Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
Siedlce
Wspaniały specjalista, świetnie wykształcony i moim zdaniem godny zaufania. Zajął się nie tylko schorzeniem, które doprowadziło do mojej hospitalizacji ale także problemami zdrowotnymi, z którymi zmagałam się od kilku już lat i w końcu postawił słuszną diagnozę odkrywając powód schorzenia. Kompleksowe podejście i ogromna wiedza, a także umiejetność tłumaczenia wszystkiego sprawiają, że budzi moje zaufanie. Wobec mnie zawsze był gentlemanem. Dbał o koj komfort jako pacjenta. Chociaż często nie przebiera ...
Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce
Wspaniały, doskonały, jedyny specjalista w Luxmed endokrynolog , który bardzo mi pomógł w moim trudnym przypadku. Polecam
Byłam u Pana doktora niedawno. Czekałam na wizytę ponad rok w ramach NFZ! Po za tym ,że spóźnił się godzinę czekałam w kolejce mimo godziny ustalonej 2,5 godz. Nikt nie powiedział mi co mam przygotować na badanie przecież byłam u niego pierwszy raz.
Lekarz wydawał się miły dopóki nie zaczął mówić umoralniająco (to nie należy do jego obowiązków). Pouczał i wydawał się zniesmaczony gdy nie miałam innych badań przy ...
SZCZEPAN WASZCZUK WASZ-MED ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE ZESPÓŁ PORADNI SPECJALISTYCZNYCH
Katedralna 32
Siedlce
Bardzo nie mila lekarka. Zbyła mnie na samym wejściu . Nawet nie przejrzała moich wyników. Odesłała mnie prywatnie na wizytę. Na koniec powiedziała że w Siedlcach nie znajdę endokrynologa na NFZ.
Zespół Lekarzy Specjalistów MEDICA
Konstytucja 3 go Maja 3
Siedlce
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "VITA-DENT" s.c.
Ks. Niedziałka 14
Katedralna 32