Piotr Ostrowski

NZOZ Przychodnia Piaskowa Góra
58-309 Wałbrzych

Uprzejmy, rzeczowy, z troską podchodzi do pacjenta. Tłumaczy, rozwiewa wątpliwości. Polecam wizytę u dr. Ostrowskiego.
Opinia dodana przez: Joanna

dr hab. n. med. Michał Pawlaczyk

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Wawrzyniaka 31/1

Jeśli ktoś poszukuje lekarza, który jest kompetentny z doświadczeniem i wiedzą, to bardzo polecam. Z grona wielu ginekologów, których poznałam, tylko ten zasługuje na "5".
{'id': 32607, 'name': 'Kępno'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Tomasz Żołnierczyk

lekarz Tomasz Żołnierczyk

ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 38
63-600 Kępno

doctor of the highest category. I recommend him to those who are really looking for a specialist of a high level!
Opinia dodana przez: Svitlana

lekarz Monika Zamojcin- Krawczyk

Konopnockiej 2A/57
82-300 Elbląg

Doktor godna polecenia naprawdę więcej tak sympatycznych ginekologów . Wszystko dobrze wytłumaczy ,doradzi , bardzo dobrze zna się na swojej pracy.Brawoo

lekarz Rafał Patalon

Niepubliczna Przychodnia Rodzinna "Eskulap"
Armii Krajowej 2A
11-300 Biskupiec

Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem zawodowym.Kultura osobista i poczucie humoru to -kolejne atuty pana doktora,a do tego jeszcze niebywała skromność.Wizyta przebiegła bez pośpiechu-lekarz mnie wysłuchał,tłumaczył wszystko dokładnie.Polecam wizyty wszystkim dziewczętom, dziewczynom i paniom.

dr n. med. Piotr Mielcarek

Intermed
Gen. Sosnkowskiego

Pan doktor,to bardzo dobry specjalista.Godny poleceniam

dr Andrzej Skrętek

Ginekolog położnik, Ginekolog

Pińczów

Dr. Skrętek prowadzil moje 2 ciaze i jestem zadowolona z jego opieki w tym czasie.
Prowadziłam u Pani Doktor dwie ciąże, gdy przyjmowała ona jeszcze w publicznej służbie zdrowia. A właściwie trzy. Na kolejnej wizycie w 12. tygodniu ciąży Pani Doktor nie mogła wysłuchać serca dziecka i dała mi skierowanie na cito na USG. Lekarz wykonujący badanie pozwolił sobie na lekceważącą uwagę: W 12. tygodniu pani doktor nie słyszy serca i daje skierowanie na cito?! Ale jak zaczął badanie, już nic nie mówił... Lubiłam wizyty …

dr n. med. Konrad Futyma

IMEDICA Centrum Medyczne
Leszczyńskiego 60 lok 58 (wejście od ul. Długosza)
20-068 Lublin

Sposób w jaki profesor Futyma traktuje pacjentki jest rzadko spotykany. To czy lekarz faktycznie jest dobrym lekarzem można dopiero zweryfikować będąc w szpitalu i widząc jak traktuje drugiego człowieka. Daje ogromne poczucie bezpieczeństwa, spokój i poczucie, że wie co robi, można mu zupełnie zaufać. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem Pana doktora, jego wiedzy i empatii. Perfekcyjnie też wykonuje operacje, a to już nie tylko moja opinia, ale też kilku innych …
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. hum. Łukasz Szczudlik

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Tak jak większość pacjentek , które trafiły pod opiekę do Pana doktora mogę powiedzieć jedno BARDZO SIĘ CIESZĘ , że trafiłam do doktora .Bardzo życzliwy , z ogromną cierpliwością i wiedzą . W dzisiejszych trudnych czasach COVIDU pomógł mi bardzo i jestem mu za to wdzięczna . Zawsze odebrał telefon lub oddzwonił , gdy miałam jakiekolwiek pytania .Wiem z całą pewnością , że dalsze ewentualne leczenie czy też regularne wizyty …
Opinia dodana przez: Kasia
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Andrzej Miaśkiewicz

lekarz Andrzej Miaśkiewicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

ulica Siemiradzkiego 16/5

Do Pana doktora trafiłam z polecenia ok.30 lat temu, chodzę nadal i nie zmieniłabym lekarza na innego. A potem córka korzystała z opieki Pana doktora. To Pan doktor przyjął na świat mojego wnuka. Dziękuję za każdy poświęcony czas. Za wspaniałą opiekę i dokładne wytłumaczenie problemu zdrowotnego. Serdecznie polecam!!!!
Opinia dodana przez: renata

lekarz Magda Rozborska

Słowackiego 13
26-900 Kozienice

Przemiła i kompetentna Pani doktor. Wykonuje z dokładnością wszelkie możliwe badania, które pomogą w diagnozie, a co za tym idzie - daje pacjentowi poczucie bezpieczeństwa i bycia zaopiekowanym. Podczas zabiegów jeat delikatna, dba o komfort pacjenta. Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Beata Maćkowiak-Matejczyk

