Polecam Pania Doktor. Przeprowadzila szczegolowy wywiad, spokojnie osluchala Corke. Wyjasnila zalecenia i odpowiedziala na kazde pytanie. Pani Doktor emanuje spokojem i wyraznie lubi to co robi! Z czystym sumieniem polecam
Przyjezdzam do pani Dr Ewy z corka, pani doktor jest rzeczowa i wszystko dokladnie tlumaczy. Corka za kazdym razem wychodzila z latwoscia z choroby. Polecam :)
Pani doktor Ewa jest moim lekarzem rodzinnym od najmłodszych lat. Nigdy nie odmówiła mi pomocy i zawsze trafiała w sedno problemu. Mogę z czystym sumieniem polecić panią doktor Ewę jako godnego zaufania lekarza
Pani doktor Ewa jest bardzo rzeczowa,badanie usg i osłuchanie pacjenta ,przeprowadza bardzo dokładnie z pełnym wyjaśnieniem i bez pośpiechu.Corka jest pacjentką doktor Ewy od 14lat i zawsze jej diagnozy jak i leczenie jest trafione.Polecam panią doktor Ewe
Okropnie niesympatyczna lekarka ! Bylam w szoku ,ze przy badaniu USG przez ciemiączko opowiadala cos do asystenta, pokazywala mu monitor a ja nie wiedzialam o co chodzi ! Nie polecam nigdy nikomu!
Bardzo niesympatyczna wrecz wulgarna w stosunku do rodzicow (np. przy usg synka zamiast kiszka stolcowa uzywa slowa gowno) Niedelikatna dla malego pacjeta
Niedelikatna dla malego pacjeta