lekarz Ewa Tarczkowska

4,2
3,8

Mieszane uczucia. Z jednej strony to dobra specjalistka, z drugiej to z każdą wizytą jestem mniej pewny. "Skonsultuję ten problem i do pana zadzwonię jak coś będzie nie tak", a w sumie to nigdy nie dostałem informacji zwrotnej, więc nie jestem pewny jak to wygląda... Pani doktor ostatnio podniosła ceny, co z jednej strony jest zrozumiałe patrząc na rynek, z drugiej trochę niepoważne biorąc pod uwagę długość oczekiwania na wizytę. Swoją drogą trochę sztuczne, bo lekarka przyjmuje rzadko. Myślę, że następnym razem jak już prywatnie, to pójdę dodatkowo skonsultować z innym lekarzem, do którego terminy są normalne.

SKANDALICZNA prywatna wizyta- OKULISTA - SULECHÓW - 3--04--2025-- bardzo niegrzeczne -- niemiłe -- bulwersujące traktowanie -- pacjenta -- fałszywa troska. Badanie wzroku - jest pan gruby proszę uważać zniszczy pan mój sprzęt ostatnio był taki i zniszczył - kosztowało mnie to 800,00 zł. Mówię jestem po ostrym zawale serca skończyłem 69 lat -- odp;; z krzykiem--trzeba ćwiczyć - dieta , rower , pływanie -- ja o tym wiem i tak robię . Myślałem w pewnej chwili -- jestem u dietetyka a nie u okulisty. Pytam czy operacja zaćmy - odp;; tak za 6 m-c. Moja żona również była zbulwersowana zachowaniem okulistki. Nie otrzymałem żadnego opisu badania.
Pytam czy może Pani podać adres prywatnej kliniki -- a po co można u mnie w Zielonej Górze w szpitalu. Dziękuję znajdę sam prywatnie. Józef.

Pierwsza wizyta u Pani doktor była zgodna z opinią moich znajomych, z Których polecenia skorzystałam. Podczas badań okazywała empatię, mówiła co robi, jak w danym momencie będę czuła, wszystko mi wyjaśniła.Bardzo konkretna,doświadczona,miła,profesjonalna Pani doktor.Zaufam,bo jestem dobrej myśli ,że Pani dr Ewa wyleczy moje oczy.

Pani doktor świetnie poradziła sobie z czteroletnim dzieckiem z ciałem obcym w oku. Zareagowała szybko i przyjęła nas po 20:00 bez kolejki. Dziecko poczuło ulgę od razu.

Pani Doktor godna polecenia. Tłumaczy wszystko bardzo dokładnie, wychodząc z gabinetu wiesz doskonale jakie badania i w jakim celu były wykonywane. Cena bardzo konkurencyjna. Świetne podejście zarówno do dorosłych jak i dzieci polecam wszystkim. Jedna wada bardzo dużo ludzi czyki trzeba swoje odstać w kolejce. Ale nikomu nie odmawia przyjmuje wszystkich nawet do późnych godzin wieczornych. POLECAM!!!