Naprawdę polecam, szybkie dostosowanie leczenia, skierowanie na wszelkie potrzebne badania. Świetny kontakt, wszystko dobrze wyjaśnione, pani doktor zawsze miła i uprzejma. Zmieniłam lekarza właśnie na Panią Ryczak i była to dobra decyzja.
Uważam, że warto podzielić się z innymi opinią na temat lekarza,który jest bardzo zaangażowany w swoją pracę. Jest bardzo dobrym lekarzem, który trafnie dobiera leczenie i przede wszystkim ma intuicję, dzięki temu chory szybko wraca na właściwe tory. Poza tym jest bezpośredni co ułatwia rozmowę, nie stwarza niepotrzebnych dystansów.POLECAM!
Doskonały specjalista. Jest moim lekarzem od 3 lat i na prawdę mogę powiedzieć o tej Pani same pozytywne opinie. Nie traktuje żadnego pacjenta przedmiotowo, wie jak leczyć do tego zawsze jest uśmiechnięta. Pozdrawiam Basia
Specjalistka! Mam niedoczynność tarczycy i leczę się u pani doktor od 2 lat. Każda wizyta jest indywidualna, nie czuję się traktowana szablonowo. Naprawdę polecam!