Mierosławskiego Ludwika 16/15
Bydgoszcz
Pełen profesjonalizm i świetne podejście do pacjenta🤩. Polecam. Pan doktor Wszystko dokładnie wyjaśnił.
Nikt mi nie potrafił pomóc, przyszedłem na gastroskopie gdzie opowiedzialem swoje objawy. Pani pelak zasugerowała celiakie, trafnie jestem wdzięczny za uratowanie mnie od ciągłego cierpienia, zaden lekarz ,,gastrolog'' nie wpadł na to a dodam że juz miałem gastroskopie robioną przed tą, trafną. jeszcze raz dziekuje i takich lekarzy potrzeba w tej sluzbie zdrowia a nie ludzi co siedzą w gabinetach za kare.
Ambulatorium i Diagnostyka SPSK Nr 1 PUM w Szczecinie
Unii Lubelskiej 1
Wspaniała Pani Doktor! Lekarz z powołania, Pani Doktor szczegółowo opowiedziała o przyczynach stanu zdrowia, wyjaśniła co należy robić krok po kroku, odpowiedziała na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecam!!!
Prywatna Przychodnia Lekarska w Piasecznie
Szkolna 16
Piaseczno
Dziękuję Panu za wyleczenie, jestem bardzo wdzięczny za poświęcony czas i rzetelne podejście do mojego problemu. Teraz rzadko spotyka się lekarzy, którzy potrafią poświęcić prawie godzinę na badanie jednego pacjęta. Zazwyczaj to jest przemiał w 10 min i natępny, ale nie u Pana Błażejczyka. Pozdrawiam. Wyleczony pacjent.
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5
Pani doktor jest lekarzem jakich mało, super empatyczna, pomocna i serdeczna. Miałam kolonoskopie bez znieczulenia. Stres mnie zżerał niepotrzebnie. Bardzo polecam Panią doktor i bardzo dziękuję. Ania K.
Witam! Chcialabym podzielic sie opinia o Pani dr . Pani dr jest bardzo dobrym kopetentnym lekaqrzem.Jest barzo mila,sympatyczna, porozmawia z pacjentem odpowie na kazde pytanie.Jak trzeba da skierowanie na dalsze badania. Pani dr robila mi gastroskopie tak delikatnie i fachowo, ze nawet nie poczulam zadnego dyskomfortu. Polecam. Cudowny czlowiek.
Super Doktor, mądrzejszy od Profesorów w dziedzinie angiologii i chorób naczyń krwionośnych !!! Ja sie o tym przekonalem na sobie. Dr Janusz Kruszelnicki wyleczył mnie z takiej własnie choroby, gdy Profesorowie z tej dziedziny z Wroclawia mi nie pomogli. Ja mam 74 lata i nie piszę na "polecenie" tylko z wlasnego serca i rozumu. Mój nr telefonu: 696 757 620. Grzegorz
Gabinet Prywatny Tadeusz Szwed
ul. Wojska Polskiego 49 lok. U1
Nowy Dwór Mazowiecki
Cudowny człowiek, rzetelny lekarz poprostu fachowiec. Postawił trafną diagnozę i rozpoczął leczenie. Polecam. Jeśli gastrolog to tylko dr . Tadeusz Szwed, który z dr. Łukaszem stworzyli takie cudowne miejsce pełne empatii i dobrego słowa.
Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań
Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam
pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122
DR WITOLD KYCLER TO NAJLEPSZY LEKARZ. PROFESJONALISTA W KAŻDYM CALU. W KONTAKCIE.Z PACJENTEM ZAWSZE PEŁEN EMPATII I CIERPLIWOŚCI. LEKARZ GODNY POLECENIA.
Jagiellońska 34a lok. 2
Dziekuje Pani Doktor za bardzo szczegolowa wiyte, zrozumienie i pomoc w przewleklym i skomplikowanym stanie zdrowia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczny Ośrodek Diagnostyki Gastrologicznej GASTRO - MED
ulica Barbary 21
Polecam, dobry lekarz, kontaktowy dla pacjenta, miałam robione badanie kolonoskopii -Pan doktor podszedł naprawdę do tego z sercem . Małgorzata.
Wojewódzki Szpital Zespolony w Skierniewicach
ulica Rybickiego 1/-
Skierniewice
SAME PLUSY !!!!!!!!!!!!!!! Najlepszy lekarz w swojej specjalizacji .Jestem pacjentem od ponad 20-tu lat. Nigdy się nie zawiodłem .W krytycznym dla mnie okresie choroby , zostałem dzięki wysiłkowi i uporowi Pani doktor , postawiony na nogi
Mickiewicza 37
Inowrocław
Serdecznie polecam Panią doktor! Prowadziła mojego syna w szpitalu. Wszystko dobrze wytłumaczone, leczenie również poskutkowało. Lekarz godny zaufania! Bardzo dobre podejście do dzieci. Dziękuję za pomoc i raz jeszcze polecam.
Świetny fachowiec. Angażuje się w pomoc dla pacjenta jakiej potrzebuje i robi wszystko by pomóc, co daje duże poczucie bezpieczeństwa. Jest skuteczna w swoim działaniu. Miła, kulturlna, rzetelna, dokładna, cierpliwa i ma niesamowity dar przekazywania informacji pacjentowi o jego stanie w bardzo taktowny sposób. Szpital z pewnością jest dumny z takiego pracownika.