lekarz Elżbieta Kraska

Gdy przyszłam z pogorszonym epizodem depresyjnym, dowiedziałam się, że to wina bieżącej pogody. Jestem chora od wielu lat.

Jestem chora od wielu lat.

Gdyby można było dać ujemne gwiazdki to dałbym jej z przyjemnością. Mój syn z zespołem Aspergera na wizycie spytał się czy mogę z nim wejść jako ojciec. Nie zgodziła się. Zapytał jej czemu nie mogę z nim wejść i poprosił o wytłumaczenie jej decyzji. Wyrzuciła go z gabinetu. Wizyta trwała 2 minuty. Skandaliczne zachowanie. Na pewno skieruje skargę na jej zachowanie do Okręgowej Rady Lekarskiej.

Gdyby można było dać ujemne gwiazdki to dałbym jej z przyjemnością.

Moja wizyta była bardzo rozczarowująca. Pani nieprzyjemna od samego wejścia. Nie wykazała zrozumienia wobec mojego problemu. Mój stan został zbagatelizowany, a porady były powierzchowne i niewiele wnosiły (na problemy psychiczne pomóc ma mi spacer). Pani „Doktor” od samego początku sugerowała że jestem zdrowy i przyszedłem wymusić L4. Nie otrzymałem na wizycie recepty ani żadnej konkretnej diagnozy. Po wizycie byłem bardziej zestresowany niż przed. Zdecydowanie nie polecam tego „lekarza”. Patrząc na opinie innych pani powinna zmienić zawód, najlepiej taki, który nie wymaga kontaktu z innym człowiekiem bo zdecydowanie się do tego nie nadaje.

Pani Doktor, trudno nazwać lekarzem, bo byłam pierwszy i ostatni raz. Jak można iść do lekarza i czuć się gorzej,niż przed. Najlepsze,że zero pytań jakie objawy, jak się Pani czuje, co się stało... Coś tam mruknęła, zapisała leki nie pytając czy w ogóle choruje na jakieś choroby przewlekłe. Nie miła, nie sympatyczna, siedząca za karę. I potem się dziwią, że ludzie nie szukają pomocy, bo jak znajdą to właśnie taka jest pomoc.

Beznadziejny lekarz nie polecam. Byłam u Pani psychiatry pierwszy i ostatni raz. Wizyta może trwała 4 minuty i mimo, że zabrałam pakiet wszystkich wcześniej wykonanych badań to Pani Psychiatra nie raczyła na nie spojrzeć. Dowiedziałam się że ostatnio dużo osób ma takie problemy jak ja z powodu ciężkich czasów -super diagnoza. Beznadziejny lekarz! A Pani psychiatra spóźniła się przeszło godzinę bo przecież przyjmowała na NFZ i tacy Pacjenci są mniej ważni.

Beznadziejny lekarz nie polecam.
Byłam u Pani psychiatry pierwszy i ostatni raz.
Beznadziejny lekarz!

Bardzo nieprzyjemna psychiatra, nieprofesjonalna. Nie powinna być lekarzem bo robi tylko ludziom krzywdę. Zachowywała się jakby robiła łaskę że mnie przyjęła. Usłyszałem że nie mam sobie wmawiać chorób i że mi przejdzie. Strata energii i czasu. Odradzam każdemu.

Kompletny brak zainteresowania pacjentem a kiedy już zaczynasz mówić to Pani przerywa. Łącznie może wypowiedziałem 3 zdania i dostałem receptę na odczepne. Nie polecam

Wystawiła receptę, nie pytając co właściwie mi dolega. 10 minutowa wizyta wyglądała tak, że Pani 8 minut była zajęta sobą, a 2 poświęciła na wystawianie recepty. Odradzam każdemu.