Marii Skłodowskiej-Curie 1A
Nowa Dęba
Polecam Ortopedę Pana Piotra! 1 października 2024 r. w szpitalu w Nisku miałem ponowną (już drugą) rekonstrukcję więzadła krzyżowego przedniego ACL wraz z szyciem łąkotki na lewej nodze (w wieku 37 lat). Wcześniej chodziłem na wizyty ortopedyczne do Pana Piotra w poradni przy szpitalu PRO-FAMILIA w Rzeszowie. Przed operacją uzyskałem rzetelne informacje od lekarza oraz analizę czy warto operować całość ACL + Łąkotką czy po kolei etapami. Sama operacja była …
NZOZ Centrum Medyczne
39-460 Nowa Dęba, ul.Krasickiego 19
Nowa Dęba
W obecnych czasach kiedy ciężko skorzystać z normalnych usług lekarskich "twarzą w twarz", kapitalnym rozwiązaniem są wizyty on-line. Prosto, szybko, bez wychodzenia z domu i nieżaleznie od tego gdzie się znajdujemy. Ja właśnie skorzystałem z takiej opcji gdyż mieszkam w UK. Moja wizyta była wizytą video. Ty widzisz lekarza , on widzi Ciebie. Wszystko to gładko, bez żadnych zakłóceń. Pan doktor był bardzo punktualny, podczas wizyty starannie przeprowadził wywiad ze …
Nowa Dęba
Empatia, uprzejmosc, kompetencje, uwaznosc na pacjenta, pozwalanie na swobodne wypowiedzi bez sugerowania czegokolwiek, bez wytwarzania zadnych barier, stwarzajac mozliwosc pelnego otwarcia. Bardzo polecam
Nowa Dęba
Sympatyczny i miły godny polecenia,…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Polecam Panią doktor. Bardzo rzetelna, zainteresowana pacjentem. Nie lekceważy problemów tylko stara znaleźć się ich źródło. Wizyta przebiega w bardzo spokojnej, miłej atmosferze. Odbywa się bez pośpiechu można o wszystko zapytać, Pani doktor wyczerpująco i w sposób przystępny odpowiada na pytania. Z przyjemnością wracam do Pani doktor i polecam każdemu.
M.C.Skłodowskiej 1 A
Nowa Dęba
Pani doktor prowadziła moją ciążę (która do łatwych nie należała, miałam problemy niestety) bardzo uważnie i skrupulatnie. Regularne badania, częste wizyty, poświęcala mi czas nie tylko w przychodni u siebie w gabinecie, ale też poza nim (np usg w szpitalu na lepszym sprzęcie z konsultacja innego gin), a chodziłam na NFZ. Jestem bardzo zadowolona!
SP ZOZ w Nowej Dębie
Nowa Dęba ul.M.C.Skłodowskiej 1a
Nowa Dęba
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam, uratował mi kolano po innym ortopedzie , również leczy tate i operacje przebiegły pomyślnie . Doktor jest miły, empatyczny i konkretny ! Polecam każdemu
M.C.Skłodowskiej 1 A
Nowa Dęba
Pan Doktor to Lekarz bardzo kompetentny i konkretny. Zainteresowany Pacjentem i pomocny. Godny polecenia i zaufania. Pozdrawiam 🙂
Podstawowa Opieka Zdrowotna
Słowackiego 1 A
Nowa Dęba
Jedna z najlepszych psychiatrow, z jakimi mialam do czynienia przez 30 lat leczenia. Moze i nie ma zbyt wiele czasu w przychodni, ale zawsze zapyta o samopoczucie i wysłucha. Leki też od początku były trafione. Potrafi podnieść na duchu tak, ze sie człowiekowi chce żyć
SPZZOZ-O/WEWNĘTRZNY
ul. Kościuszki
Nowa Dęba
Jestem bardzo zadowolony z opieki pediatrycznej pana doktora, zawsze odbiera telefon, nigdy nie odmówił przyjęcia chyba że naprawdę nie mógł. Każdemu zdarzają się pomyłki to zrozumiałe zwłaszcza człowiekowi który bardzo dużo pracuje i faktycznie jest dla pacjentów z powołania
Podstawowa Opieka Zdrowotna
Słowackiego 1 A