lekarz Małgorzata Kaczmarczyk

3,0
3,0
2,9

Niestety, moje doświadczenia z panią Małgorzatą Kaczmarczyk nie należą do pozytywnych. Podczas wizyt pani doktor bywała nieprzyjemna i często wyrażała pretensje, co utrudniało spokojną rozmowę o stanie zdrowia. Zamiast wystawiać skierowania na badania w ramach NFZ, kierowała do konkretnych specjalistów przyjmujących prywatnie. Mam wrażenie, że pacjent nie jest traktowany z należytą empatią i zrozumieniem.

To, co wyróżnia Panią Doktor od innych pediatrów to jej relacja z małym pacjentem. Zawsze podchodzi do naszego dziecka z ogromnym ciepłem i empatią. Potrafi stworzyć przyjazną atmosferę, dzięki czemu lęk przed wizytą u lekarza znika. Nasze dziecko ufa Pani Doktor, co jest dla nas najważniejsze. Zdecydowanie polecam!!!

Z ogromną przyjemnością dzielę się moją opinią na temat Pani Doktor Kaczmarczyk. To lekarz z powołania, który łączy głęboką wiedzę medyczną z niezwykłą empatią i troską o pacjenta. Od samego początku imponowało mi holistyczne podejście Pani Doktor do zdrowia mojego dziecka. Nie tylko dokładnie bada, ale także zwraca uwagę na ogólne samopoczucie i potrzeby malucha. Jej umiejętność wyjaśniania złożonych kwestii medycznych w prosty i zrozumiały sposób budzi nasze zaufanie. Zdecydowanie polecam !!!

Zdecydowanie polecam !!!

Kiedy stan zdrowia mojego dziecka gwałtownie się pogorszył, byliśmy zrozpaczeni i pełni obaw. Pani doktor, dzięki swojej wnikliwej analizie i trafnym diagnozom, szybko zidentyfikowała przyczynę choroby. Jej profesjonalizm i zaangażowanie dały nam poczucie bezpieczeństwa i nadzieję na wyzdrowienie. Dzięki jej skutecznemu leczeniu, mój syn odzyskał zdrowie i energię. Jesteśmy jej dozgonnie wdzięczni za uratowanie naszego dziecka i za to, że jest tak wspaniałym lekarzem i człowiekiem.

Z całego serca polecam Panią Doktor Kaczmarczyk jako pediatrę. Od lat korzystamy z jej usług i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Doktor to lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem, który zawsze potrafi trafnie zdiagnozować chorobę Alicji i zaproponować skuteczne leczenie. Co ważne, Pani Doktor ma wspaniałe podejście do dzieci - jest cierpliwa, wyrozumiała i potrafi nawiązać świetny kontakt z moim dzieckiem.

Odwiedzam Panią Doktor z moim synkiem od jego narodzin. Jestem niezwykle zadowolona z jej profesjonalizmu i ciepła. Zawsze stawia trafne diagnozy, szczegółowo tłumaczy przebieg choroby i zaleca odpowiednie leczenie. Dzięki niej moje dziecko szybko wraca do zdrowia. Dodatkowo, Pani Doktor ma niesamowite podejście do dzieci, dzięki czemu wizyty u lekarza przestały być dla nas stresujące.

Pani doktor to wspaniały pediatra! Jest niezwykle cierpliwa i empatyczna zarówno wobec dzieci, jak i rodziców. Dokładnie wyjaśnia wszystkie kwestie związane ze zdrowiem mojego dziecka i zawsze znajduje czas na rozmowę. Polecam z całego serca!

4,0

Ja osobiście bardzo lubię Panią Doktor, jest konkretna i dobrze się z tym czuję. Nie owija w bawełnę.

2,0

Nie polecam wizyty u Pani doktor jeżeli zależy Wam na zdrowiu dziecka. Bez wywiadu czy konkretnej diagnostyki przepisuje dziecku antybiotyk (jak się chwilę później u innego lekarza okazało - na chorobę wirusową, konkretnie bostonkę). Co do wizyty - zależy na jaki humor Pani doktor się trafi, jednak w większości przypadków rodzic spotyka się z pretensjami o nic (np. o to, że nie przyniosło się pieluszki tetrowej dla dziecka żeby je na niej położyć, pomimo że się ją ze sobą ma, Pani doktor nie zauważyła po prostu torby na ramieniu). W kwestii braku zaufania co do jej dycyzji, podobnie jest z doborem leków/suplementów dla dziecka przez nią. Zaleca używanie leku X, a na kolejnej wizycie ruga za to, że się go używa, bo przecież jest beznadziejny i lepszy byłby lek Y. Warto poszukać lekarza, który nie pracuje tak, jakby robił to za karę.

Wizyta przebiegła sprawnie. Mój synek został dokładnie przebadany przez Panią Dr. Natomiast ja zostałam poinformowana jak najlepiej mu pomóc i jak stosować leki. W końcu doczekałam się ludzkiego podejścia jako mama małego Pacjenta. Mam nadzieję, że pojawi się więcej tak dobrych lekarzy.