lekarz Elżbieta Dorobek

4,3

Bardzo kompetentna osoba, miłe podejście do klienta, polecam serdecznie, bardzo oddany lekarz z powołaniem

Pacjenci ustalili terminy wizyt w szpitalu w Opatowie.Terminy dawno minely , bo od grudnia doktor nie przyjmuje. Nie raczyla nawet powiadomic czy bedzie przyjmowac i ewentualnie kiedy. Szpital, ktory ja zatrudnia nie wie nic na ten temat.

Bardzo polecam, fachowa pomoc, zainteresowanie pacjentem, miła i uprzejma osoba, polecam panią dr dorobek

Konkretna, przyjemna, kulturalna, służy pomocą, polecam, uczęszczam z polecenia i nigdy Się nie zawiodłem

4,0

Polecam, bardzo miła kobieta, fachowe podejście, konkretnie leczy, aż miło chodzić, uczęszczam od kilku lat z cała rodzina

Wspaniała lekarka, serdecznie polecam, najlepszy neurolog w woj.świętokrzyskim. Ciepła, uprzejma, nawiązuje kontakt z pacjentem

Doktor nie przyjmuje od miesiaca, pacjentom minely terminy i nawet nie raczy podac, czy wroci do pracy i chociazby orientacyjnie kiedy. Wskazuje to na niepowazne traktowanie pacjentow.

Brak zainteresowania pacjentem. Nic nie potrafi doradzić odnośnie leczenia schorzenia u pacjenta w trakcie pobytu na oddziale.