Pan doktor od lat prowadzi moje badania. Każde spotkanie jest profesjonalne, rzetelne i bardzo pomocne. Zawsze mogę liczyć na kompetentną opiekę i życzliwe podejście. Polecam pana doktora Abryckiego oby wszyscy leczący mieli takie podejście do pacjenta.
16.07.2025 Kolonoskopia w przychodni dra Kisiela w Augustowie. Badanie wykonał dr Tomek Abrycki. Przez 25 minut bardzo dokładnie sprawdził jelito, usunął polipa. Badanie przeprowadzone bezbolesnie. Dyskomfort pewnien jest, ale to nic strasznego i nie ma czego się bać. W Augustowie (w innej jednostce) dwukrotnie próbowałem robić kolonoskopię i na wejściu do esicy ból był tak straszny, że chciałem drzeć się na 3 oddziały i badania były przerywane. Po horrorach wcześniejszych byłem przerażony wchodząc dziś na badanie. Dużo zależy od stanu pacjenta, ale o wiele więcej od wprawy i delikatności lekarza. …
Bardzo dziękuję doktorowi Tomkowi Abryckiemu i bardzo sympatycznej asystującej Pani Pielęgniarce.
Do zobaczenia za 5 lat.
Pełna kompetencja, profesjonalizm, specjalista w zakresie gastroenterologii, polecam wykonanie badań gastroskopii i kolonoskopii, pacjent Ryszard.