ul. Izabeli Zbiegniewskiej 10A
Włocławek
Świetny specjalista, lekarz z powołania, ma niesamowity kontakt z pacjentem, posiada dużą wiedzę i umiejętności. Jeśli skomplikowana ekstrakcja zęba mądrości to tylko u Pana Doktora - szczerze polecam wszystkim, którzy mają ten problem i obawy. Lekarz - człowiek. Panie Doktorze dobrze, że Pan jest :) dziękuję!"
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Wspaniała,cierpliwa i życzliwa lekarka. Stosuje skuteczne leki nowej generacji.Zleca kompleksowe badania.Polecam.
Wspaniały człowiek i profesjonalista. Podejście do pacjenta, życzliwość z jaką Pan doktor odnosi się do człowieka są po prostu na najwyższym poziomie. Naprawił u taty to co "zniszczyli" lekarze z renomowanych szpitali w Polsce. Dokładnie wytłumaczy chorobę i sposób leczenia. 100% czasu poświęci pacjentowi a także rodzinie. Uprzejmy i bardzo miły do ludzi.Gdyby służba zdrowia miała takich specjalistów jak Pan doktor Krzyżanowski, bylibyśmy na 1 miejscu w świecie i zmniejszyła …
Stacja Pogotowia Ratunkowego we Włocławku
ulica Lunewil 15
Włocławek
Lekarz, który rozmawia z pacjentem.Omawia i proponuje najlepsze rozwiązanie problemu.Profesjonalista .W tym co robi jest najlepszy.Leczy do końca.Najlepszy lekarz.Dziekuje bardzo za profesjonalne przeprowadzenie operacji przetoki odbytu .28.05.2021 . Robert Kawecki
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Polecam panią doktor. Przemiła osoba i bardzo swobodna atmosfera podczas wizyty. Wizyta prywatna w rozsądnej cenie.
NZOZ "Na Plantach" we Włocławku
ulica Planty 29
Włocławek
Najwspanialszy lekarz pod słońcem Zawsze uśmiechnięta miła Kompetentna z wielka dokładnością Podchodzi do badania pacjenta co wiąże się z postawieniem 100% diagnozy i szybkim powrotem do zdrowia?Dziękuje Pani doktor i takiego lekarza polecam wszystkim.
NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
Włocławek
ta pani doktor wie co robi i robi to fachowo kochani plecam,innej takiej jak ona nie znajdziecie szkoda ze terminy odlegle
NZOZ "Na Plantach" we Włocławku
ulica Planty 29
Włocławek
Gdyby wszyscy lekarze byli tak kompetentni, NFZ nie miałby problemów finansowych, a pacjenci nie oczekiwaliby w kolejkach po kilka miesięcy. Lekarz rzeczowy i sympatyczny.
Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Barska" we Włocławku
ulica Barska 13
Włocławek
Pan Doktor Radzisław Trzciński Jest Lekarzem Godnym Polecenia. Czuje wewnętrznie ,Że Szlachetny Pan Doktor to Bardzo Dobry Człowiek,który pomaga ludziom bezinteresownie. Z opinii innych pacjentów wiem,że Szlachetny Pan Doktor kompleksowo podchodzi do każdego przypadku Pan Doktor Jest Uprzejmy i z Troską traktuje każdego człowieka potrzebującego pomocy. Ja osobiście nie miałam Zaszczytu Poznać Pana Doktora ,ale jeżeli Człowiek Lekarz Specjalista ma tak długi staż pracy to Musi Być Wyjątkowym Człowiekiem Lekarzem …
Orthomental
Przechodnia 5/1
Włocławek
Pani doktor to miła i pełna empatii osoba. Wnikliwie i ze zrozmieniem wysłucha pacjenta. Uprzejma i znajdująca czas dla pacjenta.
bardzo polecam, uprzejmy i kompetentny, szukalam wlasnie we wloclawku kogos z wyksztalceniem specjalistycznym po radiologii o tyle plus ze nie jest to ginekolog jak bywa najczesciej a lekarz dla ktorego usg to codziennosc i to wielu problemach nie tylko narzadow rozrodczych, jestem bardzo zadowolona, ale wiadomo trzeba samemu sie przekonac i ocenic
Bardzo dobry stomatolog, dokładny, rzetelny i odpowiedzialny. Dokładnie tłumaczy pacjentowi, jak wygląda sytuacja i w przypadku trudnych zębów, zawsze kieruje najpierw na badanie rtg. Leczę zęby u Pana Doktora wiele lat i nigdy nie miałem żadnych komplikacji, a po innym stomatologu były problemy.
NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
Włocławek
Najlepsza Pani Doktor z jaką kiedykolwiek się spotkałam. Wszystko dokładnie wytłumaczy,wysłucha i oczywiście z każdej wizyty wyszłam zadowolona. Oby więcej tak wspaniałych lekarzy.
ulica Zbiegniewskiej 10A
Włocławek
Polecam dr Kwiatkowską wszystkim którzy mają zamiar rozpocząć leczenie ortodontyczne. Efekty leczenia już są widoczne po kilku tygodniach noszenia aparatu! Pełen profesjonalizm