Zduńska Wola

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Gabinet A.P. Denti & Beauty
Iwaszkiewicza 4
98-220 Zduńska Wola

Serdecznie polecam panią doktor wszystkim. delikatnie przeprowadza każde badanie i leczy skutecznie
{'id': 8053, 'name': 'Zduńska Wola'} Psychiatra
                                       dr n. med. Arkadiusz Jasek

dr n. med. Arkadiusz Jasek

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

98-220 Zduńska Wola

Pan doktor uważnie słucha rodzica i młodego pacjenta, zadaje pytania, drąży temat. Dostałam od niego sporo praktycznych rad i wsparcia. Dziecko wychodzi na prostą dzięki pomocy Pana doktora.

lek. dent. Dominika Borkowska

Przychodnia
Władysława Jagiełły 23
98-220 Zduńska Wola

Pani Domika to Anioł dla naszej rodziny. Super podejście do dzieci.Moje pociechy ją uwielbiają, wręcz cieszą się jak idą do dentysty. Polecam! Jestem pacjentką od15 lat.:-)

lekarz Joanna Kaźmierczak-Pawlik

gen. Dąbrowskiego 23
98-220 Zduńska Wola

Bardzo dobry profesjonalny lekarz. Prowadzi moją terapię od ponad dwóch lat. W razie potrzeby nawet telefonicznie udziela wskazówek. Pani doktor ma dużo empatii. Polecam

lekarz Sławomir Masiera

Radiolog

98-220 Zduńska Wola

Cudowny człowiek, ogromna kultura osobista na najwyższym poziomie, super specjalista, najlepszy. Nigdy nie czuje się u niego pośpiechu, zawsze odpowiada na pytania i to w sposób zrozumiały dla pacjenta. Świetne podejście do dzieci. Badania wykonuje i opisuje bardzo dokładnie, wnikliwie. Polecam
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Krzysztof Gliński

98-220 Zduńska Wola

Dziękuję za dotychczasowe leczenie. Powodzenia w konkursach oraz zejścia poniżej 3 godzin w maratonie.Cenię sobie fachowców takich jakim jest Pan w różnych dziedzinach.
Opinia dodana przez: Czesław Machnacz

lekarz Dariusz Nowak

98-220 Zduńska Wola

Bardzo dobry lekarz, po obejrzeniu zdjęć RTG i wysłuchaniu mnie, od razu wiedział co mi dolega. Wspaniałe podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczył co będzie robił i jak się będę czuć po otrzymaniu leku, nie tracąc przy tym poczucia humoru. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Janusz Wlazło

98-220 Zduńska Wola

Ten lekarz widzi w pacjencie czlowieka.Swobodnie prowadzi rozmowe pozwalajac na otwarcie sie pacjenta.Jest bardzo kompetentny kompleksowo podchodzi do pacjenta stawia bardzo trafne diagnozy Bardzo polecam tego specjaliste.

lekarz Artur Korab

98-220 Zduńska Wola

Wspaniały lekarz, specjalista oddany pacjentom. Wiedza i serce w jednym. Oby było więcej takich lekarzy.

lekarz Katarzyna Lasota

Alergolog, Pediatra

Porębska 13
98-220 Zduńska Wola

Przemily lekarz z podejsciem do dzieci. Cierpliwa i lagodna. Zleca badania i opiekuje sie malym pacjentem. Dziekuję

lekarz Grzegorz Nawarski

98-220 Zduńska Wola

Pan doktor to bardzo dobry specjalista z dużą empatia i dużym zaangażowaniem problemu pacjenta zleci badania które są potrzebne do kontroli zdrowia ,Jestem po ostrym rozległym zawale i zawsze dostaje porady i badania dziękuję

lekarz Barbara Lis

Internista, Lekarz medycyny pracy

98-220 Zduńska Wola

Pani Doktor to anioł. Wiedza, zaangażowanie, rozmowa. Pacjent nie czuje się numerkiem, ani kolejnym przypadkiem. Polecam
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Maciej Hilczer

Endokrynolog, Pediatra

ulica Iwaszkiewicza 4f
98-220 Zduńska Wola

To pierwszy lekarz, który mnie nie zignorował, nie powiedział, że jestem chora psychicznie i wymyślam dziecku choroby, to był ten lekarz do którego powinnam trafić z synem od początku. Nie trzeba było udowadniać, ze chłopiec idacy do pierwszej klasy w spodniach rozm. 98 cm nie ma zaburzonego wzrastania, było pełne zrozumienie i otoczenie opieką, diagnoza, program lekowy i tak już od 7 lat :)) a spodnie już na 164 cm …

lekarz Wojciech Jędrysiak

98-220 Zduńska Wola

Pan doktor pełen profesjonalizmu , empatii i zaangażowania do pacjenta wszystko dokładnie wytłumaczy .Najlepszy w swoim fachu.
Opinia dodana przez: Regina

lekarz Łukasz Wojtysiak

98-220 Zduńska Wola

Miły lekarz, zna się na rzeczy, wysłucha i dokładnie tłumaczy gdzie leży przyczyna choroby. Polecam wszystkim Pana Doktora.

lek. dent. Rafał Bator

Gabinet stomatologiczny Rafał Bator
Komisji Edukacji Narodowej 4
98-220 Zduńska Wola

BARDZO DOBRY STOMATOLOG. KOMPETENTNY, DOKLADNY, UPRZEJMY. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.......................

lekarz Jacek Owczarek

98-220 Zduńska Wola

Wspaniały człowiek i lekarz... cóż więcej pisać? Gdyby było więcej takich lekarzy, którzy niezależnie czy przyjmują prywatnie czy na NFZ z takim poświęceniem, przejęciem, życzliwością, uwagą i dokładnością przyjmują pacjentów - świat byłby o wiele piękniejszy.

Grzegorz Fiedeń

Medycyna estetyczna

Medico
Zduńska Wola

bardzo sympatyczny człowiek, robił mi przeszcze pwłosow na zakolach. jestsem zadowolony, już wszystko się właściwe zagoiło i wygląda normalnie. (w sensie,że nie widać,że to był przeszczep włosów)
Opinia dodana przez: J.K.

Przemysław Trzciński

98-220 Zduńska Wola

Polecam zawsze ma czas na wyjaśnienie wszystkiego pacjentce gdyby nie Pan Doktor dziś bym nie była szczęśliwa mamą Dziękuję