Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dariusz Zając
Ełk
Bardzo kulturalny kompetentny fachowiec, lekarz z powołania. Profesjonalne podejście do chorego,poświęca dużo czasu pacjentowi na wytłumaczenie stanu choroby i sposobu leczenia. Zaangażowany w procesie leczenia i poprawy zdrowia. Lekarz godny wielkiego szacunku, bardzo dużo Mu zawdzięczam.
al. Wojska Polskiego 231B
A ja dzisiaj (21.1.2023 r.) kilka słów o Synu prof. Krzysztofa Marlicza, nie żyjącego już od ponad 8 lat, który miał swój gabinet lekarski w największym wieżowcu przy ul. Szafera w Szczecinie. Profesor Wojciech Marlicz dwukrotnie badał/przyjmował moją żonę (seniorkę Pesel 43) – w 2017 r. i w dniu wczorajszym, gdy była zabrana przez pogotowie na SOR przy ul. Unii Lubelskiej. Oba te kontakty z Profesorem Wojciechem będą zapamiętane z …
Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo kompetentny, szczegółowy, a przy tym bardzo miły. W moim przypadku niestety zupełnie odwrócił diagnozę innych lekarzy, ale bardzo taktownie. Bardzo mi pomógł, mogę normalnie jeść! Inni lekarze (ogólny i dwóch gastrologów) prawie mnie do psychiatry wysyłali, a on po prostu znalazł wrzód na dwunastnicy i ustawił odpowiednio leki. Polecam!
Sokołowskiego 11a lok. 2
Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica Leśna 10
Chojnice
Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
M. Curie-Skłodowskiej 10
Starachowice
Pierwszy kontakt z Panią doktor to badanie gastrologiczne, które mi wykonywała. To bardzo kompetentny lekarz, moim zdaniem. Zostałem poinformowany szczegółowo o wyniku badania w bardzo kulturalny i miły sposób. Zamierzam zostać pacjentem Pani doktor w celu podjęcia leczenia guza który został wykryty w trakcie powyższego badania.
Moja trzecia kolonoskopia (bez znieczulenia) przeprowadzona przez p. dr. Adama Soszkę była prawie bezbolesna (porównując do dwóch poprzednich przeprowadzonych również bez znieczulenia). Po długim i (jak sądzę) szczegółowym badaniu wstałem bez żadnych skutków ubocznych. Moja druga kolonoskopia była szczególnie trudna do wytrzymania, więc tym bardziej byłem zaskoczony, że praktycznie bezbolesne badanie tego rodzaju jest możliwe. Jestem przekonany, że stoi za tym umiejętne wprowadzanie aparatu i manewrowanie z dużym wyczuciem w …
ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c
Pan doktor kompetentny,empatyczny. Dokładnie wytłumaczył wynik badania kolonoskopii. Ponieważ muszę powtórzyć badanie za pół roku, to tym razem dzięki podejściu Pana Doktora i Pana doktora anestezjologa bez stresu poddam się badaniu. Bardzo dziękuję i polecam dr Łukasza Jałochę.
Polimedica
ul. Witkacego 2d
Zgierz
Lekarz kompetentny, miły, sympatyczny, uprzejmy z ogromną wiedzą medyczną którą z pewnością potrafi wykorzystać nie lekceważy pacjenta. Mogę zdecydowanie polecić w 100% pozytywne podejście do pacjenta
Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
Mikołów
Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!
Bardzo dobry lekarz, który pracuje na co dzień w Instytucie Medycyny Tropikalnej w Redłowie.Fachowiec najwyższej klasy , bardzo miły i uprzejmy.W związku z tym ,że to moja kolejna kolonoskopia , więc mam skalę porównawczą w stosunku do poprzednich badań i mogę potwierdzić skalę fachowości Pana Doktora . Serdecznie polecam pacjentom nawet z dalekich stron 20.08.2020.r
ulica Sobieskiego Jana 24 H
Białystok
Lekarz bardzo kompetenty, zdecydowany, grzecznie tłumaczy na czym polega badanie, które.wykonuje profesjonalnie. Wizyta w miłej, spokojnej atmosferze, dziękuję i polecam.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Fantastyczne podejście do pacjenta i pełen profesjonalizm. Pan Doktor bardzo sprawnie wykonuje badania endoskopowe a nietypowa budowa anatomiczna pacjenta nie jest dla niego przeszkodą nie do pokonania. W przystępny sposób i konkretnie przekazuje pacjentowi niezbędne informacje. Polecam lekarza, który moim zdaniem urodził się z endoskopem w dłoniach.
Zdecydowanie polecam Panią Profesor, dzięki niej córka może cieszyć się życiem wcześniej miała tylko listę zakazów czego nie może jeść i robić. Jedyny minus to że w szpitalu w którym pracuje są bardzo długie terminy na kolonoskopię w znieczuleniu i trzeba zrobić badanie w innej placówce