatyczna z ogromna wiedza. Nigdy nie mialam u innych neurologow takiego badania jak u dr Bronisz! Potrafi odpoiedziec na kazde pytanie z usmiechem i ogromna cierpliwoscia do pacjeta. Duzzze 6

Przesympatyczna, zawsze uśmiechnięta i z jakże wspaniałym podejściem do pacjenta. Miałam przyjemność poznać Panią doktor przebywając w szpitalu i to Ona opiekowała się mną na oddziale. W moim życiu przewinęło się wielu lekarzy ale takich jak Pani dr. Bronisz mogę policzyć na palcach jednej ręki. Jest to świetny lekarz z ogromną wiedzą. Na wszystkie moje pytania, nawet te najgłupsze odpowiadała wyczerpująco i z cierpliwością. Jak najbardziej polecam!!

pani doktor jest wspaniała.uprzejma,sympatyczna,cierpliwa,wspaniale tłumaczy zawiłości medyczne,nie uważa że wszystko wie najlepiej.mam nadzieję że długo będzie przyjmować w naszej przychodni...