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Gabinet Ginekologiczny
Kard. St. Wyszyńskiego 8B/32
15-888 Białystok

Konkretna polecana osoba szczegółowo wyjasni na czym będzie polegało leczenie bardzo polecam wszystkim już na drugiej wizycie skierowała do szpitala nie to co inni lekarze eksperymentują latami a choroba się rozwija pani doktor szybko reaguje. Bardzo chciałabym podziękować za zajęcie się moim przypadkiem. Gorąco polecam wszystkim

lekarz Ewa Turniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Remedium"sp.c. Głucha-Wojdak Zofia Rozumek Kazimierz
ulica Kolejowa 2
48-300 Nysa

Przemiła Pani doktor. Wszystko dokładnie tłumaczy rozpisuje i dopytuje czy wszystko jest jasne. Oby więcej takich lekarzy. Na wizytę długo się nie czeka.

lekarz Andrzej Chyliński

Moniuszki 54
06-200 Maków Mazowiecki

Bardzo rzeczowy Pan doktr. Prowadzilam u Niego ciaze i raz jak nie moglam przyjsc na wizyte to bardzo sie o mnie zmartwil. nada jestem Jego pacjentka:) polecam

lekarz Urszula Nizio

VOLUMED Gabinety Specjalistyczne
ul. Zdrowa 1/3

Spotkałam panią Urszulę Nizio na oddziale patologii ciąży na Ujastku w Krakowie. Pani doktor otoczyła mnie serdecznością i opieką. Na kolejną ciążę wybrałam ją jako mojego lekarza prowadzącego. Przez cały okres ciąży czułam się spokojna i zaopiekowana mimo wielu przypadłości (cukrzyca ciążowa, wysokie ciśnienie, niedoczynność tarczycy i podejrzenie wąsy serca u dziecka). Z całego serca polecam panią doktor! :)
Opinia dodana przez: Ewelina
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Grzegorz Mocny

dr n. med. Grzegorz Mocny

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Szpital Dworska
Dworska 1B

Dr. Mocny zasługuje na pozytywny komentarz po mojej operacji plastyki brzucha. Jego wyjątkowe podejście, dostępność nawet w święta Bożego Narodzenia i profesjonalizm są godne podkreślenia. Operacja przekroczyła oczekiwania, a lekarz wykazał się doskonałym fachowym przygotowaniem i zrozumieniem dla pacjenta. Przyjazność, ciągła dostępność telefoniczna i przystępność cenowa świadczą o trosce o pacjentów i komforcie leczenia. Ogromne doświadczenie dr. Mocnego daje pewność siebie i eliminuje niepewności związane z poważną operacją. Dziękuję za …

dr n. med. Maria Brzozowska

Endokrynolog, Ginekolog

Gabinet Lekarski

Cudowna, rzetelna osoba, z profesjonalnym podejściem. Pani Dr jest bardzo szczegółowa, ale w ten sposób, że czujesz, że naprawdę się o Ciebie i Twoje zdrowie troszczy. Widać, że do każdej osoby podchodzi niezwykle indywidualnie. Ponadto, potrafi uspokoić i sprawić, że zapomina się o stresie, dokładnie tłumaczy wszelkie ważne dla pacjenta informacje, mówi o tym, co niezbędne, ważne. Była to moja pierwsza wizyta u Dr Brzozowskiej, ale zapewne nie ostatnia, bo …
Opinia dodana przez: Sonia

Łukasz Tomaszewski

Prywatny Gabinet Ginekologiczny
97-300 Piotrków Trybunalski

Super lekarz.Dobre podejscie do pacjenta .Bardzo mily i uprzejmy .usg wykonuje bardzo dokladnie badanie tez.Godny polecenia lekarz.

lekarz Dariusz Sroczek

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam. Zawsze miły i uśmiechnięty. Zaraża spokojem. Nie naciąga na niepotrzebne badania. Zawsze poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzeba. Niezależnie czy jest to prywatna wizyta czy płaci za nią NFZ.
Opinia dodana przez: Patrycja