Gabinet Ginekologiczny Maciej Skrętek
Piłsudskiego 6/3
Szpital Wojewódzki w Łomży
Piłsudskiego 11
Łomża
Mogę z całą pewnością powiedzieć, że Prof. Krzysztof Podgórski i jest jednym z najlepszych lekarzy, z jakimi miałem przyjemność się spotkać. Jego oddanie, wiedza medyczna sprawiają, że jest godnym zaufania i szanowanym profesjonalistą. Gorąco polecam Pana Profesora wszystkim, którzy szukają najlepszej opieki medycznej.
Łomżyńskie Centrum Medyczne
Księdza Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9
Łomża
Najlepszy lekarz z najlepszym podejściem do dzieci.Oby więcej takich ludzi jak Pan doktor Krzysztof Kirejczyk. Sympatyczny, bardzo pomocny i wszystko dokładnie wyjaśnia. Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek mieliśmy styczność.
Stowarzyszenie "Edukator" w Łomży
Wojska Polskiego 29A
Łomża
Pani Małgosia prowadzi z naszą ,chorą na padaczkę lekooporną, córeczką zajęcia z integracji sensorycznej już drugi rok. Mieliśmy już do czynienia z różnymi terapeutami, ale pani Małgosia bije ich na głowę fachowością, zaangażowaniem i podejściem do dziecka. Polecamy Panią Małgosię każdemu kto potrzebuje dla swego dziecka terapeuty z powołania a nie z przypadku.
Specjalistyczny Ośrodek Medyczny "SOMED" Mieczysława Ołdakowska
al. Legionów 29
Łomża
Korzystałam z usług doktora będąc w ciąży. Objaśnił wszystko od A do Z. Jeśli zaszła potrzeba wytłumaczył jeszcze raz. Lekarz godny polecenia.
Diagnostyka Laboratorium oddziału Białystok
Kazańska 2
Łomża
Z Panem Doktorem zetknęłam się w przychodni Elmed w Łomży kilkakrotnie. Za każdym razem byłam mile zaskoczona podejściem do mnie jako pacjentki i niezwykłą wprost uprzejmością. Szkoda, że ów lekarz nie pracuje tutaj na stałe. Polecam i dziękuję, Panie Doktorze.
"Hipokrates" s.c. I. Szymborska, J. Szymborski
Szosa Zambrowska 20
Łomża
Super człowiek. Do rany przyłóż. Aż nie mogłem uwierzyć że można takiego porządnego spotkać na SOR. Wysłuchał, zrobił badania wyjaśnił dokładnie, pocieszył i uśmiechnął się. Dziękuję
PromedPol Centrum Medyczne
Wojska Polskiego 59
Łomża
Do p. dr Piotra Lisowskiego trafiłam z polecenia. Już od pierwszego kontaktu dał się poznać jako człowiek sympatyczny, wyciszony, wzbudzający zaufanie, aby mu powierzyć swój problem zdrowotny. Dzwoni z przypomnieniem o wizycie, chociaż na początku było to tylko badanie USG. Udziela ponownie informacji jakie leki przyjąć i jak się przygotować do zabiegu. Zmienia datę, gdy pacjent nie może dotrzymać terminu. Już sam gabinet, bardzo nowoczesny sprzęt, a także stawianie na …
Szpital
al. marsz. Józefa Piłsudskiego 11
Łomża
kilka lat bałem się operacji aż trafiłem do dr Skrzyńskiego i wszystko było tak jak sobie wyobrażałem leczenie.Dzisiaj już 2 lata po operacji kręgosłupa odzyskałem władzę w nogach.Jestem bardzo wdzięczny Panu SKRZYŃSKIEMU i wszystkim wahającym się gorąco polecam tego lekarza.
Specjalistyczne Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne przy "Polskiej Grupie Farmaceutycznej" sp. z o.o.
al. marsz. Józefa Piłsudskiego 82
Łomża
Ten czlowiek nie nadaje sie na lekarza ... na innych stronach tak jak patrzylam wiele opini sie powtarza na jego temat oczywiscie negatywnych ... W sobote niestety trafilam na izbe przyjec do panstwowego szpitala w lomzy i niestety mialam przyjemnsc rozmawiać z tym czlowiekiem ... przyszedl z wielka łaska do gabinetu i wielce zdziwiony wrecz nie wierzył ze mam problem i dal mi do zrozumienia ze przyszlam do niego bo …
Gabinet Ginekologiczny
Piłsudskiego 6 lokal 3
Łomża
Jestem zadowolona z wizyty. Uwazam ze dr. Zdanowicz jest kompetentny i zostalam przyjeta z empatia. Podczas wizyty dr. wszystko mi wyjasnil jasno i konkretnie. Polecam.
Diagnostyka Laboratorium oddziału Białystok
Kazańska 2
Łomża
Lekarz z serca naprawdę. Ułan u wielu lekarzy i nikt się nie interesował. pani mira zrobiła wiele badań i postawiła słuszna diagnozę . Każda wizyta bardzo konkretna polecam serdecznie
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "OMEGA" s.c.
Wojska Polskiego 161
Łomża
Lekarz celebryta, lekarz biznesman - to główne specjalizacje doktora Oleszczuka. Chyba nie o to w medycynie chodzi.