Szpital Wojskowy z Przychodnią - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Wałczu - Przychodnia - Poradnia Chirurgii Ogólnej
Wałcz
Prawdziwy lekarz z powołaniem. Empatyczny, drobiazgowy, pomoże nawet gdy coś wykracza poza jego kompetencje z prawdziwie ludzkim, wspaniałym podejściem do pacjenta i jak wiem jest to opinia całej rzeszy pacjentów, którzy mieli kontakt w jego gabinecie!
ulica Zdobywców Wału Pomorskiego 3/5
Wałcz
Dopiero drugi raz w swoim 66-letnim życiu miałem do czynienia z tak świetnym lekarzem. Oprócz profesjonalizmu medycznego cechuje go niezwykle ciepły i uprzejmy stosunek do pacjenta, co wśród medyków jest naprawdę wyjątkowe. Najserdeczniej jak mogę dziękuję Panie Doktorze za leczenie mojej 89-letniej Mamy w październiku 2025 r.
Przychodnia Specjalistyczna "ZDROWIE" dr Krystyna Kołodziejska - Motyl
Ogniowa 50
Wałcz
Jest to jedyna Pani ginekolog,u ktorej byłam,nie licząc wizyt w szpitalu. Prywatnie czy na NFZ podejście ma takie samo. Jest miła i co najważniejsze ma takie podejście do pacjentki,że nie trzeba się przy niej krępować. Wszystko wyjaśni,wytłumaczy. Bardzo kontaktowa i uprzejma. Polecam młodym dziewczynom bojących się pierwszych wizyt u ginekologa.
Kilińskiego 4 lok. 18
Wałcz
Wspaniała Pani Doktor! Najlepsza u jakiej do tej pory byłam. Polecam każdemu takiego stomatologa!
Chodząca encyklopedia. Ortopeda, który ma tak szeroki zakres wiedzy, że może robić konkurencję innym specjalistom :) 25 lat temu wyleczył mi kolana, gdy nie mogłam już chodzić. Nadal biegam, a kolana nie bolą. 10 lat temu uratował moja stopę przed amputacją, gdy grono specjalistów zastanawiało się co mi dolega. Byłam po wypadku, Pan doktor postawił diagnozę po krótkiej rozmowie telefonicznej i zalecił odpowiednie leki. Jestem i będę wdzięczna do końca …
Przychodnia Rehabilitacyjna przy Spółdzileni Inwalidów "SINOGAL"
Kościuszki 4
Wałcz
Bardzo polecam doktora. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy, zaangażowania i poświęconego czasu podczas wizyty.
Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne Puls Filia Wałcz
Wojska Polskiego 54
Wałcz
Lekarz bardzo w porządku. Myślę, iż jest masa lekarzy dużo mniej profesjonalnych. Szczerze go polecam, nie robi żadnych problemów, a i wytłumaczy jak się go podpyta.
Przychodnia Specjalistyczna "ZDROWIE" dr Krystyna Kołodziejska - Motyl
Ogniowa 50
Wałcz
Pan Doktor to najlepszy gastroenterolog w okolicy (a miałam już przyjemność z kilkoma) zawsze przyjaźnie uśmiechnięty, widać że chce dla pacjenta jak najlepiej...na każdej wizycie wykonywane jest USG i wszystko tłumaczy krok po kroku, służy dobrą radą nawet jeśli problem nie dotyczył mojej osoby. Moim zdaniem lekarz z powołania z ogromną wiedzą i wspaniały człowiek w jednej osobie :)
Praktyka Stomatologiczna Wojciech Kulesza
Wojska Polskiego 24 m 5
Wałcz
Od kilku lat korzystam z gabinetu pana doktora, nie wiem co to strach przed bolesnymi zabiegami,(!!!) mam zawsze znieczuleni w czasie każdego zabiegu, POLECAM !!!
Centrum Medyczno - Rehabilitacyjne Puls
Budowlanych 10
Wałcz
Pan doktor niezwykle uprzejmy, wyjaśnił chorobę i jej przyczynę, jestem pod wrażeniem. Bardzo dobre podejście do pacjenta :)
Centrum Medyczno - Rehabilitacyjne Puls
Budowlanych 10
Wałcz
Wyjątkowy lekarz. Bardzo profesjonalny, kompetentny, o wielkim sercu i empatii. Znacznie złagodził ostatnie miesiące a szczególnie godziny życia mojej Mamy. Dziękuję!
ulica Dąbrowskiego Jarosława 10/2
Wałcz
Ten lekarz to istna paranoja! Jak można tak traktować ludzi szczególnie starszych potrzebujących pomocy?! Mam ogromną nadzieję, że nigdy więcej nie będę miała wątpliwej przyjemności spotkać pana "doktora". Bardzo nieprzyjemny. Bardzo niemiły dla pacjenta. Zero kompetencji. Człowiek oczekuje pomocy a spotyka się z zupełnym brakiem szacunku! Dramat.
Cham i prostak. Brak szacunku dla pacjentów, już nie wspominając o kobietach. "Pan doktor" uprawia polityczne pogadanki zamiast skupić się na medycynie. Arogancki buc. Tacy ludzie nie powinni pracować w służbie zdrowia, bo najwidocznie minęli się z powołaniem i robią jej zły PR. "Krowy doić!"