Co zrobić, gdy człowiek dostaje wynik rezonansu kręgosłupa, a w opisie ma problemów tyle, że właściwie powinien położyć się i nie wstać. Może oddać się wówczas w ręce chirurga, który popatrzy na zdjęcia i jednoznacznie stwierdzi, że nic, tylko operować. Może też poszukać kogoś, kto powie, że rezonansu się nie leczy, tylko człowieka i troskliwie się nim zajmie, aż do momentu, gdy zrozpaczony delikwent stanie na nogi. Takim fizjoterapeutą jest ...
Pracownia diagnostyczna
Zachodnia 60
Pan Bartosz Mitkowski to moim zdaniem świetny fachowiec, znakomicie przygotowany do swego zawodu, kompetenty, kulturalny. Cierpliwie tłumaczy, co dolega pacjentowi po zapoznaniu się z dokumentacją medyczną i jakie ćwiczenia są niezbędne do wykonaniu poza sesją. Gorąco polecam.
Piotrkowska 204/210
Miły, sympatyczny, młody fizjoterapeuta. Brdzo fajnie prowadzi zajecia z małym dzieckiem, a mi jako matce pokazał jak moge ćwiczyć w domu. POLECAM
Centrum Medyczne Trimedic
Doktora Stefana Kopcińskiego 69/71
Byłem u p Agaty bo bolał mnie kręgosłup dyskopatia p.Agata wykonała terapię manualną i pokazała ćwiczenia plus fizjoterapia leczenie skuteczne ból odpuścił jestem zadowolony teraz troszkę pobolewa ale da się żyć.P Agata to dobry fachowiec zna temat i stara się pomóc mnie się udało choć nie wierzyłem a jednak jeśli macie problem z kręgosłupem to z czystym sumieniem polecam p Agatę
Gabinety Lekarzy Specjalistów SALVE
Łódź ul. Andrzeja Struga 3
Kompetentny lekarz, z poczuciem humoru, życzliwie podchodzący do pacjenta, na którego dobru mu rzeczywiście zależy.
Nic dodac, nic ujac. Pierwszy fizjoterapeuta, ktory naprawde pomogl. Nie tylko pani Szymanska wszystko wytlumaczyla, ale i zadala cwiczenia domowe. Okazuje sie ze same masaze cudow nie czynia - ale ciezka praca popara wiedza i umiejetnosciami tak,
Szczerze polecam
Centrum Medyczne Trimedic
Doktora Stefana Kopcińskiego 69/71
Pani mgr. jest najlepszą osobą jaką znam w dziedzinie obrzęków. Profesjonalne podejście i obsługa na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona.
Centrum Medyczne Multiclinic
ul. Kilińskiego 185
Adam Miecznik jest bardzo kompetentnym, dokładnym i profesjonalnym lekarzem. Jestem pod wrażeniem nie tylko jego fachowej wiedzy ale też sposobu jej przekazywania (cierpliwość, spokój), trafności oceny stanu zdrowia pacjenta i doboru sposobu leczenia. Gorąco polecam.
Szkoda czasu na takiego lek. Nie zapoznał się z historią choroby tylko podstawowe pytania. Ocena stanu zdrowia pozostawia wiele do życzenia, dla p. doktor pewnie każdy jest w dobrym stanie jak na wózku nie jeździ. Współczuję ludziom u których miała by być orzecznikiem ZUS.