lek. med. Ewa Śledziowska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepołomickie Centrum Medyczne w Niepołomicach Sp. z o.o.
Janusza Korczaka 1
Niepołomice

Bardzo kompetentna Pani doktor, zawsze stawiała trafne diagnozy i proponowała skuteczne leczenie, nawet w przypadku rzadkich i skomplikowanych chorób, bo z taką sytuacją w naszym przypadku mieliśmy do czynienia. W czasie wizyt domowych poświęcała nam zawsze tyle czasu, ile było trzeba, nie patrząc na zegarek. Zawsze ze zrozumieniem słuchała o naszych problemach, mieliśmy też z nią bezproblemowy kontakt w sytuacjach kryzysowych. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Żony.
Opinia dodana przez: Adam

dr n. med. Krzysztof Miklaszewski

Ortopeda dziecięcy

32-005 Niepołomice

Brak komunikacji z rodzicem , szybka rotacja pacjentów. Leczył synka ze stopami konsko szpotawymi niestety nieudolnie

lek. med. Wojciech Moczulski

ulica Parkowa 16

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Wizyta kontrolna w Centre De La Vision.Termin wizyty do Pana Lek. Wojciecha Moczulskiego trzy razy przesuwany (podobno lekarz często zmienia godz. przyjęć). Lekarz raczej małomówny, badanie przeprowadził bardzo szybko bez żadnej informacji dla pacjenta o wyniku przeprowadzonego badania, na pytania o stan oczu najpierw wyraził zdziwienie po czym odpowiadał zdawkowo w końcu zalecił zmianę lekarza. Stanowczo nie polecam tego Lekarza Okulisty.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. med. Grzegorz Dymek

Ogrodowa 23R

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Zbigniew Hauser

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Małopolskie Centrum Diagnostyczne "Medical" Sp. z o.o.
32-005 Niepołomice

Bardzo dobry lekarz z powołania, miły życzliwy nikomu nie odmówi pomocy, można powiedzieć że to unikat w naszej polskiej służbie zdrowia.
Opinia dodana przez: Marek
{'id': 9053, 'name': 'Niepołomice'} Chirurg onkolog
                                       prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

prof. dr hab. n. med. Marcin Barczyński

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Poradnia Zdrowia Rodziny "LIFE" Ambulatorium
plac Zwycięstwa 6
32-005 Niepołomice

Z pełnym przekonaniem polecam doktora Barczyńskiego. Moja operacja w SCM clinic wycięcia gruczolaka przytarczycy przebiegła bez zarzutu. Od początku do końca czułam się bezpiecznie i komfortowo. Na konsultacji lekarz wyjaśnił mi wszystkie aspekty zabiegu, uspokajając moje obawy. Po zabiegu szybko wróciłam do zdrowia.
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Lucyna Szerłomska - Łoś

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Niepołomickie Centrum Medyczne w Niepołomicach
ulica Korczaka 1
32-005 Niepołomice

Przesympatyczna Pani doktor cierpliwie przyjmuje pacjenta ,wysłucha na spokojnie ,wyjaśni wszystko ,doktor na 5-tke ☺️
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Agnieszka Dudek

Rynek 16
32-005 Niepołomice

Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.

lekarz Magdalena Piotrowska

Hematolog, Internista

ulica Grunwaldzka 20 R
32-005 Niepołomice

Wielkie dzięki w imieniu Józefa Sysło. Podziw za zaangażowanie i kompetencje. Gratulacje doktoratu. Pozdrowienia dla Niepołomic.
Opinia dodana przez: Paweł Kozik

lek. dent. Małgorzata Tarczałowicz-Skalska

Gabinet Stomatologiczny Małgorzata Tarczałowicz-Skalska
Grzybowa 1
32-005 Niepołomice

Super dentystka. Nic dodać nic ująć. U Pani Doktor leczę się już sześć lat razem z całą moją rodziną i nigdy nie miałam najmniejszych problemów z leczonymi przez Nią zębami.

lekarz Aleksander Konturek

Poradnia Zdrowia Rodziny "LIFE" Ambulatorium
plac Zwycięstwa 6
32-005 Niepołomice

