Sokołów Podlaski

lekarz Grażyna Kadej

Laryngolog

lekarz Jan Gajewski

08-300 Sokołów Podlaski

Lekarz nie godny polecenia naciąga starsze osoby na kontynuowanie leczenia. Kolejne wizyty. W celu uzyskania korzyści materialnych
Opinia dodana przez: Boguslaw

lekarz Robert Najfeld

08-300 Sokołów Podlaski

Miałam przyjemność poznać Pana Doktora na izbie przyjęć, kiedy trafiłam tam po dotkliwym podrapaniu przez kota i z poważnym zakażeniem bakteryjnym. Pan Doktor to niezwykle sympatyczny, uprzejmy, ujmujący, serdeczny i miły człowiek. Wdrożył skuteczne leczenie, bo rana się goi i zakażenie ustępuje. Gdyby tylko każdy lekarz taki był, pacjent nie bałby się szpitali i służby zdrowia. Szkoda, że Pan doktor nie przyjmuje w poradni, a tylko w szpitalu, bo konsultację …
Opinia dodana przez: Marta S

lekarz Piotr Lewczuk

08-300 Sokołów Podlaski

Najlepszy ortopeda, lekarz i specjalista jakiego spotkałam w swoim życiu. Same superlatywy. Komunikatywny, miły i pomocny. Po zabiegu kompleksowa opieka. Szczerze polecam z całego serducha.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Alexandros Sidiropulos

ulica ks. J. Bosko 5
08-300 Sokołów Podlaski

Trafilem na SOR Szpitala Bielańskiego z mamą staruszką, wczesniej dr Alexandros składał zlamany nadgarstek syna w tym samym sor. Jednoznaczne mamy doskonale opinie o Panu Doktorze. Obserwowane dzialanie lekarskie Pana Doktora wrócily we mnie wiarę w lecznicywo NFZ. Cieply czlowiek, sprawnie sterujący sporą grupą pacjentów oczekujacych, bez zbędnego tracenia czasu własnego i chorych. Diagnoza postawiona po osobistych konsultacjach telefonicznych z lekarzami wykonujanlcymi zlecone badania oraz innymi specjalistami... Mama otrzymala pełną …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Adam Kościukiewicz

Miodowa 4
08-300 Sokołów Podlaski

Wspaniały lekarz. jestem pod wrażeniem ile w moim przypadku włożył starań aby właściwie mnie zdiagnozować. Wszystko wyjaśniał z dużą empatią i taktem. Oby więcej takich lekarzy !

lekarz Paweł Kwiatkowski

ul. Długa 22 a
08-300 Sokołów Podlaski

Wspaniały lekarz! LUDZKI. Można porozmawiać, zapytać, rozwiać wątpliwości. Bardzo zaangażowany i szanujący pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołaniem! Bardzo się cieszę, że do niego trafilem

lek. dent. Adam Orzeł

Kolejowa 28
08-300 Sokołów Podlaski

Dr Adam Orzeł jest profesjonalistą ,wręcz wirtuozem w dziedzinie protetyki stomatologicznej. Kompetencja, dokładne wyjaśnienie procesu leczenia i uprzejmość są znakiem firmowym tego lekarza. Szczerze polecam!

lekarz Jarosław Puścion

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

08-300 Sokołów Podlaski

Wspaniały specjalista pełny profesjonalizm jestem wdzięczna za pomoc i opiekę medyczną polecamm z całego serca
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Roman Olszewski

08-300 Sokołów Podlaski

Wspaniały Człowiek - ciepły, cierpliwy, wyrozumiały, życzliwy, miły oraz Świetny lekarz- wyrozumiały, kompetentny, życzliwy, mistrz w swoim fachu, rewelacyjny ortopeda i chirurg
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Waldemar Krzywania

08-300 Sokołów Podlaski

Dr Waldemar Krzywania jest godny polecenia. Kompetentny, ma profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowa rozmowa i pełne wyjaśnienie problemu. Gdyby wszyscy lekarze byli tacy ... Super lekarz.
Opinia dodana przez: Cytryna

lekarz Mariusz Mazur

NZOZ "Omega"
ulica Węgrowska 5A
08-300 Sokołów Podlaski

Doktor Mazur to bardzo dobry lekarz. Dobro pacjenta jest dla niego ważne, nie bagatelizuje niczego. Wszystko wytłumaczy, znajdzie czas na rozmowę. Polecam

lekarz Joanna Denisiuk

08-300 Sokołów Podlaski

Bardzo uprzejma i rzeczowa pani pediatra. Pani Asia opowiada dużo poza zwykła diagnozę i leczenie :) serdecznie polecam i pozdrawiam
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Ewa Koszarska

