Polecam Panią Doktor! Rewelacyjne podejście do pacjenta, leczenie moich zębów poszło bardzo sprawie a efekt dużo lepszy niż się spodziewałem, dziękuję
Polecam Panią doktor Ewę Szantyr. Znakomita specjalistka z super podejściem i dużym doświadczeniem w branży.
Pani doktor wzbudza zaufanie już od pierwszej wizyty. Jest rzeczowa, spokojna i skupiona na pacjencie, a cały przebieg leczenia przebiega bez stresu.
Do dr Ewy Szantyr trafiłam z polecenia i to była bardzo dobra decyzja. Profesjonalne podejście, miła atmosfera i poczucie, że lekarz naprawdę słucha pacjenta. Wizyta przebiegła szybko i bez stresu. Z czystym sumieniem polecam.
Jestem ogromnie zadowolona z wizyty u dr Ewy Szantyr! Pani doktor podchodzi do pacjenta z pełną troską i cierpliwością, bardzo dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia i zawsze znajduje czas, żeby odpowiedzieć na wszystkie pytania. Atmosfera w gabinecie jest przyjazna, a zabiegi wykonywane są profesjonalnie i bezboleśnie - nawet kanałowe leczenie czy implanty przebiegły u mnie bez stresu. Polecam dr Ewę! :)
Najlepsza opieka dentystyczna w okolicy. Cała rodzina korzysta od ładnych paru lat. Wszyscy jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam
Wszyscy jesteśmy zadowoleni.
Pozdrawiam
Leczę się w klinice pod okiem dr Ewy od pół roku i jestem bardzo przeszczęśliwa z mojego nowego uśmiechu 😊 Pozdrawiam
Z całego serca polecam Panią doktor Ewę Szantyr, która przeprowadziła mnie przez proces metamorfozy mojego uśmiechu. Jestem ogromnie wdzięczna.
Kiedy postanowiłem zadbać o implanty, wybrałem Mistrzów Uśmiechu z powodu ich doświadczenia. Moje zęby były w złym stanie, a ja chciałem odzyskać pełną funkcjonalność. Proces od konsultacji do wszczepienia implantów przebiegł bardzo płynnie.
Polecam serdecznie panią dr Ewę Szantyr oraz klinikę Mistrzowie Uśmiechu. Pełne komfort, profesjonalizm i leczenie przeprowadzona w bardzo krótkim czasie. Ogólnie też wszyscy bardzo miłe nastawieni do pacjentów co bardzo rozluźnia:)