dr n. med. Alina Glinko

Dermatolog, Wenerolog

NZOZ Traf-med prof. Paweł Lampe
ul Warszawska 40

doktor z duża wiedzą , zawsze trafna diagnoza, miła, konkretna szybkie rozpoznanie leczenie skuteczne. polecam
Opinia dodana przez: EWA
Bardzo dobry lekarz. Zaangazowany w leczeniu pacjenta, konkretny, duza wiedza. Dzieki Panu Doktorowi nadal funkcjonuje. Jestem bardzo wdzieczna za leczenie mojej choroby zwiazanej z sercem. Dziekuje i polecam wszystkim <3
Opinia dodana przez: elzbieta

dr n. med. Adrianna Berger-Kucza

Kardiolog

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47

Pani Doktor prowadziała mnie w ubiegłym roku w klinice. Konkretna i miła. Polecam.

lek. med. Anna Olender

Chirurg plastyczny

Uniwersytecka 25 lok. 65

Miałam wykonany zabieg korekcji nosa u dr Olender. Przed operacją mogłam pewnie z powodzeniem wcielić się w teatralną postać czarownicy, dzięki dr Olender mam piękny, delikatny, pasujący do mnie nosek. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam tego chirurga.
Opinia dodana przez: Nadia

lekarz Wojciech Śliwiński

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

epione
ul. piotrowicka 68 Katowice

Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Opinia dodana przez: Bogusław

lekarz Jan Szczotka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej -"Luks Med."
ulica Ligocka 3/A

Pana Doktora znam jako pacjent kilka lat, jego cechą jest empatia okazywana pacjentom, cierpliwość i szczera udzielenia fachowej pomocy. Byłem też świadkiem jak starszemu niepełnosprawnemu pacjentowi osobiście przekazał wózek inwalidzki, by osoba ta mogła z piętra, gdzie jest gabinet doktora, dostać się na parking przed budynkiem przychodni w Woli. Również rejestratorka i pielęgniarka w jednej osobie, życzliwie traktuje pacjentów i w tej przychodni chirurgicznej nie ma problemu z uzyskaniem terminu …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Tomasz Kargul

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Oddział Psychiatrii i Psychoterapii Górnośląskie Centrum Medyczne
Ziołowa 45/47, Katowice - Ochojec

Wspaniały lekarz, profesjonalista z powołaniem do niesienia pomocy. Wyrazy podziękowania i uznania za dobrze wykonaną operację by-passów.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Małgorzata Wojcieszyn

Gastrolog, Pediatra

Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Chorób Kobiecych oraz Schorzeń Sutka TOMMED Szpital Wielospecjalistyczny
Aleksandra Fredry 22

Dostałam numer telefonu do pani doktor od znajomej, która również leczyła u niej swoje dzieci. Leczyłam u pani doktor dwójkę moich dzieci. Każde z nich miało inny problem. Pani doktor wysłucha, wytlumaczy. Jest bardzo miła. Dzięki pani doktor moje dzieci zostały wyleczone. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Katarzyna J

lekarz Ahmed Shuheber

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Profesjonalny, życzliwy, kulturalny i miły. Po prostu dobry człowiek i specjalista. Szczegółowo wyjaśnił moje wątpliwości, zapisał właściwe leczenie. Ponadto bardzo życzliwy w rozmowie, znalazł czas na odpowiedzenie na wszystkie pytania. Wizyta w 100% punktualna, nawet przed czasem. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Barbara Kaczor-Klecha

Górnośląski Centrum Zdrowia Dziecka i Matki w Katowicach Ligocie
ul. Medyków 16 40-752 Katowice

Pani Doktor jest najlepszym pediatrą na jakiego dotychczas trafiłam, jest zdecydowanie godna polecenia.

lekarz Michał Jędryczka

"Centrum Medyczne POLMED" Oddział Katowice
Dąbrówki 10

Lekarz godny polecenia. Uprzejmość życzliwość tego lekarza a także wrażliwość na ból sprawia że idę na wizytę bez żadnych obaw.

