Pracownia diagnostyczna
Baranki 24
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" Gabinet Lekarza Rodzinnego
Tadeusza Kościuszki 1
Ełk
Radosław Kowalewski: Człowiek który potrafił odmienić ludzkie życie. Od kilku lat cierpiałam na niedokrwienie prawej kończyny dolnej- niedrożność tętnicy udowej wspólnej i powierzchniowej (skutek uboczny po radioterapii). Wysokiej klasy specjaliści/naczyniowcy starali się mi pomóc. Kilkakrotnie robiono mi operacje. Efekty były krótkotrwałe. Ostatnia operacja 05.11.2021 zakończyła się niepowodzeniem. Ze szpitala wypisano mnie "stan bez pogorszenia--nie udało się poprawić ukrwienia.” Odczuwałam potworne bóle. Stopa zimna, palce białe jak u trupa... Byłam skazana …
Przychodnia Lekarska
Jana Kochanowskiego 68 A
Ełk
16.07.2025 Kolonoskopia w przychodni dra Kisiela w Augustowie. Badanie wykonał dr Tomek Abrycki. Przez 25 minut bardzo dokładnie sprawdził jelito, usunął polipa. Badanie przeprowadzone bezbolesnie. Dyskomfort pewnien jest, ale to nic strasznego i nie ma czego się bać. W Augustowie (w innej jednostce) dwukrotnie próbowałem robić kolonoskopię i na wejściu do esicy ból był tak straszny, że chciałem drzeć się na 3 oddziały i badania były przerywane. Po horrorach wcześniejszych …
108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SPZOZ w Ełku
ulica Kościuszki 20
Ełk
Witam serdecznie polecam. Miła sympatyczna i bardzo dobrze leczy i dużo pomaga i tłumaczy daje na każde części skierowanie
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kolejowa 14
Ełk
Bardzo dobry lekarz i zarazem wysoki specjalista w tym co wykonuje. Bardzo uprzejmy poświęcił mi czas i wytłumaczył jak radzić z urazami żeby nie występowały. Jedyny lekarz gdzie z humorem podchodzi do pacjenta. Polecam go serdecznie.
Pracownia diagnostyczna
Baranki 24
Ełk
Nawet nie wiem od czego zacząć. Lekarz NAJLEPSZY ze wszystkich, do tego CUDOWNY człowiek. Z ludzkim podejściem, empatyczny, żartowniś z klasą. Bardzo kulturalny i uprzejmy. Taktowny. Tłumaczy bardzo zrozumiale co, po co i dlaczego. Oby zdrowie dopisywało mu jak najdłużej. Lepszego nie znajdziecie.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dariusz Zając
Ełk
Bardzo kulturalny kompetentny fachowiec, lekarz z powołania. Profesjonalne podejście do chorego,poświęca dużo czasu pacjentowi na wytłumaczenie stanu choroby i sposobu leczenia. Zaangażowany w procesie leczenia i poprawy zdrowia. Lekarz godny wielkiego szacunku, bardzo dużo Mu zawdzięczam.
Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej PULS-Centrum Kardiologii s.c. Danuta i Wiesław Mejzner
Kochanowskiego 68a
Ełk
Polecam Pana Dr K. Kropiwnickiego. Bardzo dobry lekarz, otwarty na pacjenta. Wszystko wyjaśni i pokieruje do specjalisty. Dzięki bardzo dobremu wykonaniu gastroskopii, szybka diagnoza i dzisiaj mogę jeszcze żyć. Ostatnio Pan doktor przeprowadził badanie kolonoskopii u mnie. Nie spodziewałem się takiego profesjonalizmu. Badanie przeprowadzone było beż znieczulenia ( po prostu pełen profesjonalizm, bezboleśnie). Takich lekarzy nam potrzeba. Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze. Badanie wykonywałem w przychodni Medicus w Grajewie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" Gabinet Lekarza Rodzinnego
Tadeusza Kościuszki 1
Ełk
Wybitny Lekarz i Człowiek! Pacjent, który trafia do Pana Doktora jest szczęściarzem. Ogromna empatia, kompetencja i szacunek dla chorego.
Chciałbym, aby zawsze przyjmowali mnie tacy Lekarze! Profesjonalizm w każdym calu i do tego przesympatyczna osoba. O skutkach chyba więc nie trzeba mówić - 101%. Lekarz przez duże L! A ja bardzo, bardzo dziękuję za przywrócenie do stanu używalności moich pokiereszowanych zębów.
REUMA-MED EŁK dr n. med. Maria Jolanta Pełszyńska
Mickiewicza 10B
Ełk
Od lat najwspanialszy stomatolog dla całej rodziny i znajomych. Od zawsze polecam i polecac będę bo nie znam bardziej kompetentnej stomatolog w Ełku.
"Specmed Radiologia" Adam Miller Jerzy Muśko sp.j.
ulica Gdańska 17
Ełk
Rewelacyjna Pani doktor, godna polecenia. Dokładnie wysłucha Lekarz godny zaufania. Jestem ogromnie zadowolona że trafiłam z synkiem właśnie do tej Pani neurolog, profesjonalizm w 100,% Polecam z całego serca jak dla mnie nie ma lepszego lekarza Dla Pani doktor pacjent jest bardzo ważny
Przyjął mnie w gabinecie przy ul. Gdańskiej w Ełku, gdy inni lekarze w lokalnych przychodniach wymawiając się m.in. dużą liczbą zapisanych pacjentów, nie chcieli. Wraz z towarzyszącą mu pielęgniarką, zajął się usunięciem trzech pooperacyjnych szwów, pozostałych po mojej operacji w Białymstoku. Przyjął bez absurdalnych terminów czekania na wizytę. Wystarczyło skierowanie od lekarza rodzinnego, wystawione dokładnie po 10 dniach od operacji. W dniu wystawienia skierowania udzielił mi pomocy.