Ełk

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" Gabinet Lekarza Rodzinnego
Tadeusza Kościuszki 1
19-300 Ełk

Radosław Kowalewski: Człowiek który potrafił odmienić ludzkie życie. Od kilku lat cierpiałam na niedokrwienie prawej kończyny dolnej- niedrożność tętnicy udowej wspólnej i powierzchniowej (skutek uboczny po radioterapii). Wysokiej klasy specjaliści/naczyniowcy starali się mi pomóc. Kilkakrotnie robiono mi operacje. Efekty były krótkotrwałe. Ostatnia operacja 05.11.2021 zakończyła się niepowodzeniem. Ze szpitala wypisano mnie "stan bez pogorszenia--nie udało się poprawić ukrwienia.” Odczuwałam potworne bóle. Stopa zimna, palce białe jak u trupa... Byłam skazana …
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Wiesław Mejzner

Wawelska 22
19-300 Ełk

Doktor Mejzner jest kompetentnym i empatycznym specjalistą.Bardzo chętnie wrócę,gdy tylko będzie taka potrzeba.Polecam z czystym sumieniem

lekarz Tomasz Abrycki

Przychodnia Lekarska
Jana Kochanowskiego 68 A
19-300 Ełk

16.07.2025 Kolonoskopia w przychodni dra Kisiela w Augustowie. Badanie wykonał dr Tomek Abrycki. Przez 25 minut bardzo dokładnie sprawdził jelito, usunął polipa. Badanie przeprowadzone bezbolesnie. Dyskomfort pewnien jest, ale to nic strasznego i nie ma czego się bać. W Augustowie (w innej jednostce) dwukrotnie próbowałem robić kolonoskopię i na wejściu do esicy ból był tak straszny, że chciałem drzeć się na 3 oddziały i badania były przerywane. Po horrorach wcześniejszych …
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Anna Wilczewska

108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SPZOZ w Ełku
ulica Kościuszki 20
19-300 Ełk

Witam serdecznie polecam. Miła sympatyczna i bardzo dobrze leczy i dużo pomaga i tłumaczy daje na każde części skierowanie
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Zbigniew Plak

Rehabilitant

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kolejowa 14
19-300 Ełk

Bardzo dobry lekarz i zarazem wysoki specjalista w tym co wykonuje. Bardzo uprzejmy poświęcił mi czas i wytłumaczył jak radzić z urazami żeby nie występowały. Jedyny lekarz gdzie z humorem podchodzi do pacjenta. Polecam go serdecznie.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Eryk Pięcikowski

19-300 Ełk

Nawet nie wiem od czego zacząć. Lekarz NAJLEPSZY ze wszystkich, do tego CUDOWNY człowiek. Z ludzkim podejściem, empatyczny, żartowniś z klasą. Bardzo kulturalny i uprzejmy. Taktowny. Tłumaczy bardzo zrozumiale co, po co i dlaczego. Oby zdrowie dopisywało mu jak najdłużej. Lepszego nie znajdziecie.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Piotr Perkowski

Alergolog, Otolaryngolog

ul. Wielkanocna 2 a/16
19-300 Ełk

Bardzo miły i uprzejmy lekarz . Na spokojnie wszystko wytłumaczy. Podejście do pacjenta profesjonalne. Jest wzorem do naśladowania. W 100% POLECAM tego lekarza.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Marcin Borowski

19-300 Ełk

Z Panem Doktorem zetknęłam się w przychodni Elmed w Łomży kilkakrotnie. Za każdym razem byłam mile zaskoczona podejściem do mnie jako pacjentki i niezwykłą wprost uprzejmością. Szkoda, że ów lekarz nie pracuje tutaj na stałe. Polecam i dziękuję, Panie Doktorze.

lekarz Joanna Guz

Internista, Neurolog

Piłsudskiego 14C/53
19-300 Ełk

Wspaniała Pani Doktor z powołania. Wiele lat pracowała na przychodni w Gdyni od jej odejścia ludzie wręcz płaczą takich specjalistów to ze świecą szukać. Trafne diagnozy, dobieranie leków oraz olbrzymia wiedza lekarska. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Karolina Kulwicka

lekarz Irena Masłowska

Grodzieńska 14/21
19-300 Ełk

Mój najlepszy lekarz rodzinny od lat. Nie żałuje czasu dla pacjenta ani skierowań na badania poza jej gabinetem, dla rzetelnej diagnozy. Chory czuje się naprawdę zaopiekowany.

