lek. dent. Małgorzata Bukowska

ul. Jabłoniowa 21/5

Nie znam lepszego stomatologa a znam wielu...:) Najlepszy wg mnie gabinet w Gdańsku pod każdym względem. Za podejście za merytoryke za zaangażowanie za „Primum non nocere”...za wszystko...Pani Małgosiu bardzo dziękuję ! Chapeau bas!!! Polecam!

lekarz Anetta Traczyk-Łoś

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne - Szpital
ulica Kliniczna 1 a

Najlepsza Pani Doktor na jaką mogłam szczęśliwie trafić to właśnie Pani dr Anetta! Pozytywna, sympatyczna z ogromną wiedzą i zaangażowaniem. Każde badanie jest przyjemne, Pani Doktor szczegółowo opisuje przebieg badań, potrafi w wolnym czasie odczytać wiadomość, oddzwonić i pomóc. Bardzo polecam! Najlepsza z najlepszych :)

mgr Agnieszka Mielewska

Logopeda

Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna "Lingwista"
ul. Św. Barbary 1

Agnieszka pracowała nad wymową mojego syna, kiedy miał 4-5 lat. Bardzo ceniliśmy sobie jej ciepłe podejście do dziecka i ciekawe sposoby na zainteresowanie go ćwiczeniami, które nawiasem mówiąc były zawsze kreatywne i różnorodne. Syn dość szybko zrobił postępy w wymowie a jest dzieckiem dwujęzycznym. Serdecznie polecam pracę z Agnieszką, jeśli Wasze dziecko potrzebuje życzliwego profesjonalisty.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Maria Witkowska

Alergolog, Pulmonolog

Od kiedy mój syn został pacjentem Pani doktor inaczej wyglada jego zycie. W porze letniej może normalnie funkcjonować- ma b.dobrze dobrane leki.

lek. dent. Marzena Cyran

Kołobrzeska 5 lok. 7

Pani dr. Marzena leczy mnie moją rodzinę i chyba większość znajomych. rewelacja, żadnego bólu nawet przy podawaniu znieczulenia, kompetentna i solidna. Leczę się już kilka lat i nie mam żadnych problemów z zębami. Polecam.
Opinia dodana przez: Mateusz
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Internista
                                       dr n. med. Ewa Świerblewska

dr n. med. Ewa Świerblewska

Lifemedica
ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3 (Budynek „Polon Park”, II piętro)

Polecam wszystkim, którzy mają problemy kardiologiczne. Super podejście do pacjenta, kompleksowość badania, dokładność. Mam 101 % zaufania do Pani Doktor
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Paweł Żelechowski

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

SWISSMED Szpital
ulica Wileńska 44

Do UCK w Gdańsku zostałem przekazany przez ZRM w dni 15 lutego 2023 roku z powodu bólu w klatce piersiowej w wieku 64 lat. Nigdy w życiu nie chorowałem. Po przeprowadzeniu szeregu różnych badań w KOR, jak również w I Klinice Kardiologii na Oddziale Niewydolności Serca i Transplantologii i wykonaniu koronarografii - lekarz specjalista kardiologii w rozpoznaniu odpowiedział krótko: "Niestabilna choroba wieńcowa" w grę nie wchodzą żadne rozwiązania tylko by …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Dariusz Pskit

Szpital Dziecięcy Polanki
ulica Polanki 119

Bardzo uprzejmy, zaangażowany i profesjonalny kardiolog. Kontaktowy lekarz, którego polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Bartłomiej

lek. dent. Michał Wierzbicki

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Miladent

Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!

lekarz Justyna Horoszko-Czapla

Ortodonta

Cieszyskiego 38a/13

Świetna ortodontka! Rzeczowa, kompetentna. Leczyłam się prawie dwa lata. Wadę miałam naprawdę trudną. Dziś mija rok od zdjęcia aparatu, a moje zęby są dokładnie tak piękne, jak w dniu, kiedy go ściągałam. Polecam serdecznie Panią Justynę - świetna jakość za przystępną cenę.
Opinia dodana przez: Elwira

lekarz Urszula Borkowska

Endokrynolog, Internista

Centrum Medyczne LUX MED
al. Zwycięstwa 49

Kompetentna, słuchająca, otwarta na pacjenta i jego bolączki to mało powiedziane. Żaden lekarz nie dał mi takiego poczucia zaopiekowania jak Dr. Borkowska. Polecam z całego serca!

dr n. med. Anna Gołębiowska

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Jabłoniowa 22A/35

Byłam u pani doktor niedawno i muszę przyznać że jest najlepszym dermatologiem u jakiego byłam (a byłam u wieluuuuu :p ). Polecam ! ! ! !
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Hanna Prajs

Pediatra, Rehabilitant

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Opinia dodana przez: Mariya

lekarz Danuta Skoczyńska-Olejarczyk

Lekarz rodzinny, Pediatra

LUX MED
Al. Zwycięstwa 49

Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.

lek. dent. Bogusława Osińska-Pawlina

NZOZ Św. Ojca Pio
Burzyńskiego 1

Juuuupi miałam szczęście bo ZNALAZŁAM TAK WSPANIAŁĄ PANIĄ DOKTOR 🧑‍⚕️ 🤗 bardzo sympatyczną osobę która walczy do końca ( zęby tragedia ) 👌 i bardzo byłam zszokowana po pierwsze Pani Dr oddzwoniła 😱 kolejny szok - po walce z zębem Pani Dr zaoferowała pomoc czy to wolne czy święta 😱 dzwonić 😁 ZA MAŁO MIEJSCA OPISAĆ TAK WSPANIAŁĄ STOMATOLOG 🤗 PO PROSTU WSPANIAŁE RĘCE KTÓRE LECZĄ 🤗 LEKARZ Z POWOŁANIA …

lek. dent. Jarosław Nather

ul. Dobrzyńskich 10

Świetny dentysta. Od kilkunastu leczę zęby u niego i jestem zachwycona. Leczenie zawsze bez bólu i bez znieczulenia. I o dziwo, po leczeniu zębów nawet przez dwa trzy lata nie mam żadnych ubytków. Polecam !

lek. dent. Tomasz Nowak

ul. Zbigniewa Burzyńskiego

Najlepszy dentysta z jakim miałem przyjemność pracować. Odpowiednie podejście do pacjenta fachowe wykonanie, przystepne ceny oraz pelen profesjonalizmu majster czysty specjalista w tym fachu, pana Tomasza moge polecic każdemu z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Radoslaw Jakimowicz

lek. dent. Agnieszka Stankiewicz-Warczak

ul. Nowosądecka 15C/2

Bardzo mila doktor tak sie balam teraz bede sie leczyc z mezem u P dr.Polecam wiem ile mam do wyleczenia i odrzymalam odpowiedz na wszystkie pytania.
Opinia dodana przez: halina

lekarz Piotr Suwała

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Miałem przyjemność poznać Pana Doktora podczas wizyty na SORze. Byłem i jestem pozytywnie zaskoczony empatią, podejściem, opanowaniem i troską o zdrowie pacjenta. Naprawdę poczułem się zaopiekowany. Oby więcej takich Lekarzy. Jest Pan nim z powołania. Wielki szacunek. Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Magdalena Wieczorek- Rutkowska

Onkolog

ul. Wawelska 23b/4

Pani doktor leczyła u mnie raka piersi. Wspaniała, ciepła, empatyczna kobieta. Każdą decyzję tłumaczy, rozmawia, zleca badania. Pacjent czuje się zaopiekowany
Opinia dodana przez: Gosia