lekarz Adam Główczewski

Hematolog, Onkolog

Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakł‚ad Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
85-015 Bydgoszcz

Lekarz z bardzo dobrym podejściem do dziecka, przyjemny i kompetentny. Widać poświęcenie w pracy z pacjentem. W sposób jasny i zrozumiały formułuje swoje zalecenia. Szczerze polecam wizytę.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Teresa Smoczyńska

Certowa 10
85-435 Bydgoszcz

PANI DR TERESA SMOCZYŃSKA PEŁEN PROFESJONALIZM W DZIEDZINIE MEDYCYNY I BARDZO DOBRE PODEJŚCIE DO PACJENTA. EMPATYCZNA, OFIARNA I CHĘTNA DO UDZIELANIA POMOCY CHORYM.
Opinia dodana przez: Jolka z Pałuk

lekarz Katarzyna Kawalerska

ul. Marii Konopnickiej 5/40
85-124 Bydgoszcz

Gorąco polecam Panią Doktor Katarzynę Kawalerską To niezwykle empatyczna profesjonalna lekarka W trakcie leczenia szpitalnego wszystko zostało mi szczegółowo wyjaśnione, a leczenie przyniosło efekty. Czułam się zaopiekowana i bezpieczna Lekarz z powołania!
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Emilia Wojtal

Szpital Uniwersytecki im. dr. A. Jurasza
ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz
85-094 Bydgoszcz

Polecam z całego serca, lekarz z powołania i przyjaciel w trakcie pobytu w szpitalu. Super Pani doktor 🙏💚💚🌹

lekarz Ryszard Łotocki

Internista, Reumatolog

10 WSK z Polkliniką w Bydgoszczy
Wańkowicza 1
85-791 Bydgoszcz

super lekarz, dzięki Niemu uniknąłem wózka inwalidzkiego, polecam Jego usługi ,jest to lekarz z powołania,poprosi pasjonat

lekarz Artur Fijałkowski

Ginekolog

10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SPZOZ Kliniczny Oddział Ginekologiczny
Powstańców Warszawy 5
85-681 Bydgoszcz

Polecam , jak do tej pory jedyny ginekolog, który kompleksowo zajmuje się pacjentką! Miły , sympatyczny , dowcipny. Poważ nie podchodzi do tematu i nie zbywa. Pełen komfort podczas wizyty i żadnych obaw tuż przed.POLECAM
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Aleksander Łukasiewicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
85-605 Bydgoszcz

Wspanialy lekarz na wlasciwym miejscu. Super podejscie do pacjenta. Polecam w 100% Jeszcze raz bardzo dziękuję

lekarz Maciej Słupski

"Medycyna Specjalistyczna" sp. z o. o.
ulica Łochowska 69
85-372 Bydgoszcz

Doskonały fachowiec, który miewa czasami problem z przekazaniem rodzinie i tym bardziej pacjentowi, niekorzystnych informacji. Nie mniej jest pełen empatii dla pacjenta i nie traktuje go jako kolejny numer statystyczny, lecz robi wszystko, aby mu pomóc lub przynajmniej zmniejszyć cierpienie.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Roman Kalinowski

Chirurg ogólny, Urolog

Karłowicza
Bydgoszcz

Cierpliwy, profesjonalny, bardzo ludzki, empatyczny. Zajął się moim ojcem, wytyczył ścieżkę leczenia. Nasza wielka wdzięczność i polecamy każdemu z problemami urologicznymi .

lekarz Jacek Andruszkiewicz

Ogrody 17/80
85-870 Bydgoszcz

Wyrażam słowa uznania dla dr Jacka Andruszkiewicz, który swoją wiedzą, empatią i zaangażowaniem przywraca nadzieję i wiarę w zawód lekarza. To lekarz, któremu można zaufać , jego kompetencje i doświadczenie a także chęć pomocy sprawiają, że niemożliwe staje się możliwe. Nie cofa się przed wyzwaniem. Moja wdzięczność jest ogromna i jednocześnie niczym w porównaniu do tego co dla mnie zrobił. TO LEKARZ GODNY ZAUFANIA I POLECENIA. Dziękuje.
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lek. med. Marcin Daroszewski

