- 1906

lekarz Karolina Kupczyk

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Karolina Kupczyk
Lodowa 22

Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie. Miła aparycja i wysoka kultura osobista sprawiają, że jest godnym polecenia lekarzem.

lekarz Anna Latos-Bieleńska

NZOZ Centrum Genetyki Medycznej GENESIS
Grudzieniec 4

Bardzo sympatyczna Pani Profesor. Z cala zyczliwoscia moge ja polecic gdyz mam zaufanie do jej kompetencji.
Opinia dodana przez: p

dr hab. n. med. Maciej Biczysko

Gwiaździsta 37 A

Pan doktor to człowiek profesjonalista, pełen poświęcenia, cierpliwy. Trafnie zdiagnozował przyczynę mojego bólu brzucha i skutecznie zaopiekował się tym pod względem medycznym. Bardzo polecam tego profesjonalnego !!!
Opinia dodana przez: Anita

dr n. med. Andrzej Ratajczak

Bolesława Krzywoustego 114

Nie mam słów wdzięcznosci dla Pana Doktora za przeprowadzoną operacje, po której chce mi się żyć... Miałam bardzo duże przepukliny pooperacyjne, brzuch 7,8mc ciąży, brak pępka, zrosty.. Doktor się napracował, ale efekt przeszedl moje oczekiwania. Nikt inny nie zrobiłby tego lepiej. Pan Doktor został mi polecony, a teraz ja będę dr polecać... Wspaniały, życzliwy człowiek o wielkim sercu dla pacjenta.. Jestem teraz pozytywnie nastawiona na przyszłość i szczęśliwa.. Dr nie …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Marcin Grochowalski

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Dr.GROCHOWALSKI Marcin jest bardzo dobrym lekarzem i spcjalista, leczy mnie 8 lat jestem bardzo zadowolona.

lekarz Agnieszka Piślewska

Pediatra, Pulmonolog

Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16

Dr Agnieszka Pislewska jest doświadczonym lekarzem bardzo profesjonanym z dużą empatią dla pacjentów. Jest osobą uprzejmą godną polecenia.
Opinia dodana przez: Barbara
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Łukasz Gmerek

dr n. med. Łukasz Gmerek

Chirurg ogólny, Proktolog

Bolesława Krzywoustego 114

Najlepszy lekarz jakiego miałem okazje spotkać !!! Byłem u doktora w ciągu miesiąca na operacji torbieli oraz drugim mniejszym zabiegu wycięcia zmiany skórnej . Przejechalem poł polski po prywatnych gabinetach gdzie zostałem przyjmowany gorzej jak na sorze …. Dopiero po opiniach trafiłem do doktora ☺️ Już przy pierwszej wizycie doktor mnie uspokoił wszystko omówił i tak jak mnie zapewniał tak było ☺️Zero jakiegokolwiek bólu !! Kontakt w każdej chwili z …
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Renata Kędziora-Bartkowska

NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8

Na prawdę dobra pani doktor. Pełna informacja stanu zdrowia dziecka. Cierpliwie odpowiada na zadane pytania, wszystko tłumaczy. Dziecko po operacji bardzo szybko wróciło do formy.

lekarz Hanna Komarowska

Endokrynolog, Internista

ulica Kościelna 26/22

Wspaniała Pani Doktor, która z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Lekarz z powołaniem. Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką tak znakomitego specjalisty. Dzięki temu czuję się coraz lepiej. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: H

lekarz Izabela Chudzicka-Strugała

os. Zwycięstwa 108

Przede wszystkim chcę podkreślić kompetencje Pani Doktor. Jest osobą konkretną, taktowną a nade wszystko słuchająca pacjenta. Ale jednocześnie szanuje czas obu stron i dlatego nie traci czasu na zbędne "pogawędki" mając świadomość, że na wizytę czekają jeszcze inni pacjenci. Dlatego polecam zainteresowanych Lekarzem Rodzinnym o kontakt a Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Mariola Krzyścin

Bolesława Krzywoustego 114

Pani doktor jest jak dla mnie najlepszym ginekologiem jakiego ja do tej pory spotkałam. Prowadzi moją pierwszą ciążę i wiadomo że mam do niej zawsze milion pytań, nawet dość niedorzecznych. Pani doktor wyjaśnia mi wszystko ze spokojem. Badanie przeprowadza bardzo dokładnie, każda wizyta u niej trwa minimum 20 minut, a bywało i tak że spędziłam w gabinecie godzinę. Jest bardzo delikatna. Tak życzliwego i empatycznego lekarza ze świecą szukać. Nie …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Beata Pucher

Otolaryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Super lekarka, która ma bardzo dobre podejście do dzieci. Kompetentna i solidna, zawsze poświęca tyle czasu ile jest potrzebne.

lekarz Waldemar Bobkowski

Jerzycka Poradnia Medycyny Rodzinnej
ul. Juliusza Słowackiego 28 a

Pan Profesor prowadził mnie dobre pare lat. Bardzo dobrze wspominam profesjonalne podejście do pacjenta. Stwierdził, że włączenie leczenia w moim przypadku może tylko zaszkodzić. Po dłuższym czasie bez leków praca serca tylko i wyłącznie się poprawiła. Wie co robi. Moim zdaniem jeden z najlepszych, jak nie najlepszy lekarz w Poznaniu i Polsce

lekarz Aneta Rzesoś

Poradnia Lekarza Rodzinnego i Specjaliści"FAMILIA" s. c.
ulica Chojnicka 58

Same pozytywy,Lekarz z powołania, godny polecenia wszystkim kto szuka prawdziwego uzdrowienia. ...............
Opinia dodana przez: K.F

lekarz Wojciech Telec

Wojskowa 3 A/20

dr Telec leczył mnie w szpitalu w Gnieźnie, uratował mi życie w zawale serca, byłam pod wrażeniem jego kompetencji i umiejętności (operował mnie w zawale).

lekarz Małgorzata Mazur-Roszak

Internista, Onkolog

Centrum Medyczne OMEDICA
Stęszewska 41/4

Witam , zwracam się z prośbą o informacje, czy Ktoś z Państwa ma namiary na gabinet prywatny do pani Doktor? Czy Pani Doktor przymuje na wizyty prywatne? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

lekarz Janusz Wasiewicz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15

4 operacje (jelito grube usunięcie nowotworu,wyłonienie a póżniej usunięcie stomii,przepukliny) Super fachowiec,wielkie serce dla pacjentów.Uratował mi życie .Dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Marta Janyska

NZOZ Chirurgia Poznańska
ulica Piątkowska

Od około 20 lat jestem pacjentką Pani Janyski w Akademickiej Przychodni Lekarskiej w Poznaniu. Podczas każdej wizyty jestem dokładnie informowana o przebiegu i wyniku badania, wszelkie niejasności są skrupulatnie wyjaśniane, czuję się otoczona opieką. Dodatkowo, Pani Janyska jest osobą życzliwą, o wysokiej kulturze osobistej.
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Daria Kasińska

ulica Dojazd 34

Bardzo dobry lekarz, cierpliwie słucha, stawia trafne diagnozy i skutecznie leczy. Ma duże doświadczenie i zna się na swojej pracy.Polecam
Opinia dodana przez: N.

lekarz Nikolina Liwoch-Nienartowicz

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Bardzo empatyczna pani dr! Z odpowiednim podejściem i zaangażowaniem stara się pomóc. Jesteśmy wdzięczni za pomoc i okazane serce w walce o zdrowie naszego synka.
Opinia dodana przez: Pacjent Julian ☺️