Dariusz Zając

Gastrolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dariusz Zając
Ełk

Bardzo kulturalny kompetentny fachowiec, lekarz z powołania. Profesjonalne podejście do chorego,poświęca dużo czasu pacjentowi na wytłumaczenie stanu choroby i sposobu leczenia. Zaangażowany w procesie leczenia i poprawy zdrowia. Lekarz godny wielkiego szacunku, bardzo dużo Mu zawdzięczam.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Krzysztof Kropiwnicki

Internista, Lekarz rodzinny

Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej PULS-Centrum Kardiologii s.c. Danuta i Wiesław Mejzner
Kochanowskiego 68a
19-300 Ełk

Polecam Pana Dr K. Kropiwnickiego. Bardzo dobry lekarz, otwarty na pacjenta. Wszystko wyjaśni i pokieruje do specjalisty. Dzięki bardzo dobremu wykonaniu gastroskopii, szybka diagnoza i dzisiaj mogę jeszcze żyć. Ostatnio Pan doktor przeprowadził badanie kolonoskopii u mnie. Nie spodziewałem się takiego profesjonalizmu. Badanie przeprowadzone było beż znieczulenia ( po prostu pełen profesjonalizm, bezboleśnie). Takich lekarzy nam potrzeba. Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze. Badanie wykonywałem w przychodni Medicus w Grajewie.
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Arkadiusz Woźniak

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" Gabinet Lekarza Rodzinnego
Tadeusza Kościuszki 1
19-300 Ełk

Wybitny Lekarz i Człowiek! Pacjent, który trafia do Pana Doktora jest szczęściarzem. Ogromna empatia, kompetencja i szacunek dla chorego.

lekarz Zbigniew Nizik

Mickiewicza 4/32
19-300 Ełk

Wspaniały lekarz z powołania. Wytłumaczy wyczerpująco każdy problem oby wiecej takich lekarzy w naszym Kraju.

lek. dent. Jolanta Lenga

Sikorskiego 2/71
19-300 Ełk

Chciałbym, aby zawsze przyjmowali mnie tacy Lekarze! Profesjonalizm w każdym calu i do tego przesympatyczna osoba. O skutkach chyba więc nie trzeba mówić - 101%. Lekarz przez duże L! A ja bardzo, bardzo dziękuję za przywrócenie do stanu używalności moich pokiereszowanych zębów.

lek. dent. Joanna Skomin

REUMA-MED EŁK dr n. med. Maria Jolanta Pełszyńska
Mickiewicza 10B
19-300 Ełk

Od lat najwspanialszy stomatolog dla całej rodziny i znajomych. Od zawsze polecam i polecac będę bo nie znam bardziej kompetentnej stomatolog w Ełku.

lekarz Kornelia Ulanicka-Liwoch

19-300 Ełk

Jest moim lekarzem rodzinnym. Zawsze b. uprzejma. Otwarta, pozytywna. Odpowiada na pytania, nie pospiesza. Jest miła i uprzejma i kompetentna. Można przedyskutować różne formy leczenia włącznie z alternatywnymi. Nie zawiodłem się.
Opinia dodana przez: Wojttek

lekarz Barbara Kiryluk

Neurolog dziecięcy, Pediatra

"Specmed Radiologia" Adam Miller Jerzy Muśko sp.j.
ulica Gdańska 17
19-300 Ełk

Rewelacyjna Pani doktor, godna polecenia. Dokładnie wysłucha Lekarz godny zaufania. Jestem ogromnie zadowolona że trafiłam z synkiem właśnie do tej Pani neurolog, profesjonalizm w 100,% Polecam z całego serca jak dla mnie nie ma lepszego lekarza Dla Pani doktor pacjent jest bardzo ważny
Opinia dodana przez: Ewelina kopczewska

lekarz Wiesław Wysocki

promedica
19-300 Ełk

Przyjął mnie w gabinecie przy ul. Gdańskiej w Ełku, gdy inni lekarze w lokalnych przychodniach wymawiając się m.in. dużą liczbą zapisanych pacjentów, nie chcieli. Wraz z towarzyszącą mu pielęgniarką, zajął się usunięciem trzech pooperacyjnych szwów, pozostałych po mojej operacji w Białymstoku. Przyjął bez absurdalnych terminów czekania na wizytę. Wystarczyło skierowanie od lekarza rodzinnego, wystawione dokładnie po 10 dniach od operacji. W dniu wystawienia skierowania udzielił mi pomocy.