Laryngolog, Otolaryngolog

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Lekarz naprawdę godny polecenia w 100% takich już baardzo ciężko spotkać chętny aby pomóc!! No i co najważniejsze skuteczny! Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Danuta Karasek

Szpital
Seminaryjna 1
85-326 Bydgoszcz

Świetny lekarz ! Pani doktor potrafi pilnie słuchać pacjenta, skrupulatna w badaniu i ocenie stanu zdrowia. Ma czas dla pacjenta i z chęcią wyjaśniła mi w czym t

lekarz Paweł Szymański

Radioterapeuta

Centrum Onkologii
dr Izabeli Romanowskiej 2
85-796 Bydgoszcz

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Z całego serca polecam. Jeżeli trafisz do takiego lekarza wiedz że jesteś w dobrych rękach.
Opinia dodana przez: Elżbieta

Radosław Sitarz

Onkolog, Radiolog

Indywidualna Praktyka Lekarska Radosław Sitarz Lekarz Medycyny
85-858 Bydgoszcz

pisze w imieniu mojej mamy jest zachwycona życzliwością i uprzejmością oraz kompleksowa opieka lekarską z jaką spotkała sie będąc pod opieka p doktora Radosława Sitarza
Opinia dodana przez: małgosia

lekarz Maciej Bierwagen

Neurochirurg

Ku Wiatrakom 5/140
85-856 Bydgoszcz

Wspaniały służący pomocą lekarz - mało takich lekarzy ALE TAKIM JEST DR MACIEJ BIERWAGEN sam na swojej osobie doświadczyłem co napisałem na wstępie mojej opinii

lekarz Beata Wicherska

Remedium Clinic
Gdańska 80A
Bydgoszcz

Pani doktor jest najlepszą specjalistką jaką miałam przyjemność poznać, jest kompetentna, miła. Jest bardzo cierpliwa, uważnie słucha wszystkich bolączek :) nie bagatelizuje problemów zgłaszanych przez pacjentów. Dokładnie tłumaczy wszystkie aspekty odnośnie leczenia. Godna polecenia :)
Opinia dodana przez: magri88

lekarz Agnieszka Kruk

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Dla mnie - najlepsza, najmilsza - a mam solidne kłopoty ze zdrowiem! Zawsze trafne diagnozy i leczenie. Słucha też tego, co mówi pacjent.

lekarz Janusz Gburzyński

N ZOZ "DOKTOR"
Pielęgniarska 13
85-790 Bydgoszcz

Pan doktor to pediatra, który poświęca każdemu przypadkowi tyle czasu ile potrzeba. Nie jest typem lekarza, który jak najszybciej "wyrzuca" małych pacjentów z gabinetu. Dodatkowym plusem jest to, że antybiotyki dla niego to ostateczność, zawsze najpierw szuka rozwiązania jak najbardziej naturalnego (i neutralnego dla małego organizmu dziecka). Jedyny minus, ale bardzo malutki to fakt, że Pan doktor troszkę niewyraźnie mówi. Bez problemu wystawia skierowania do specjalistów oraz na badania, aby …

lekarz Małgorzata Soszyńska-Romanowska

ul. Bronisława Czecha 1/23
85-794 Bydgoszcz

Super podejście do pacjenta,wysoka kompetencja,pełen profesjonalizm.Pani doktor bardzo miła i życzliwa dla pacjenta.Pełna satysfakcja z wizyty i leczenia. Polecam innym pacjentom w 100%.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Marcin Kurant

Urolog

NZOZ VITAMED
Tadeusza Kościuszki 35
85-079 Bydgoszcz

Miałem operację usunięcia guza,który wyrósł na nerce.Operacja powiodła się.Nerka oszczędzona.Czuję się świetnie.Dziękuję Panie Ordynatorze.
Opinia dodana przez: Henryk