dr hab. n. med. Eugeniusz Baran

Dermatolog

4,3
4,0

2,0

Najgorzej wydane 300 zł w życiu. Przede wszystkim chamstwo, że przyjęto przede mną osoby, które miały umówioną wizytę po mnie. Byłam punktualnie i usłyszałam, że teraz muszę poczekać i będzie opóźnienie, bo przyjęli sobie osoby co wcześniej przyjechały. Czekałam prawie godzinę! Żałuję, że poczekałam. Moje ucho ma stan przedrakowy skóry. Pan nawet nie raczył założyć rękawiczek tłumacząc, że przecież niczym mnie nie zarazi.. to jest profesor? W skrócie usłyszałam, żebym sobie jedynie smarowała ucho i je nawilżała. Nie pomógł mi z kaszakami, gdy też o to spytałam tylko powiedział bym sobie do apteki poszła. Nie skomentował i nic nie zrobił , gdy powiedziałam, że na twarzy mam dziwne czerwone plamy. Dostałam przeterminowane! Próbki kremu. Namawiał bym co 3 miesiące oczywiście do syna przychodziła na wizytę, by sobie moje ucho oglądał, czy coś się dzieje. Tyle , że ja widzę , że coś się dzieje. Nie polecam tam wizyt

Naprawdę widać duże doświadczenie , faktyczne chęci pomocy , życzliwość. Profesor pomógł mi a odwiedziłam wielu dermatologów. Polecam gorąco.

Polecam gorąco.

Moje wizyty u innych specjalistów dermatologów nie przynosiły efektu leczniczego; dopiero kuracja wdrożona przez Pana Profesora spowodowała wyzdrowienie, co tłumaczę tym, iż Pan Profesor jest wybitnym praktykiem z wieloletnim doświadczeniem.

Po 20-tu latach tułaczki po dermatologach, zdiagnozował przyczynę trądziku różowatego. Po tygodniu od rozpoczęcia leczenia cera jest gładka, o jednolitym kolorze, bez zmian chorobowych. Dane teleadresowe w serwisie są nieaktualne. Prof. dr hab. Eugeniusz Baran przyjmuje w klinice WRODERM, ul. Kniaziewicza 3A, 50-454 Wrocław. Rejestracja pn.- pt. godz. 19-21 tel. kom. 600 912 460

Polecam, lekarz z wieloletnim stażem ma ogromną wiedzę dermatologiczną.

Polecam, lekarz z wieloletnim stażem ma ogromną wiedzę dermatologiczną.

4,0

od 2 lat sie leczylam na zatopowe zapalenie sqry u roznych lekarzy i zaden nie umial mi pomoc. prof na poczatq probowal leczyc tak jak poprzedni lekarze ale gdy mu wytlumaczylam ze to nie dzialalo od razu zmienil koncepcje i widac juz efekty :) jedyna wada prof jest to ze czasem trzeba mu przerwac "po chamsq" zeby mu powiedziec jakas sugestie np ze takie leki nie dzialaly nigdy ;) bardzo stara sie wytlumaczyc szczegolowo z czego problem wynika :)

polecam bardzo dobry lekarz i zna sie bardzo dobrze na dermatologii <zdalem egzamin u pana profesora z dermatologii>

3,0
2,0

chodzi zwizytą-ręce założone do tyłu,mało co mówi,nieprzyjemny inie uprzejmy pan Profesor,,,arogant