Moj kilkudniowy pobyt w Zakopanem zakonczyl sie niestety nagla, niezaplanowana wizyta u Pani Doktor Gruszka-Wrobel, gdy inne gabinety w okolicy odmawialy konsultacji. Rzeczowe, fachowe podejscie do kryzysowej sytuacji, zakonczone pomyslnie badaniem w szpitalnym labolatorium, oraz medykamentami ktore otrzymalam na miejscu w gabinecie i ktore moglam zabrac ze soba w dalsza podroz. Wyrozumialosc, cierpliwosc i zaangazowanie Pani Doktor podczas konsultacji sprawia, ze polecam ten gabinet z calego serca.
LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 LISTOPADA 1
Nałęczów
Bardzo konkretny lekarz z dużą wiedzą ginekologiczną! POLECAM jak najbardziej dr.Mazurek-Kociubowską
ARS MEDIC
Bardzo kompetentny lekarz, lekarz godny polecenia jako lekarz i jako człowiek, mam 62 lata ale dopiero pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak szybką reakcją i pomocą lekarza na moje problemy zdrowotne.Na szczęście problemy okazały się nie takie groźne jak na początku wyglądały.
Polecam serdecznie Pana doktora Jacka Jabłońskiego. Lekarz bardzo pracowity. Oddany Pacjentowi. Opiekujący się Pacjentem odpowiedzialnie od początku do końca. Sama doświadczyłam tej opieki podczas dzisiejszego zabiegu w szpitalu w Otwocku. Pełna kultura, szacunek do Pacjenta, zaopiekowanie. Warto wybrać tego lekarza by czuć się bezpiecznie, być szanowanym a czasami nawet rozmieszonym by rozładować napięcie. Pozdrawiam.
Doktor Solana jest lekarzem z bardzo dużym doświadczeniem oraz wiedzą, którą dzieli się z pacjentką. Wizytę rozpoczyna od uważnego wywiadu podczas , którego wszystko szczegółowo omawia i szuka dla pacjentki najlepszego rozwiązania. Po wykonaniu badań ustala dalszy przebieg leczenia. Dzięki wskazówką Pana Doktora , uniknęłam operacji. Teraz jestem pod stałą kontrolą Doktora i wszystko jest w należytym porządku. Dziękuję Doktorze za poświęcony czas oraz uważność i fachowe podejście. Jeżeli chcesz …
Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej "STOMIK "
Gwiaździsta 14
Gorzów Wielkopolski
Jestem wieloletnią pacjentką lekarza Pana M. Jewusiaka. Jest zaangażowany w moje problemy zdrowotne i zawsze trafnie udziela mi pomocy.Zawsze tłumaczy co robić i jak (jeśli jest taka potrzeba) stosować leki. serdecznie polecam tego lekarza .Grazyna
Eskulap
Jana PawłaII
Biała Rawska
Pamieta swoich stalych pacjentów, nie naciąga na wizyty ja chodziłam do niego raz w miesiącu. I gdybym była po raz trzeci w ciąży na pewno będzie moim lekarzem prowadzącym po raz trzeci
Armii Krajowej 17a lok. 4
Jelenia Góra
Wspaniały lekarz,cierpliwy i z dawką poczucia humoru. Dwa porody,dwa dobre porody. Człowiek i lekarz o ogromnym sercu.
Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce
Pani doktor była moim lekarzem prowadzącym i jednocześnie operowała mnie na onkologii. Od pierwszego spotkania byłam pewna, że właśnie w Jej ręce chcę powierzyć moje zdrowie i nie myliłam się, bo jest to bardzo dobry diagnosta, lekarz z wiedzą i doświadczeniem, zorganizowana, bezpośrednia i bezpretensjonalna Kobieta, nie owija w bawełnę, ale jej pewność siebie daje poczucie spokoju, że jest się w dobrych rękach.
Pan Grzegorz jest absolutnie godny polecenia. Mily, kulturalny, a do tego z cala uwaga slucha pytan i odpowiada szczegolowo. Czulam sie zaopiekowana w 120%, wykonuje badanie doklanie i bez pospiechu. Wykazal duza troske o mnie i moj stan. Nigdy wczesniej nie doswiadczylam takiej opieki. A trafilam przypadkowo i bez polecenia. Jest cudownym lekarzem. U mnie na 10 punktow 20 dostaje.