Mikołów

dr n. med. Joanna Siuda

NZOZ "FamiliaMed"
os. 30-lecia PRL 8
43-190 Mikołów

Pani Doktor leczy mnie od paru lat i jestem z jej pomocy i fachowości oraz podejścia do pacjenta i jego problemów bardzo zadowolona.Teraz jest za granicą i bardzo mi jej brakuje.Czekam na jej powrót .Super lekarz.
Opinia dodana przez: Maria Olszewska

lekarz Jakub Lipiński

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Lekarz nieuprzejmy. Chirurg dziecięcy, któremu przeszkadza płacz dwuletniego dziecka. Absolutnie nic nie wytłumaczył, na wizycie praktycznie w ogóle się nie odezwał, a na zakończenie powiedział: ,,i proszę uspokoić te swoje dziecko,,. Wg mnie jest to zachowanie niedopuszczalne u lekarza przyjmującego małe dzieci.

dr Iman Hijazi

Szpital ul. Warynskiego
43-190 Mikołów

Kurcze, piszę to z ciężkim sercem bo do Pani Doktor chodziłam przez wiele lat, niestety ciąża wiele zweryfikowała i muszę przyznać, że strasznie się zawiodłam.... kiedyś poleciłabym wszystkim, nie było lepszego lekarza, wchodziłam do gabinetu i byłam ważna ja i problem z jakim się pojawiłam. Teraz, kiedy zaszłam w ciążę, wizyty były krótkie, pytania bez odpowiedzi, Pani doktor twierdziła, że przyjdzie czas, żeby na nie odpowiedzieć, niestety takowy nie nadszedł. …

lekarz Paweł Piecha

Górnicza 15
43190 Mikołów

Lekarz, dokładnie i uważnie wykonuje usg. Odpowiada na każde pytania. Podczas USG się skupia, lecz po wykonaniu badania jest chętny na udzielanie odpowiedzi.
Opinia dodana przez: Asia
Najlepszy dentysta! Bardzo dokładnie robi kanałowe leczenie, ratuje zęby jak tylko sie da! Super podejscie do pacjenta! Polecam z czystym sumieniem

lekarz Katarzyna Spisak-Borowska

FAMILIAMED
os. 30 lecia 8
43-190 Mikołów

Pani Doktor jest wspaniałym neurologiem, godnym polecenia. Ma cierpliwość do pacjenta, spokojnie wytłumaczy co się dzieje. Trafnie stawia diagnozy i skutecznie leczy. Lekarz na 🥇👍
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Beata Werner

Lekarz medycyny pracy

Skalna 10/32
43-190 Mikołów

Pani Doktor godna polecenia. Miła, mimo, iż wizyta nie odbywała się w prywatnym gabinecie. Wysłuchała historii choroby, doradziła, wystawiła skierowanie na diagnostykę i do specjalisty. Na czas oczekiwania zabezpieczyła przeciwbólowo. -Anna

lekarz Bożena Bazielich

43-190 Mikołów

Jedna z najlepszych lekarzy, brakuje w służbie zdrowia właśnie takich jak Pani Bożena Bazielich, cała moja rodzina korzysta z Pani fachowości oby tak dalej. Zdrowie jest bezcenne !!!

lekarz Sławomir Rutczyk

Szpital św. Józefa Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Okrzei 27
43-190 Mikołów

Wspaniały lekarz, pełen empatii dla nas jako rodziny oraz dla Pacjentki mojej mamy. Pan Doktor przeprowadził u mojej mamy operację bardzo duzej przepukliny brzusznej w Szpitalu św Elzbiety, mama na kazdym etapie byla zaopiekowana, operacja sie udala- nie bylo zadnych problemow. Polecam dr Rutczyka z calego serca.

Hanna Czekańska-Karel

gen. Dąbrowskiego 8a
43-190 Mikołów

Kompleksowe i profesjonalne podejście do pacjentki.Uprzejma i rzeczowa. Bardzo szczegółowe badania i zawsze trafiona diagnoza i terapia. Jestem pacjentką od 10 lat i polecam wszystkim kobietom wizytę u Pani doktor Hanny Czekańskiej Karel
Opinia dodana przez: Paulina
{'id': 32372, 'name': 'Mikołów'} Ortopeda
                                       lekarz Wojciech Kusak