Ja byłem dwa razy u Pana Profesora Aleksandra i jestem mega zadowolony. Wizyta była w ConsensusMED na Królewskiej 51, Kraków. Jedno to był Torbiel a drugie coś brązowego odstającego :). 5 gwiazdek, super zrobione.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Jacek Baron

32-005 Niepołomice

Bardzo dobry lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Spotkałem się z tym lekarzem w szpitalu psychiatrycznym oddział zamknięty w Oświęcimiu. Bardzo pozytywny, niezniszczony praca w tej branży lekarz, który fantastycznie dobiera leki. Polecam oraz pozdrawiam.

lekarz Bogusława Zelwiańska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

32-005 Niepołomice

Witam jak mozna dostac kontakt do Pani Doktor? Czy mozna sie umowic na teleporade? Czy mozna umowic wizyte domowa?
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Dariusz Sienkiewicz

Samodzielna Publiczna Stacja Pogotowia Ratunkowego w Niepołomicach
JANUSZA KORCZAKA 1.
32-005 Niepołomice

Dzięki P.dr.Dariuszowi Sienkiewiczowi odzyskałem sprawność obu kolan.Po operacjach endoprotezy pozbyłem się okropnego bólu.To ciepły i życzliwy człowiek.Wspaniały lekarz i fachowiec.Polecam Pana Doktora każdemu kto ma problem z kolanami.Wdzięczny za wszystko pacjent Józef Kobylec.
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Katarzyna Jamruszkiewicz

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny ratunkowej

Praktyka Grupowa Lekarzy Rodzinnych
Niepołomice

Pani doktor bardzo dobrze zajęłą sią moja mama, mimo, że widziałą ja pierwszy raz w życiu, jak przyjechałą do niej pogotowiem, or razu stwierdziła co mamie dolega i zaproponowala leczenie, na które wczesniej nikt nie wpadl, teraz mama czuje sie dużo lepiej

lekarz Maciej Melnyczuk

Laryngolog

ul. Akacjowa 24
32-005 Niepołomice

Córka jest po z zabiegu usunięcia migdałka oraz po paracentezie, wykonanej przez Pana Doktora. Wszystko super, młoda nie skarży się na ból, a Pana Doktora uwielbia, na wizyty szła uśmiechnięta, jak i na zabieg wykonany przez Pana Doktora w Szpitalu Narutowicz.(co dla mnie jako mamy jest najważniejszym wyznacznikiem) . Dla mnie najważniejsze było to że wkoncu widzę moje dziecko, które śpi z zamkniętą buzią i spokojnie oddycha a takiego obrazka …
Opinia dodana przez: Ola i Iga

lekarz Maria Domagalska

al. Dębowa 38
32-005 Niepołomice

Witam, jestem mama obecnie 7 miesiecznego synka. do Pani doktor trafilismy gdy maly mial 2,5 miesiaca. wczesniej zwedzilismy lekarzy prywatnie i tez w naszej przychodni i kaplica. nasz syn mial potworne kolki, po kazdym jedzeniu wrzeszczal 2 godziny pozniej spal godzine i od nowa! przez miesiac jezdzilismy po lekarzach i nikt nie umial nam pomoc. mial do tego zatwardzenie i nie robil kupy przez 3 dni a jak juz robil …

lekarz Elżbieta Kania

32-005 Niepołomice

Dobra lekarka, który wyróżnia się dużą empatią oraz posiada wieloletnie doświadczenie w leczeniu farmakologicznym (gdy np. lek nie do końca się sprawdza, łatwo jej wskazać inny o podobnym działaniu). Jestem jej stałym pacjentem.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Maciej Kłusek

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny ratunkowej

Niepołomice

Najlepszy Lekarz w Niepołomicach. Fachowa diagnoza i dbałość o swoich pacjentów. Godny mojego polecenia.

lekarz Stanisław Rusek

32-005 Niepołomice

Opinia z dnia 19/05/2025 została wystawiona omyłkowo. Proszę o usunięcie wypowiedzi. Przepraszam za zaistniałą sytuację.