Przychodnia Bracka na CHOPINA
Fryderyka Chopina 54
Mysłowice
Przyszłam do Pani Doktor z problemem, z którym borykam się już parę lat, czyli trądzikiem. Po 20- minutowym opóźnieniu, kiedy Pani Doktor zaprosiła mnie do gabinetu, nastąpił krótki wywiad. Podczas rozmowy przedstawiłam moje dotychczasowe metody walki z tym problemem, zaznaczając iż Pani Doktor nie jest pierwszym specjalistą, do którego się zwracam. Pani Doktor, po spojrzeniu na moją cerę, uznała, iż z tym problemem powinnam zwrócić się do kosmetyczki, również zalecając …
Mysłowice
Pani potraktowała mnie niezwykle protekcjonalnie. Przed zabiegiem kolonoskopii, która miała się odbyć ze znieczuleniem byłam bardzo odwodniona i osłabiona. Trudno było mi pozbierać w tej sytuacji myśli i odpowiadać tak szybko, jakby pani sobie tego życzyła. Były miny i wywracanie oczami, traktowanie "z góry" - bardzo niemiła atmosfera.
Kategorycznie odradzam! Nieprofesjonalne, nieetyczne podejście do pacjenta. Całkowity brak empatii - cytuje: "empatii nie mam w kontrakcie", sugestie typu że - cytat: "w Austrii pacjenci na wejściu do szpitala płacą 1000 euro"! Moim zdaniem czysta sugestia łapówki! Tak podłej, utrudniające leczenie i CELOWO zawalajacej terminy i papierologie pacjenta na oddziale onkologicznym, nie spotkałam nawet w opowieściach! Komentarz postanowiłam napisać po szoku jakiego doznałam w trakcie pobytu członka mojej rodziny w …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Siciarz" Spółka partnerska lekarzy
ulica Reja 18 B
Mysłowice
Lekarka bardzo nieprzyjemna, niemila, nie była zainteresowana udzieleniem pomocy, nie znalazła przyczyny choroby, co więcej nawet nie próbowała, tak to pewnie jest jak się chodzi na kasę chorych i lekarka nie ma z tego kasy. Nie polecam!
Pielęgniarska opieka domowa "Vitanea"
Grunwaldzka 6
Mysłowice
Dramat, zero szacunku do pacjenta, samowolka ludzi w kolejce których lekarz nie woła i kompletnie nie interesuje sie tym co się dzieje
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej EUROMED-POZ
ulica Świerczyny 1
ulica 1000-lecia Państwa Polskiego 10
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej EUROMED-POZ
ulica Świerczyny 1
ul. Władysława Broniewskiego 16
Plac Mieroszewskich 2
Mysłowice
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Nr 2 im. dr. Tadeusza Boczonia w Mysłowicach
ulica Bytomska 41
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "FAMILIA - MED" Barbara Węgrzyn
Generała Ziętka 61 c
Mysłowice
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROMED" Sp. z o.o. Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna
ulica Powstańców 2
ulica Bytomska 41