Filtruj terminy

Gilowice

lekarz Helena Dziedzic

ulica Graniczna 22
43-223 Gilowice

Helenka Dziedzic --- lekarz wspaniały , wrażliwy, uczynny pełny empatii. POSIADA DUŻE DOŚWIADCZENIE, WYKONUJE KOMPLEKSOWE BADANIA NA KTORYCH SIĘ ZNA. Nie zamyka się na nowości medycyny , słucha i podejmuje działania ,które kontroluje. Życzymy zdrowia !!!

lekarz Wojciech Jaroszek

Różana 8
34-322 Gilowice

Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Jaroszek? Nigdzie nie można znaleźć aktualnych miejsc. świetnie zoperował mi stopę a teraz chciałabym się skontaktować w innym celu. .

lekarz Wiesław Zyzak

Na Grapie 6
34-322 Gilowice

Nigdy więcej do tego lekarza. Zero empatii. Nigdy nie spotkałem się z takim podejściem do problemów pacjenta. Czułem się jak intruz. Brak jakiegokolwiek komentarza po przeprowadzonym standardowym badaniu. Zdawkowe, nic nie znaczące, odpowiedzi na zadane przez pacjenta pytania. Zdecydowanie nie polecam. Przykro mi ale nie mogę nic pozytywnego napisać. Aha i jeszcze jedno. Podobno punktualność jest grzecznością królów bo niektórych lekarzy na pewno nie!

lekarz Barbara Młynarska-Orzińska

ulica Rajska 1
43-227 Gilowice

Pani doktor jest raczej obojętna podczas wizyty. A może nawet oschła. Tak na prawdę nie wiemy co wyczytała na usg. Nie odzywała się Orawie w ogóle. Nie polecamy wizyty.
Opinia dodana przez: Karolina Z.