Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

Tomasz Wnęk

28-100 Busko-Zdrój

Polecam Doktora Wnęka z całego sera. Lekarz z powołania. Pan doktor na wszystkie pytania odpowiada bardzo szczegółowo. Badanie przeprowadza powoli, delikatnie i bardzo dokładnie. Kiedy trzeba potrafi zażartować.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Waldemar Helm

Ginekolog położnik, Ginekolog

Busko-Zdrój

Pan Doktor prowadził moje dwie ciąże i mogę polecić go w 100% . Bardzo dokładnie przeprowadzał badania i zawsze wszystko tłumaczył, a także odpowiadał na każde moje pytania. Jak byłam po porodach w szpitalu to zawsze znalazł chwilę żeby zajrzeć i spytać jak się czuję. To jest naprawdę bardzo dobry specjalista.

lekarz Grażyna Pałys

Ginekolog

Sienkiewicza 2
28-100 Busko-Zdrój

Duża wiedza i ogromna praktyka. 26 lat temu monitorowała zagrożoną ciążę i w odpowiednim momencie przeprowadziła cesarkę. Dziś szybka decyzja o badaniach i sposobie leczenia na podstawie informacji, które zignorowano w Feminie.
Oj ! ludzie! kto ją zrobił dr hab?? ona jest lek med... Uprzejma jest, owszem , ale tylko tyle! !!! Jak zadasz jej konkretne pytanie to odpowiada wykrętnie i kwituje uśmiechem.

dr n. med. Tomasz Postuła

Pracownia Diagnostyczna
Kościuszki 18
28-100 Busko-Zdrój

Miałam niedawno wizytę u pana doktora i po przeczytaniu tych opinii szłam na nią przerażona. Byłam nastawiona na niemiłą wizytę. Jednak było zupełnie inaczej. Pan doktor może nie jest szczególnie otwarty, ale wszystko mi wyjaśnił, wytłumaczył dlaczego podejmujemy takie a nie inne leczenie. Czułam, że kompetentnie podchodzi do mojego przypadku. Panie przede mną w kolejce również nie wychodziły z gabinetu jakieś przygnębione. Nie mam nic do zarzucenia panu dr. Postuła.

lek. med. Agnieszka Szymanek

Ginekolog