- 1905

lekarz Andrzej Gołębka

I-kar Sp. z o.o.
ulica Za Bramką 12 A/6

POLECAM TEGO LEKARZA , BYŁAM OSOBIŚCIE I MOI ZNAJOMI I RODZINA. WSZYSCY SUPER ZADOWOLENI. NIE DŁUGIE TERMINY I Z TEGO CO SŁYSZAŁAM NIE DROGO.

Joanna Perek

Stomatolog, Medycyna estetyczna

PERDENT
Os. Przyjaźni 127

Pani doktor bardzo konkretnie podchodzi do pacjenta. To świetna specjalistka.

lekarz Małgorzata Kałuża

MEDICA CELSUS
Unii Lubelskiej 1

Bardzo kompetentna pani doktor i dokładna. Polecam bo dawno tak uczciwego podejścia do pacjenta nie spotkałam.

dr n. med. Tomasz Woźniak

Ortopeda, Traumatolog

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Wspaniały ortopeda, operacja stopy bez komplikacji. Opieka pooperacyjna wnikliwa, ze szczegółowymi badaniami, wyjaśnieniami, wskazówkami jak postępować. Do tego duza doza empatii, życzliwości i cierpliwości. Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Paweł Ziółkowski

NZOZ TERAMED
ulica Kostrzyńska 3/5

Całościowo podchodzi do pacjenta, dokładnie i spokojnie tłumaczy chorobę i zasady leczenia. Szkoda, że bywa tylko na zastępstwie w naszej poradni. Wzbudza zaufanie.

lekarz Anna Napierała

ZUM "PROMED" Zespół Poradni Specjalistrycznych "Grunwald"
ulica Kasprzaka 16

Byłam u pani doktor bardzo miła i kompetentną. Wszystko mi pieknie wytłumaczyła. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.

dr hab. n. med. Agata Czarnywojtek

Endokrynolog, Internista

Agata Czarnywojtek gabinet
os. Rzeczypospolitej 6

Wychodzę z założenia, że jeśli ja traktuje ludzi dobrze, to oni odwzajemniają ty samym. U pani doktor byłam już 2 razy i nigdy nie było żadnych problemów. I za każdym razem była do niej kojejka, skoro to takie ważne, by o tym wspominać. Czy oczekujecie, że wszyscy lekarze, którzy przyjmują prywatnie będą wa lizać d***py?

lekarz Jarosław Kocięcki

SANUM
Złotowska 17

Bardzo kompetentny, skupiony na pacjencie i uprzejmy lekarz. Polecam ! Potrafi uspokoić pacjenta, bada wnikliwie, posiada dużą wiedzę. Trafiłam do Profesora przypadkowo, ale bardzo się z tego cieszę !

lek. dent. Agnieszka Kolanowska

ul. Zakopiańska 91

Kompleksowa obsluga, duza komunikatywnosc, wyjasnienie i opis wszystkich ubytkow i sposobu leczenia, bezbolesne leczenie, mila atmosfera, serdecznie polecam
Pan Profesor Romanowski jest wirtuozem w swoim fachu jest najlepszy , poskładał mi rękę (złamana kość promieniowa lewa , bez zrostu przez dobre 3 lata , ręka po trzech operacjach u pseudo specjalistów ) dopiero czwarta operacja przeprowadzona przez profesora w turku , założenie stabilizatora zewnętrznego dała efekt zrostu po około roku od zabiegu , żałuje tylko straconego czasu i pieniędzy na konsultacje u lekarzy którzy rozkładali ręce i nie …
Opinia dodana przez: Marcin

Ryszard Stawicki

Chirurg ogólny, Ortopeda

Słowackiego 8/10

Właśnie jestem po zabiegu endoprotezy biodra, który wykonywał Pan dr.Ryszard Stawicki.Operacja była trudna technicznie z powodu nie wykształconej panewki i zanim trafiłem w ręce Pana doktora zwiedziłem kilku specjalistów. Podejście do pacjenta to pełen profesjonalizm jak również umiejętność motywacji do działania. Jestem nieprawdopodobnie zadowolony z operacji ,która przebiegała w bardzo komfortowych warunkach tak by nie mieć żadnego stresu, a co najważniejsze super efekt był już po pierwszym dniu. Bez bólu …
Opinia dodana przez: piotr

dr n. med. Jacek Adam Dzieciuch

Neurolog, Wizyty domowe

Szpital Wojewódzki w Poznaniu
Juraszów 7/19

RZETELNY KOMPETENTNY FACHOWIEC .ZAWSZE ZNALAZL DLA MNIE CZAS , ODPOWIEDZIAL NA KAZDY SMS . NAJLEPSZY DIAGNOSTA JAKIEGO ZNAM . WYLECZYL MNIE Z BORELIOZY OD 6 LAT JESTEM WOLNA OD BORELII . BADANIA KONTROLNE ROBIE CO ROKU I WSZYTSKO OK . DZIEKUJE TO ZA MALO ZA NOWE ZYCIE BEZ BORELIOZY
Opinia dodana przez: DANKA