lekarz Wojciech Kusak

Ortopeda, Traumatolog

Szpital św. Józefa
Stefana Okrzei 27
43-190 Mikołów

Jestem pacjentką dr Kusaka od wielu lat. Pierwsze spotkanie skończyło się diagnozą dosyć trudną dla mnie do przyjęcia – całkowita endoproteza kolana. Ze względów zawodowych i rodzinnych odwlekałam swoją decyzję o operacji cierpiąc przez kilka lat. Obecnie w dobie pandemii odważyłam się to uczynić. Mój pobyt w szpitalu w Piekarach Śląskich miał miejsce w maju 2021. Doktor wraz ze swoim Zespołem przeprowadził operację. Obecnie jeszcze jestem w trakcie rehabilitacji i …
Osobiście nie polecam.Po 4 latach walki z sama sobą poszłam po pomoc.Wizyte traktowałam jako ostatnia deskę ratunku.Mysli samobójcze,ataki lęku były codziennie.Dostalam leki zostałam skierowana terapię na oddziale dziennym.Pomalu coś zaczęło się układać w mojej głowie za co jestem bardzo wdzięczna terapeutka.Nastepnie miałam kontynuować terapię gdzie zgłosiłam się znów do Pani Nowak-Pilarski gdzie usłyszałam że naciagam L4.Dla mnie cios poniżej pasa,jedyne co czuje to ogromny zal że zostałam tak potraktowana.To co …

dr n. med. Piotr Oczadły

Krokusów 30
43-190 Mikołów

Polecam! Konkretne i zdecydowane działanie, trafna diagnoza jak i dobranie lekarstw.

dr n. med. Marek Wróbel

Laryngolog

ks. Szafranka 9 lok. 64
43-190 Mikołów

Nie polecam. Żadnej diagnostyki ani konkretnych badań. Po wizycie u lekarza rodzinnego dowiedziałam się więcej. Strata czasu i pieniędzy.

lekarz Janina Zdrzałek

ulica Górka 44
43-196 Mikołów

Nie mogę zgodzić się z powyższą opinają. Jestem po kolejnej wizycie u Pani Doktor i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Pełne zaangażowanie ze strony Pani Doktor, spokojna rzeczowa rozmowa, badanie, po raz kolejny zlecona szczegółowa diagnostyka w poszukiwaniu przyczyn dolegliwość. Pani Doktor poświeciła mi tyle czasu ile było trzeba, wysłuchała, wszystko tłumaczy. Po za wsparciem medycznym, daje również wsparcie psychiczne, bo jest przemiłą osobą.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Sabina Hajduk-Kubacka

Internista, Reumatolog

43-190 Mikołów

Nie miła kobieta, nie słucha pacjenta. Na pierwszej wizycie wręcz mnie wyśmiała i doprowadziła do płaczu z jakim podejrzeniem przyszłam ale po badaniach jednak mnie zdiagnozowała i wyszło na moje. Druga wizyta była Ok, choć lekarka rugała jakąś starszą kobietę na korytarzu. Przy umawianiu trzeciej wizyty dostałam burę, w sumie nie wiadomo za co, z krzyków lekarki dowiedziałam się, że NFZ jest niedofinansowany i „jest ich (reumatologów) za mało. Bałagan, …
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Łukasz Teister

Miła 19B
43-190 Mikołów

Pozdrawiam Pana doktora. Dziękuje mu całego serca za pomoc i leczenie . Bardzo dobry doktor, wykrył mi chorobe, którj obiajwy były mylone z moją podstawową chorobą. To było 5 lat temu w poradni w Mikołowie i bardzo dobrze wspominam lecznie, zwsze uprzemy i chętny do pomocy.

lekarz Marta Lebecka-Stangret

43-190 Mikołów

Może i dobra lekarka, ale jako stała pacjentka w przypadku bolącej gałki ocznej, mocno zaczerwienionej i tępej przy mruganiu, z uczuciem drętwienia twarzy po prawej stronie nie zostałam przyjęta. Nie wiem, co będzie jutro.

lekarz Agnieszka Boratyn-Nowicka

Onkolog

43-190 Mikołów

Nie polecam tego lekarza.Mama miała wizytę u dr Boratyn-Nowickej w Zagłebioskim Centrum Onkologi w Dąbrowie Górniczej z gotową dokumentacja medyczną i wynikami biopsji piersi która opisała agresywny rodzaj nowotworu, naciekajacego na klatkę piersiowa, zajętymi węzłami chłonnymi i podejrzeniami przerzutów na płuca.Wizyta nie była prywatna tylko na NFZ ( może to robi różnice w podejściu tego lekarza do pacjenta i jego rodziny) .Zależało nam na spokojnej wizycie gdzie lekarz wytłumaczy nam …
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Małgorzata Kaczmarczyk

Centrum Zdrowia w Mikołowie
ul. Ludwika Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Z całego serca polecam Panią Doktor Kaczmarczyk jako pediatrę. Od lat korzystamy z jej usług i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Doktor to lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem, który zawsze potrafi trafnie zdiagnozować chorobę Alicji i zaproponować skuteczne leczenie. Co ważne, Pani Doktor ma wspaniałe podejście do dzieci - jest cierpliwa, wyrozumiała i potrafi nawiązać świetny kontakt z moim dzieckiem.
Opinia dodana przez: Bartek