Przychodnia Lekarska "Pro Familia"
ul. Tadeusza Kościuszki 103 A
Trzcianka
Od wielu lat leczę się na choroby górnych dróg oddechowych - niestety jak dotąd leczona byłam wyłącznie ambulatoryjnie .Sytuacja zdrowotna zmusiła mienie do poszukiwań lekarza internisty pulmonologa poza miastem Piła i ….strzał w dziesiątkę .Przede wszystkim dr M.Łabędzki jest niezmiernie dociekliwy .Poświęca dużo prywatnego czasu na ocenę wcześniejszego sposobu leczenia ,analizuje wyniki badań .Kiedy trafiłam na oddział płucny Chodzieskiego Szpitala ,który działa w ramach Wielkopolskiego Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii ,doktor …
Wspaniała Pani doktor Neurolog.Pelna kultura i wielka pomoc dla ludzkiego zdrowia . Potrafi zrobić wszystko dla swojego pacjenta . Mimo wszystko ale pacjent dla Pani Doktor jest wszystkim jeśli potrafi pomóc . Ja jako 25 lat byłem U pani doktor pacjentem zawsze byłem godnie przyjęty . I oddaje swą opinię bardzo dobrą bo ta Pani neurolog to człowiek z prawdziwego powołania .
Trzcianka
Dziękuję doktorowi Januszowi Wojciechowskiemu ,za trudną operację wykonaną u mojego meża. Lekarz godny polecenia.
Trzcianka
Doskonały kontakt. Bardzo wnikliwe wyjaśnienie problemu chorobowego. Uprzejmy Pan doktor. Moja mama - pacjentka zachwycona. Dziękuję
Prywatny Gabinet
Marii Konponickiej
Trzcianka
Polecam serdecznie Pana Doktora chodź miałam urodzić synka do samego końca mojej ciąży ale urodziła się córeczka pozdrawiam doktorze.
Trzcianka
Pani Doktor jest bardzo dobrym specjalistą, bardzo mi pomogła z problemem jaki miałam. Mogę stwierdzić że kobieta anioł. Wysłuchuje pacjenta cierpliwie. Nie wiem skąd tyle opinii niepochlebnych jak u Pani Doktor zawsze tyłu pacjentów.
Szpital Powiatowy im Jana Pawła II
ul. Sikorskiego 9
Trzcianka
Ten lekarz to istna paranoja! Jak można tak traktować ludzi szczególnie starszych potrzebujących pomocy?! Mam ogromną nadzieję, że nigdy więcej nie będę miała wątpliwej przyjemności spotkać pana "doktora". Bardzo nieprzyjemny. Bardzo niemiły dla pacjenta. Zero kompetencji. Człowiek oczekuje pomocy a spotyka się z zupełnym brakiem szacunku! Dramat.
Dąbrowskiego 56
Szpital Powiatowy im Jana Pawła II