Filtruj terminy

lekarz Urszula Cienciała-Buczko

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Barteczka 48A
43-400 Cieszyn

Lekarz z powołania Dzięki ogromnej wiedzy i kompetencji Pani Doktor dziś na rękach mogę trzymać mojego syna, co przy moich wielu chorobach bylo naprawę nie lada wyczynem. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Dagmara Hibner

dr n. med. Adam Paluch

Specjalista
Sienkiewicza 1
43-400 Cieszyn

Profesjonalista w każdym calu. Prowadził moją pierwszą ciążę, teraz drugą. Jest bardzo cierpliwym lekarzem, odpowiada na wszelkie pytania, jest delikatny przy badaniu. Nie poszłabym do innego specjalisty.

dr n. med. Bogdan Zasada

Mennicza 40
41-902 Cieszyn

chodzę od roku i podczas jakiegoś problemu np. z receptą szybka pomoc, bardzo komfortowo, bardzo ma dużą widzę i w potrzebie zmiany leków wszystko tłumaczy i dobiera je zgodnie z potrzebą
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Maria Manowska

Głęboka 20
Cieszyn

Wspaniały lekarz! Bardzo dokładna, z podejściem holitycznym, wysłucha, doradzi, wytłumaczy zaproponowane opcje leczenia. Ma czas dla pacjentki. Proponuje zdrowy tryb życia, ruch, zdrowe jedzenie dla zachowania zdrowia. Polecam serdecznie.

lekarz Grzegorz Tatar

ulica Folwarczna 34
43-400 Cieszyn

Polecam Pana Doktora. Poprowadził moje dwie ciąże. Zawsze zleca odpowiednie badania, wszystko tłumaczy, doradza. Badania bardzo dokładne, nigdy nie zbywa pacjentki. W porę wykrył wadę u mojego synka i skierował w odpowiednie miejsce. Interesował się ciążą nawet gdy przebywałam w innym szpitalu pod opieką innych lekarzy. Do dzisiaj chodzę do Pana Doktora na kontrole i czuję, że jestem w dobrych rękach. Wizyty w bardzo przystępnych cenach, co jest ważne w …
Opinia dodana przez: Marta Janny

lekarz Andrzej Tomiczek

Ginekolog

NZOZ - Centrum Medyczne
Frysztacka 20
43-400 Cieszyn

Pomimo różnych opinii stwierdzam że Pan Andrzej Tomiczek jest bardzo miłym i kompetentnym lekarzem.Więc nie warto sugerować się opiniami , trzeba samemu się przekonać.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Katarzyna Gibiec