Konin
Wczoraj miałem okazje poznac Pana Doktora na SOR Koninie... przemily kompetetny jak na warunki Sor i to w Koninie jakby nie z tej ziemi do tego Pan pielegniarz podbnie szybko sprawnie i Bogu dzikei tylko skrecony staw skokowy...a nie zlamanie ...Ufam ze szybko minie szczescie w nieszczesciu ze trafiłem na niego Dzięki za pomoc
Pani Maria oprócz tego że ma kompetencje, potrafi przekazać jak postępować, jakie są mechanizmy naszych zachowań itd, - to jeszcze jest w niej taka siła wewnętrzna która udziela się pacjentowi. Poszłam na wizytę całkiem rozsypana, a Pani Maria skutecznie pomogła mi się podnieść, spojrzeć z boku na moje problemy, zwrócić uwagę na to, czego ja nie zauważałam. Bardzo empatyczna i ciepła osoba, ale też bardzo silna i konkretna, nie rozczulająca …
Rehasport Clinic
ul. Szpitalna 43
Konin
Dla mnie najlepszy pediatra, jakiego spotkałam na swojej drodze. Pani doktor opiekuje się teraz już trojgiem naszych dzieci . Zawsze profesjonalnie, uprzejmie i co najważniejsze - trafnie zdiagnozowane. Wizyty zawsze bez pośpiechu z wielką wyrozumiałością dla dziecka i rodzica.
Prywatny Gabinet Neurologii Dziecięcej
Kolska 11
Konin
Z całego serca mogę polecić panią doktor. Po prostu właściwą osobą na właściwym miejscu. Więcej takich lekarzy ☺️
Centrum Medyczne Multimed
Wojska Polskiego 33
Rehasport Clinic
ul. Szpitalna 43
Gabinet Lekarski Piotr Pankrac Poradnia Ortopedyczna
Stanisława Staszica 1
Konin
Polecam serdecznie. Pełen profesjonalizm i serdeczne podejście do pacjenta. Wszystko wytłumaczone, sprecyzowane i prawdziwa pomoc w bólu i leczeniu.
Konin
polecam gorąco.lekarz z prawdziwego zdarzenia. naprawdę warto wybrac się do tego lekarza. Naprawde fachowiec pierwsza klasa
Jeden z nielicznych lekarzy w Szpitalu w Koninie.. Ktory zachowuje sie jak lekarz a pacjent nie jest dla Pana Tomasza Intruzem a osobą potrzebujacą pomocy . Poza kompetencjami jest empatyczny sympatyczny i rzeczowy . Zajmuje się pacjentem nalezycie i kompleksowo Wyjasnia informuje probuje pomoc anoe udawac najmadrzejszego Kontakt z rodzina chorego wzorowy Jako kierownik Oddzialu ODI sprawdza sie jako świetny menager zdrowia Dziękuję za pomoc z Mama i poświęcony czas …
Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
Konin
Po przejściach z innymi lekarzami, trafiliśmy do Pani Doktor. Dziękuje, że stanęła na naszej drodze i prowadzi naszą córeczkę. Ufamy jej bezgranicznie, cokolwiek się dzieje, każda diagnoza jest trafna i leki odpowiednio dopasowane. Pani Doktor jest przesympatyczną, ciepłą osobą ze wspaniałym podejściem do dzieci. Zawsze możemy liczyć na pomoc, nigdy nie odmawiam. Szczerze Polecama!