lekarz Ewa Żorniak

3,5
3,6
3,4
2,9

Malo przyjemna,odpychajaca,brak empatii.Nigdy nikomu nie polecę tego kekarza. Proszę czytać opinie aby sie nie rozczarować podczas wizyty.

Ja byłam u niej raz i mi się wydaję że jest bardzo miła i pomocna i z całego serduszka polecam wspaniałą pani i mój synek bardzo jął po lubiał pozdrawiam serdecznie

Bardzo nieprzyjema pani.Niestety nie ma w Głubczycach konkurencji więc dorabia się na ludziach bez żadnego zaangażowania i wysiłku.Zero empatii i zrozumienia .Szczerze nie polecam ,natomiast radzę czytać opinie na temat lekarzy aby uniknąć rozczarowania na tzw "wizycie lekarskiej" . Mam cichą nadzieję,że pani doktor czyta opinie na swój temat..tych pozytywnych jest niewiele

Gdy poszłam do tej pani z bardzo mocnym bólem ucha i zapytałam się czy mnie przyjmie to była bardzo opryskliwa i nieprzyjemna,bo ona ma już komplet i więcej już nie przyjmuje.Lekarz ma leczyć a nie odmawiać pomocy. Nie polecam tego lekarza i napewno już do niej nie pójdę.

Zdecydowanie nie polecam osoba odpychająca i nieprzyjemna. Co do kompetencji to oceniać nie mogę bo niestety pani doktor dziecka z chorym uszkiem nie przyjeła ponieważ miała pełny stan i prośby nie działały.Z usług tej pani już więcej nie skorzystam.

Nawet dziecko z bólem ucha nie przyjmie jak ma komplet 20 pacjentów. Zdecydowanie polecam Krasonia

LECZĘ DZIECKO U TYCH PAŃSTWA ODKĄD ZACZEŁY SIĘ PROBLEMY ZDROWOTNE. CIĄGLE WIERZĘ ŻE NIE MA LEPSZYCH NIŻ CI PANSTWO ALE W PRAKTYCE CAŁKIEM INACZEJ TO WYGLĄD PRZEPISZĄ LEKI KTÓRE POMOGAJĄ NA CHWILĘ APO TYGODNIU MUSZĘ ZNÓW JECHAC NP. Z BÓLEM UCHA I ZNÓW WIZYTA APTEKA I TAK W KÓŁKO JESTEM GOŚCIEM U NICH 4 RAZY W MIESIĄCU

jest bardzo miła, i jest bardzo dobra w tym jaki ma zawód;D polecam

jest bardzo miła, i jest bardzo dobra w tym jaki ma zawód;D polecam

Bardzo mila lekarka ,kompetentna .Polecam

Bardzo mila lekarka ,kompetentna .Polecam

Osoba bardzo kompetentna,posiadająca dużą wiedzę,miła,kulturalna.

Osoba bardzo kompetentna,posiadająca dużą wiedzę,miła,kulturalna.