Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
Siedlce
Jestem po trzech wizytach u pana Konopińskiego i jestem pod wrażeniem, doskonały diagnosta, bez problemu i z własnej inicjatywy zlecił kilka badań. Przez ostatnie kilka lat wielu innych, często znanych lokalnie i polecanych alergologów i dermatologów, nie potrafiło postawić właściwej diagnozy i nie zleciło takich badań diagnostycznych. Podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista p. Konopińskiego z pewnością wyróżniają go spośród grona nie tylko siedleckich lekarzy. Gdybym mógł zastosować szkolną …
Centrum Medyczno Diagnostyczne Sp. z.o.o.
ulica Niklowa 9
Siedlce
Pan Doktor WIKTOR JODKOWSKI to specjalista chirurgii dziecięcej na najwyższym poziomie i zdecydowanie godny polecenia. Pracuje w Szpitalu Wojewódzkim w Siedlcach i tam mieliśmy przyjemność poznać go jako lekarza, który przyjął naszą córkę na oddział. Pełen profesjonalizm, szacunek dla pacjenta, szybka i trafna diagnoza. Bardzo dobry kontakt z młodym pacjentem i rodzicami. Na każdym etapie leczenia pełna dostępność i wszystko dokładnie wyjaśnione. Lekarz z powołania i zamiłowania do swojej pracy. …
Siedlce
Cudowny lekarz. Trafiłam do niego przez przypadek. I od ponad 10 lat konsultuję z nim nawet opinie, które wydali specjaliści. Świetnie tłumaczy, miły i z poczuciem chumoru. Polecam
Mazurska 1 (Poradnia POZ)
Siedlce
Po wizycie u pani doktor pierwszej jestem bardzo zadowolona mega obszerny wywiad i czas poświecony mojej osobie i tłumaczenie.wszystko na wielki plus ,
Siedlce
Doktor Mazur to bardzo dobry lekarz. Dobro pacjenta jest dla niego ważne, nie bagatelizuje niczego. Wszystko wytłumaczy, znajdzie czas na rozmowę. Polecam
Siedlce
Serdecznie polecam Panią Doktor Pięknie opiekuje się pacjentami jest bardzo empatyczna w stosunku do swoich podopiecznych i ich rodzin Polecam serdecznie także cały oddział wewnętrzny super opieka . Mój tata jest starsza osoba po 70 gościmy na oddziale już drugi raz i nie mogę wyjść z podziwu chylę czoła.
Pani Doktor - to przede wszystkim cudowna osoba. Jest pełna ciepła i zrozumienia! Jej twarz emanuje łagodnością i dobrem. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem, do którego chce się przychodzić, gdyż bardzo troszczy się o pacjenta, wspiera i daje nadzieję na lepsze jutro. I co najważniejsze, skutecznie dobiera formę terapii. Z całego serca polecam.
Przychodnia POZ Nr 4
Chrobrego 17
Siedlce
Bardzo dobry lekarz. Ciepła osoba z ogromną empatią i wiedzą medyczną. Profesjonalizm na najwyzszym poziomie, Szkoda, że takich lekarzy jest tak niewielu. Gorąco polecam !
Pani doktor to prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie, kobieta, która lubi swoją pracę (mimo pewnie zmęczenia). Przyjęła mnie po pobycie w szpitalu w 5 tygodniu I ciąży, podczas gdy moja Pani Ginekolog do której chodziłam wieeele lat mnie olała. A Pan Kardiolog zalecił natychmiastową wizytę u Ginekologa po wypisie ze szpitala, bo dostałam leki, które mogły wywołać poronienie. Jaka była radość, jak Pani dr mnie przyjęła zbadała i powiedziala, ze …
Centrum Medyczno - Diagnostyczne Sp. z o.o.
Księdza Jana Niedziałka 14
Siedlce
Pani Doktor jest bardzo miła i oddana pacjentom . Ze spokojem i cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy. Polecam Panią Doktor
Byłem na badaniu usg u pani doktor.Badanie wykonane profesjonalnie z pełnym omówieniem poszczególnych organów.Przy okazji pani doktor zauważyła inną chorobę nie związaną z usg. Dokładnie omówiła tą chorobę i wytłumaczyła ,że potrzebna jest operacja.Uzgodniliśmy termin zabiegu i wytłumaczyła mi jak on będzie przebiegał.Pani doktor nie patrzyła na zegarek ,że czas wizyty się wydłuża tylko starała się jak najdokładniej wszystko omówić.Uważam panią doktor za miłą, sympatyczną i profesjonalną osobę godną polecenia …
Siedleckie Centrum Onkologii, WSzS im. św.JP II w Siedlcach
ks.Józefa Poniatowskiego 24
Siedlce
Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Wspaniały lekarz uratował rękę mojego syna, życzliwy i wyrozumiały. Zostaliśmy przyjęci na oddział ortopedyczno- urazowy. Dr Mariusz przeprowadził 6 godzinną operacje. Wszystkie ścięgna prawej ręki były pozrywane, operacja się udała, lekarz konkretnie przedstawił przebieg operacji, dalsze leczenie! Był bardzo życzliwy i wyrozumiały. Oby więcej było takich specjalistów 😁
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
Siedlce
Lecze sie u niego od wielu lat, bardzo dokladny, skrupulatny, potrafi rozladowac napieta atmosfere, lubi zartowac. Daje skierowania na rozne badania, sam wykonuje USG i to bardzo dokladnie.