dr hab. n. med. Halina Batura-Gabryel

Internista, Pulmonolog

Trafiłem do Pani Profesor na konsultację w czasie covid-u, gdyż mojej miejscowości| (miasto wojewódzkie) pulmonolodzy nie dysponowali czasem na wizytę (prywatnie).Muszę przyznać ,że nie często spotyka się tak oddanych lekarzy i uprzejmych. Pani Profesor cierpliwie wytłumaczyła dalszą diagnostykę i co należy wykonać. Czułem ,że jestem we właściwych rękach. Jeszcze raz dziękuję za czas poświęcony i pomoc.
Opinia dodana przez: Wojciech

dr n. med. Aleksander Wosicki

Ginekolog położnik, USG

Gabinet Ginekologiczno-Położniczy
Bogusławskiego 22 lok. 2

Lekarz jest niekompetentny, daje okropne, poniżające żarty, komentuje nieprzyjemnie, czułam się zażenowana i zawstydzona. U takiego lekarza, a zwłaszcza mężczyzny, powinna być dobra atmosfera, intymna i powinnam czuć się bezpiecznie, a tak nie było. Komentarze były bardzo nieprzyzwoite, nawet nie będę pisać jakie... do tego wyciąga na pieniądze, stwierdza wady i choroby, żeby klientki się u niego leczyły za grubą kasę, chociaż żadnych chorób ani wad nie ma. Mi stwierdził …
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Tomasz Stempniewski

Tomasz Stempniewski Specjalista Ginekologii i Położnictwa
Palacza 98/1

Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Pan doktor szczegółowo wyjaśnił wszystkie kwestie za i przeciw. Udzielił porad. Wskazał kolejne kroki w procesie diagnozy i leczenia. Bardzo sympatyczny, konkretny i rzeczowy. Po wizycie zdecydowałam sie na zabieg który doktor zaproponował i sam go wykonał w szpitalu. Jestem bardzo zadowolona. Polecam :)))))
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Przemysław Szkudliński

Ginekolog położnik, Ginekolog

Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położnicz
św. Wojciecha 28

Nie polecam i nie życzę takiego potraktowania jak zrobił to ze mną Pan Doktor. Może jest dobrym położnikiem-trudno mi to ocenić ale fachowość w leczeniu, wyjaśnienie jakie są dalsze możliwości -beznadziejne. Na moje pytanie co dalej usłyszałam że mam się "tam" zgłosić i dalej mnie poprowadzą. Wyszłam z gabinetu z jakimś adresem i dalej nie wiedziałam nic! co mnie czeka, jakie będą badania, jakie mogą być scenariusze....kompletnie nic!!! "Nie wiem …
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Paweł Kopyra

Od 7 lat jestem pod jego opieką. Pan doktor prowadził obydwie moje ciąże. Zawsze długo i uważnie badał dzieci. Odpowiadał na każde pytanie. Wizyty przebiegły w dobrej atmosferze. Polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Jarosław Kostrzewski

Internista, Pulmonolog

Piękna 47

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana Doktora. Uprzejmy, grzeczny pełen empatii do pacjenta. Z ogromną wiedzą potrafi spokojnie wszystko wytłumaczyć nie tylko czytając opis wyników ale sam skrupulatnie i spokojnie odczytać i po ludzku wytłumaczyć w czym rzecz a co najważniejsze uspokoić pacjenta. Jestem pod ogromnym wrażeniem z jaką dokładnością przebiegło badanie i cała wizyta (zaznaczam że nie trwała 15 minut lecz prawie godzinę). Lekarz z ogromnym doświadczeniem. Wizyta …
Opinia dodana przez: Roman D.

lekarz Wojciech Turkiewicz

Chirurg ogólny, Flebolog

Specjalistyczne Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Bamberski Dwór"
ul. św. Wawrzyńca 11

The doctor is racist I am suffering from przepuklina and can’t even stand on my feet and the doctor was not even intrested to have a look on my gastroscopy report
Opinia dodana przez: Bikram

Jakub Moskal

Neurochirurg

UNIWERSYTET MEDYCZNY katedra i klinika chorów wewnętrznych metabolicznych i dietetyki
Poznań ul Przybyszewskiego 49

Dr Moskal to niekwestionowany autorytet w swojej dziedzinie. Bez zbędnych słów mogę powiedzieć, że zawdzięczam mu nie tylko życie, ale i zdrowie. Podjął się operacji gigantycznego guza mózgu, gdy nie było wiadomo, czy ktoś w ogóle będzie skłonny operować, a ja w zasadzie umierałam z gigantycznym obrzękiem mózgu i niezdiagnozowanym wcześniej nowotworem. Operacja nie tylko zakończyła się całkowitym usunięciem guza, ale w zasadzie nie pozostawiła potencjalnych uszczerbków neurologicznych w postaci …