{'id': 9674, 'name': 'Kutno'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Marek Neuberg

dr n. med. Marek Neuberg

Ginekolog położnik, Ginekolog

99-320 Kutno

Wspaniały doktor, wieloletni i zabierający radość życia dolegliwy problem został przez doktora fachowo, szybko i trafnie zdiagnozowany. Obecnie jestem już po zabiegu operacyjnym bez żadnego cięcia brzucha. Rekonwalescencja przebiega bardzo przyjemnie i bezproblemowo. Latami odkładałam wizytę u doktora ginekologa. Gdybym wcześniej wiedziała, że jest taki doktor to na pewno już kilka lat temu mogłam cieszyć się życiem gdybym tylko wcześniej wybrała się do takiego lekarza. Serdecznie polecam tego doktora!!! -kobiety …

lekarz Teresa Florczak

Peowiacka 11a
99-300 Kutno

Jako młoda pacjentka, zupełnie nie rozumiem negatywnych opinii. Pani doktor jest bardzo sympatyczną osobą , nie spieszy się i słucha problemów, stara się odpowiedzieć na każde pytanie. Byłam u wielu lekarzy i żaden nie zlecił mi badania czy mam zakażenie bakteryjne czy wirusowe. A Pani doktor to zrobiła. Mam bardzo pozytywne wrażenia odnośnie wizyty. Byłam w luxmedzie w Warszawie.
Opinia dodana przez: Magda
{'id': 9674, 'name': 'Kutno'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Adam Wideński

lekarz Adam Wideński

SPECJALISTA Sp. z o.o.
Kutno, ul. 29 Listopada 37
99-300 Kutno

Dzisiaj miałam wykonaną gastroskopię przez Pana dr. Lekarz kompetentny, konkretny, wzbudza zaufanie. Uprzejmy.Otrzymałam szczegółowy opis i wyjaśnienia. Dziękuję. Polecam Pana dr

lekarz Piotr Jakubowski

Logopeda

Gabinet logopedyczny-terapeutyczny Monika Stolińska
29 listopada 16
Kutno

Mam 21 lat i zmagałem się z wadą wymowy konkretnie z jąkaniem przez całe swoje dotychczasowe życie. Kiedyś nie myślałem nawet że można z tego wyjść i cieszyć się mową i rozmową z ludźmi jak normalny człowiek. Dopiero w wieku 20 lat zebrałem się głównie w swojej głowie że trzeba coś z tym zrobić i iść na terapię bo już czułem że to mnie powoli przerasta. Z Panią Moniką miałem …

lekarz Piotr Hogendorf

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Salus"
ulica Szpitalna 46
99-300 Kutno

W wieku 62 lat „przydarzyła” mi się przepuklina pachwinowa. Z racji, że nie często miałem dotychczas do czynienia ze służbą zdrowia było to dla mnie szczególnie przykre przeżycie. Z pewną obawą udałem się na wizytę u Pana Doktora. Okazało się, że niepotrzebnie. Od pierwszego spotkania z Panem Doktorem w przychodni do wypisu ze szpitala wszystko przebiegło wręcz perfekcyjnie. Wspaniały kontakt, precyzyjnie wyznaczony i dotrzymany termin przyjęcia do szpitala. Pobyt w …
Opinia dodana przez: Waldemar

lek. dent. Dariusz Najbar

Staszica 13
99-320 Kutno

Pełna rekomendacja dla Pana doktora, wyprowadził moje zęby z niezłej "próchnicowej zapasci". Wiem, że obecnie jestem w dobrych stomatologicznych rękach. Fachowe, profesjonalne podejście do pacjenta. Przy każdym zębie omówienie problemu i pełna informacja na temat przebiegu leczenia. Dodatkowo, wiem, że w razie nagłego przypadku, mogę zadzwonić i w miarę możliwości Pan doktor, przyjmie mnie bez zwłoki. To niezwykły komfort i poczucie bezpieczeństwa. & last but not least - Pan doktor …

lekarz Witold Bołoz

99-320 Kutno

Super lekarz z powołania zawsze podchodzący do pacjenta indywidualnie,nie spieszący się,kulturalny,a na dodatek z poczuciem humoru.Polecam
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Wiktor Sobański

Tarnowskiego 38A/9A
99-300 Kutno

Bardzo empatyczny, sympatyczny lekarz z wysokim poziomem kultury osobistej. Ale przede wszystkim dobry specjalista.

lekarz Piotr Koziński

Pulmonolog

Królewska
99-300 Kutno

Doświadczony lekarz, wspaniały człowiek. Prawdziwy lekarz z powołania. Zawsze służy pomocą. Polecam

lekarz Przemysław Pasikowski

ul. Karola Szymanowskiego 6B/17
99-300 Kutno

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za to, że zawsze potrafi mnie wesprzeć i pomóc, kiedy tego potrzebuje.Czuje się zawsze bezpiecznie i mam pewność, że jestem w dobrych rękach. Dziękuję za całą Pańską wiedzę, doświadczenie i zaangażowanie, jakie mi Pan okazał.Jestem niezmiernie wdzięczna za wszystko, co dla mnie zrobił.Szacun ogromny!!!
Opinia dodana przez: :)

lek. dent. Wanda Cybulska

Staszica 22/32
99-300 Kutno

Extra fachowiec , komunikatywna , miła , budzącą zaufanie , zmieniająca spojrzenie na zabieg dentystyczny

lekarz Dorota Sobczyk

Władysława Jagiełły 2
99-300 Kutno

leczę się od bardzo dawna i jestem zadowolona.Jest prawdziwym lekarzem.

lekarz Jarosław Maciejewski

Staszica 10 lok. 36
99-300 Kutno

Witam .Pragnę z całego serca podziękować doktorowi Maciejewskiemu za doprowadzenie mnie do zdrowia .Wspaniały człowiek , bardzo kompetentny , uprzejmy z ogromną wiedzą i umiejętnościami. Serdecznie polecam .

lekarz Romuald Stelmach

99-320 Kutno

Bardzo dobry lekarz ortopeda serdecznie polecam dla dorosłych i dla dzieci dokładny lojalny wobec pacjentów.

lek. dent. Maja Sitarz

Stomatolog dziecięcy

Narutowicza 36A/1
99-300 Kutno

Kompetencja, uprzejmość, spokój i podejście do pacjenta wszystko na 5+. Pani Maja dokładnie tłumaczy i służy radą. Polecam, szczególnie dla bojących się panów ;)
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Halina Foczpaniak

ul. Szymanowskiego 6C/17
Kutno

Pani z bardzo profesjonalnym podejściem. Dobrze tłumaczy o zaistniałej sytuacji. Rozmawia z klientem. Uważam ja za bardzo dobrą dentyske ale uważam że ceny są zbyt drogie
Opinia dodana przez: Magda

dr Jarosław Cała

Proktolog

99-320 Kutno

Moja opinia, po pierwszej wizycie jest następująca: Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Marian Bińkowski
Opinia dodana przez: Marian

lekarz Agnieszka Misiołek

Przychodnia
Grunwaldzka 2
99-300 Kutno

Uprzejma i godna polecenia Pani Doktor . Gdy mnie prowadziła na oddziale była pomocna i wyrozumiała . Dużo mi pomogła i trafnie postawiła mi diagnozę .
Opinia dodana przez: Łukasz