Pani Blajer praktycznie nie patrzy na małego pacjenta. Badanie wykonuje inna osoba. Pani zajmuje się tylko dokumentami. W sytuacjach nagłych nie ma co liczyć na pomoc. Narzeka na małe dziecko że nie współpracuje i wypisuje okulary "na oko". Może jest specjalistką w swoim fachu, trudno ocenić, ale najwyraźniej straciła zainteresowanie pacjentami i korzysta z wyrobionej opinie i monopolu w zajmowaniu się małymi dziećmi. Jak masz możliwość szukaj innego lekarza.
Leczę się u dr Blajer już od kilkunastu lat i jestem bardzo zadowolona. Jest dobrym fachowcem i miłym człowiekiem. Polecam
Czy Pani doktor przyjmuje na kasę chorych?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Znakomity specjalista, wysoka kultura osobista, zaangażowanie w swoją pracę, życiowe podejście do pacjentów. Zdecydowanie polecam wizytę u p. doktor.
Zdecydowanie polecam wizytę u p. doktor.
Rewelacyjna okulistka bardzo polecam. Profesjonalna obsługa , świetna diagnoza, pełna wyczerpująca konsultacja.
Bardzo rzetelna i wiarygodna Pani Doktor. Minusem jest długi czas oczekiwania na wizytę.
Leczę się u Pani Doktor 15 lat. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu leczenia i z uprzejmości tej kobiety.
bardzo dobra i miła dla swoich pacjentów
bardzo dobra i miła dla swoich pacjentów
Potwierdzam wsześniejsze pozytywne opinie. Pani doktor ma dużą wiedzę,ma dobre podejście do pacjenta, potrafi w jasny sposób wytłumaczyć chorobę.
Z całą pewnością jest to okulista z do świadczeniem:0
Z całą pewnością jest to okulista z do świadczeniem:0