08-300 Sokołów Podlaski

Najwspanialszy pediatra na świecie! Zawsze możemy na nią liczyć i tylko do niej mamy zaufanie! Jeśli z jakiegoś powodu trafimy do innego lekarza, to i tak następnego dnia wzywamy ja do domku, żeby potwierdziła albo obaliła postawioną przez innych diagnozę (a już dwa razy lekarze źle zdjagnozowali moją córkę i to dr Ewa wyprowadziła ją na prostą)!Jeśli pani Koszarska jest na urlopie, modlimy się, żeby dziewczynki nie chorowały, bo boimy …
Opinia dodana przez: Emitka

Marek Cichocki

ul. Grunwaldzka
08-300 Sokołów Podlaski

Nie polecam. Wizyta kontrolna po porodzie to jakaś farsa. Lekarz mnie tylko po dotykał i nic po za tym. Nie zalecił żadnych badań kontrolnych, sama się musiałam wypytywać o USG, morfologię czy badania krwi. Idziesz do lekarza w nadziei, że się zna a człowiek wychodzi sam z inicjatywą i wypytuje czy nie powinno się badań wykonać chociaż podstawowych. Nie wrócę więcej.

dr n. med. Agnieszka Kucharczyk

Chirurg ogólny, Proktolog

08-300 Sokołów Podlaski

Chciałabym podzielić siè z Wami moją historią choroby, chodzi o szczelinè odbytu., której początek był kilka lat temu.Potworny, kłujący ból przy wypróżnianiu, płacz i chodzenie po ścianach.Ból ustawał zaraz po wypróżnieniu.Lekarz chirurg proktolog do którego udałam się na wizytè nie powiedział mi , że to szczelina, ale skutecznie ją zaleczył na kilka lat dilatatorem i maścią lidoposterin.Masowałam odbyt dwa razy dziennie przez 20 minut.Ból zupełnie ustał a zwieracz siè rozlużnił.I …

lekarz Katarzyna Rola-Czerwińska

08-300 Sokołów Podlaski

Dziękujemy za rozwiązanie naszych problemów związanych z wieloletnią chorobą. Już kilka wizyt wystarczyło i odpowiednio zaordynowane leki żeby stanąć wreszcie na nogi i normalnie zacząć żyć. Dziękujemy Pani

lekarz Zygmunt Orłowski

08-300 Sokołów Podlaski

Przestrzegam przed tym człowiekiem! Nie rozpoznał nowotworu złośliwego szyjki macicy. Miesiącami przyjmował na prywatnych wizytach i przekonywał, że wszystko jest OK, a problem leży w psychice. Odmawiał badań. Jeśli zależy Ci na swoim zdrowiu, omijaj go szerokim łukiem!

lek. dent. Joanna Bury

Prywatna Przychodnia Stomatologiczna "VITADENT" Mikołaj Flakowski, Rafał Flakowski
Skłodowskiej-Curie 14
08-300 Sokołów Podlaski

"Niestety nie polecam. Lekarz świetny tylko w momencie, gdy leczenie przebiega rutynowo. W przypadku jakichkolwiek komplikacji po zabiegu, doktor 'chowa głowę w piasek' i unika odpowiedzialności. Brak wsparcia dla pacjenta w sytuacjach awaryjnych jest niedopuszczalny

lekarz Marian Waniewski

08-300 Sokołów Podlaski

Nie polecam, nieprzyjemny, nie chciał nawet spojrzeć na kręgosłup przy zdiagnozowanej od kilkunastu lat skoliozie i nawet nie próbował zagłębić się w problem pacjenta, kiedy oczekiwałam jedynie potwierdzenia schorzenia na zaświadczeniu. Skolioza widoczna gołym okiem z rotacją żeber, mimo to lekarz stwierdził że do wystawienia zaświadczenia konieczne jest zdjęcie rentgenowskie, którego obecnie nie mogę wykonać. Wizyta kosztowała mnie dużo nerwów. Na pewno będę omijać szerokim łukiem
Opinia dodana przez: Joanna