CenterMed
ul. Waryńskiego 10a
Pan dr. cierpliwy , wyrozumiały ,mający czas dla pacjenta. Spokojnie ,cierpliwie wytłumaczy , nakieruje na dobre tory. Dziękuję
Dworkowa 15 A/9
Dr Kuśmierski to klasa sama w sobie. Duże doświadczenie, wyczucie chirurgiczne- rzadko spotykane, spokój i kultura..., polecam jako chirurg z całego serca... :)
Bardzo kompetentny, dokładny lekarz. Znakomity fachowiec. Nawiązuje z pacjentem świetny kontakt, poświęca mu konieczną ilość czasu, tłumaczy przeprowadzany zabieg, wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Po zabiegu interesuje się procesem gojenia, utrzymuje kontakt telefoniczny. Gorąco polecam doktora Jakuba Kuleszę!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B
Do doktor Ani chodzę od wielu lat. Uratowała moje zęby po innym "stomatologu". Ma cudowne podejście do pacjenta, wykazuje się ogromna cierpliwością i ma w sobie coś, co uspokaja tę panikara, która we mnie siedzi. Zawsze tłumaczy co będzie robić w danym momencie, proponuje różne rozwiązania, odpowiada obszernie na zadane pytania. Polecam całym sercem jeśli szukacie stomatologa z powołania.
BORAMED Sp. z o.o
ulica Bora Komorowskiego 21/307
Polecam lekarza Chirurgia Piotra Olender. Złoty człowiek z dużym doświadczeniem i profesjonalista. Byłem pod jego opieką. Empatyczny. Zrobi wszystko żeby było dobrze. Dziękuję 🤗
Centrum Terapii PROMITIS Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5/U-1
Swietny lekarz. Polecam serdecznie! Pani doktor podchodzi w bardzo indywidualny sposob do pacjentow i stara sie dobrac leki najlepiej odpowiadajace ich potrzebom
Szpital Kliniczny im. Dzieciątka Jezus
ulica Lindleya 4
Bardzo miła, uprzejma i kompetentna Pani Doktor. W bardzo rzeczowy sposób Pani Doktor tłumaczy chorobę i leczenie. Kompleksowo podeszła do mojego problemy i w bardzo szybkim czasie mnie pomogła. Bardzo dziękuję pani Doktor za udany zabieg. Bardzo polecam Panią Doktor.
Kiedy wybierałam się w sobotę na dyżur lekarza podstawowej opieki zdrowotnej, spodziewałam się nadętego księcia, urażonego faktem, że musi w słoneczny dzień słuchać rzężenia. Takie mam doświadczenia z przychodniami dyżurnymi. Przyjął mnie uprzejmy lekarz, który zbadał mnie szybko, ale nie "na odwal się", zapytał o alergie i przyjmowane leki, przeprowadził normalny wywiad i wytłumaczył zalecenia. Fajnie, że publiczna służba zdrowia się trochę zmienia.
Pani doktor to przemiła, cierpliwa, ciepła osoba, która dokładnie wyjaśniła mi na czym polega moja dolegliwość. Badanie delikatne i profesjonalne. Wizyta u ginekologa to dla mnie zawsze ogromny stres, a tu po raz pierwszy mogę powiedzieć, że nie czułam skrępowania, wyszłam uspokojona. Każdemu polecam wizytę u pani Kowalskiej. Jest to osoba, która nie jest miła na pokaz, ona chyba naprawdę taka jest - to da się wyczuć po sposobie odpowiadania …
Lecznica Stomatologiczna
ul. Grzybowska 37A
Ceny dobre uczciwe podejście. Dla mnie spoko. Mogę polecić. Jeszcze wrócę do Pani doktor jak coś będzie nie tak to też napiszę ;)
Holicare - praktyka fizjoterapeutyczna
Cybernetyki 7E lok. U1
Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Filipa. Ból który mi doskwierał, nie pozwalał mi normalnie funkcjonować do tego stopnia, że miałem problemy z oddychaniem. Do gabinetu Holicare wszedłem z ogromnym bólem, a wyszedłem szczęśliwy, bez bólu. Zadziało się tak już po pierwszej wizycie. Kolejne wizyty wyleczyły całkowicie moją dolegliwość. Do gabinetu Pana Filipa trafiłem z polecenia i polecam dalej!
Pani Doktor szczegółowo wyjaśniła, co wynika z badań, które ostatnio wykonałam. Sama także mnie bardzo dokładnie zbadała. Przedstawiła propozycję leczenia innego problemu, z którym również się mierzę. Była przy tym niesamowicie empatyczna. Wszystko bez pośpiechu, z dużą uwagą. Bardzo polecam.
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Pani doktor operowała mnie. Może żyję dzięki Niej. Miałem wymianę zastawki plus by pass. Operacja przebiegła bez powikłań, zero problemu, tak że po skomplikowanej operacji już po 7 dniach mogłem jechać do domu. Pani doktor Agata jest osobą empatyczną, pomocną w bezpośrednim kontakcie i bardzo miłą. To szczęście, że była moją prowadzącą doktorką.
Prosto po wizycie i b.chcę podziękować za nieśpieszne i dokładne wytłumaczenie specyfiki mojej choroby, rozwianie dręczacych wątpliwości i wskazanie jak mam postępować dalej. Po kilku innych gabinetach, dopiero po wizycie u tego lekarza wiem co mi jest tak naprawdę i co dalej mam robić by zachować wyrok. Dziękuję, MC
Szpital Lux Med
Puławska 455
BArdzo dobry lekarz. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na pytania