lekarz Alicja Jabłońska

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Świetna lekarka podchodząca do każdego pacjenta indywdualnie, z sercem i ogromnymi kompetencjami. Nigdy nie zbywa problemu, zawsze przeprowadza wywiad lekarski bardzo szczegółowo i fachowo. Pod opieką Pani Doktor jest cała moja rodzina i nie wyobrażam sobie innego lekarza pierwszego kontaktu.
Opinia dodana przez: Kalina

lekarz Aneta Pasierbek-Kohutek

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

To nie tylko świetny specjalista, ale też niezwykle empatyczna i zaangażowana osoba. Zawsze gotowa pomóc, wszystko dokładnie wyjaśnić i wesprzeć w trudnych momentach. Dzięki jej profesjonalizmowi i zdecydowanemu podejściu mam dziś dobre rokowania na przyszłość. Szczególnie doceniam jej pozytywne nastawienie — bije od niej optymizm, który bardzo mi pomaga lepiej znosić leczenie także pod względem psychicznym. Polecam dr. Kohutek

lekarz Adam Chrobok

Kościuszki 16

Profesjonalista. Człowiek o nienagannej kulturze osobistej. Zawsze ma czas dla pacjenta. Pod opieką Pana Doktora pacjent może czuć się zaopiekowany. Po zabiegu endoprotezoplastyki stawu biodrowego moja mama, mimo swojego wieku bardzo szybko wraca do sprawności. Przed zabiegiem miała problem z poruszaniem się nieprzerwanym bólem. Po zabiegu ból ustąpił a rehabilitacja przebiega bez problemu. Bardzo serdecznie dziękujemy Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Juatyna

lekarz Jarosław Piłat

Aleja Korfantego 58

BARDZO DZIĘKUJĘ za to widzę znowu jak barwny jest świat,ręce doktora to skarb z którego mogą korzystać pacjenci ze wspaniałymi efektami
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Jarosław Pędras

Wojewódzka Poradnia Hematologiczna
Powstańców 31

Godny polecenia, dobry specjalista , o duzej wiedzy medycznej, znajacy i lubiacy swoj zawod.bardzo dobry lekarz polecam

lekarz Wojciech Ficek

Krzyżowa 8 D/67

Wspaniały lekarz, miły, taktowny, niezwykle uprzejmy. Bardzo kompetentny i godny polecenia. Tłumaczy i cierpliwie odpowiada na zadawane pytania.

lekarz Tomasz Lebda-Wyborny

Radiolog

ulica Medyków 14

To było moje kolejne badanie w placówce w Siemianowicach Śląskich,w której miałam wykonywany MR kręgosłupa szyjnego,lędźwiowego, stawu kolanowego i mózgu. Dr Tomasz Lebda–Wyborny rzeczywiście jest doskonały. Jest fantastycznym diagnostą .Tak wnikliwie i szczegółowo interpretuje każdy najmniejszy szczegół ,że właściwie lekarz neurolog dostaje do ręki gotowy materiał diagnostyczny.Przede mną kolejne badanie, zasugerowane przez dra w epikryzie .Cztery placówki Resonicy, najbliżej mi do Rudy ,niestety ,opis pani Katarzyny M-P. był tak pobieżny …
Opinia dodana przez: Gabi

dr n. med. Ksymena Staroń-Irla

Centrum Stomatologii Rodzinnej MaksiDent dr n. med. Ksymena Staroń-Irla
Jagiellońska 24/1

Pani Doktor cudowna, doskonale wykonuje swoją pracę , na każdy problem znajdzie rozwiązanie. W dziedzinach stomatologii , w których się specjalizuje jak dla mnie po prostu fachowiec pierwsza klasa. Jeśli chodzi o wyrywanie ząbków, odbywa się to bardzo sprytnie, jestem pod dużym pozytywnym wrażeniem. I oczywiście osobowość Pani Doktor sprawia, że w gabinecie jest bardzo miło i chętnie się do niego wraca. Polecam z całego serca Panią Doktor i gabinet …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Ewa Kaczorowska

Dermatolog

NZOZ Centrum Medycyny i Psychoterapii
ul. Tadeusza Kościuszki 19/3

Najlepszy lekarz Dermatolog na Śląsku! P.Dr godna polecenia zaufanie w 100%, nigdy nie pomyliła się w diagnozie.Jak dermatolog to tylko P.Dr Kaczorowska!