lekarz Maria Tabaszewska

lekarz Jacek Adamczyk

Chirurg ogólny, Urolog

Bol. Krzywoustego 20
26-300 Opoczno

Lekarz rewelacyjny. Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczone. Wizyta szybka i przyjemna, a jednocześnie dokładna. Polecam!

lekarz Jakub Bąbka

26-300 Opoczno

Jestem pod wrażeniem Pana doktora Jakuba Bąbki.Bardzo dobrze zajął się moją mamą na izbie przyjęć .Zlecił odpowiednie badania i szczegółowo wyjaśnił jak postępować z mamą która jest chora na raka.Wspaniały lekarz i bardzo dobre podejście do pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Anna z Żywca

dr n. med. Jarosław Hołyński

Prywatny gabinet chrurgiczny
Inowłodzka 8a
Opoczno

Tego Profesjonalistę nie można po prostu przedstawić „dobry” o tym Lekarzu można napisać książkę, i piszę to z czystym sumieniem. Po pierwsze to niezwykła charyzma, kultura osobista, barwa i ton głosu, niesamowity spokój. Na każdego zwraca uwagę, każdego pamięta, do każdego się uśmiechnie. Na oddziale chirurgii w szpitalu Barlickiego oblegany przez studentów, którzy czekają na korytarzu jeszcze zanim przyjdzie do pracy. Podczas obchodu każdy chce tylko słuchać Doktora aby nauczyć …
Opinia dodana przez: Damian

lek. med. Beata Konopka

Ginekolog

Sienkiewicza 31
26-300 Opoczno

Polecam. Po obrażających, upokarzających i wyśmiewających lekarzach trafiłam w końcu do osoby, która podeszła profesjonalnie do tematu moich dolegliwości. Kilka wizyt kontrolnych, zlecone badania i szczera rozmowa - pierwszy raz czułam się potraktowana priorytetowo.
Pan doktor jest bardzo miły i konkretny . Tłumaczy wszystko bardzo obrazowo . Jestem jego pacjentką od 28 lat i nie wyobrażam sobie zmienić lekarza . Zawsze czuję się bardzo komfortowo na wizycie .
Opinia dodana przez: Anita

lek. dent. Katarzyna Marzec-Wojciechowska

Wyszyńskiego 5/16
26-300 Opoczno

Jakies 15 lat temu "Pani Doktor" rozwiercila mi zdrowego zeba a tego popsutego zostawila na pozniej. Jak sie w domu zorientowalem to jedyne co moglem zrobic to sie wkurzyc bo 18 letni szczawik nie moze przeciez nic zrobic... do sadu przeciez jej nie wezme bo nie ma jak udowodnic ze wiercila zdrowego. Poza tym wtedy te 50zl za wizyte to bylo dla mnie duzo pieniedzy wiec o adwokacie nie moglo …
Opinia dodana przez: Kazik

lekarz Dorota Adamczyk

Dworcowa 5
26-300 Opoczno

Pani doktor bardzo szczegółowa, nawet ja nie byłam przygotowana na taki wywiad. Była miła. Ogólnie jestem zadowolona z wizyty. Doktor zleciła badanie i przepisała lek. Zaproponowała dalsze spotkania, wyjaśniła w jaki sposób mogą się odbyć. Dla mnie było wszystko jasne i nie rozumiem niektórych opinii i bulwersacji, bo Pani dr nikogo nie zmusza aby przyszli prywatnie. Czekam teraz na badanie i na pewno udam się na dalsze konsultacje do Pani …
Opinia dodana przez: Żaneta

lekarz Andrzej Stawowy

Neurochirurg

ulica Inowłodzka 8
26-300 Opoczno

Wspaniały lekarz. Dokładny, poświęca dużo czasupacjetowi, tłumaczy choroby i efekty przypuszczalne po operacji

lekarz Krzysztof Grejcz

26-300 Opoczno

Najlepszy lekarz psychiatra u jakiego kiedykolwiek byłem. Z wielką przyjemnością zostawiam pięć gwiazdek!
Opinia dodana przez: Anonymous

lekarz Marek Tichek

Poradnia "K"
Opoczno

Byłam na badaniu usg w ciąży u doktora , miałam plamienia. Doktor powiedział , że widzi bijące serce , ja nie widziałam żeby się ruszało. Plamieniem sie nie przejął. Niecały tydzień później trafiłam na sor z krwawieniem i okazało sie , że dziecko od tygodnia nie żyje. Dodatkowo lekarz obiecał zdjęcie na następnej wizycie , a na niej mówi że ich urządzenia nie mają tej możliwości

lek. dent. Ewa Czyżewska

26-300 Opoczno

Z taką beznadziejnością nie spotkałem się jeszcze nigdy, niechlujstwo i brak jakichkolwiek kompetencji. Nie skorzystam - dziękuję!
Opinia dodana przez: Henio

lekarz Elżbieta Grzelak-Leśniak