lekarz Ewa Mikołajewska

Rehabilitant

3,8
3,5

Pani doktor regularnie odwołuje umówione wizyty. Pacjent zajechał do przychodni by się dowiedzieć że Pani nie pojawi się w pracy. Przychodnia dostała informację godzinę przed umówioną wizytą. Wizyta przesunięta o miesiąc. Brak szacunku do klienta.

Jestem jak najbardziej zadowolony z wizyty. Pani Doktor jest świetnym lekarzem, oraz miłą i empatyczną osobą. Bardzo pozytywne podejście do pacjenta. Polecam tego Specjalistę z czystym sumieniem.

Pani Doktor przemiła empatyczna osoba, bardzo delikatna w stosunku do pacjenta. Nieczęsto spotykane zrozumienie i cierpliwość.

Bardzo fachowa pani doktor. Zawsze stara się dobrze dobrać zabiegi. Potem zaprasza na wizytę kontrolną i ewentualnie zleca dodatkowe zabiegi. Jeśli była potrzeba po urazie, otrzymałam zabiegi ekspresowo. Korzystałam już kilkakrotnie.

Korzystałam już kilkakrotnie.