Filtruj terminy

lekarz Sylwia Miśta

Centrum Profilaktyki i Terapii NZOZ Filia w Grodzisku Mazowieckim
Kościuszki 29
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Pani Doktor godna polecenia w 100%. Jest moim ginekologiem od 2011 roku w Grodzisku Mazowieckim, aktualnie prowadzi moją pierwszą ciążę. Jest delikatna, skrupulatna, rzetelna, profesjonalna. Odpowiada na każde dręczące pytanie, wszystko szczegółowo wyjaśnia . Woli zapobiegać niż leczyć, zleca wszystkie potrzebne badania. Nie boi się skierować do poradni specjalistycznych w celu sprawdzenia ewentualnych zagrożeń popartych niezbyt dobrymi wynikami badań. Nie starszy pacjentek, mogę nawet stwierdzić, że jest swego rodzaju wsparciem.
Opinia dodana przez: Wiola
{'id': 20562, 'name': 'Grodzisk Mazowiecki'} Ginekolog
                                       lek. med. Janina Szymańska

lek. med. Janina Szymańska

Ginekolog

Warszawska 6a
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Jestem bardzo zadowolona z wizyty (założenie spiralki) profesjonalne podejście i ogromna wiedza zrobiły na mnie wrażenie. Pani Doktor cierpliwie odpowiadała na wszystkie moje pytania, wszystko dokładnie wyjaśniała, dzięki czemu czułam się zaopiekowana. Jestem pełna podziwu dla jej empatii i życzliwości. Z czystym sumieniem polecam .
Opinia dodana przez: Maja

lekarz Zofia Gutkowska

05-822 Grodzisk Mazowiecki

Przesympatyczna osoba, konkretna,opiekuńcza, daje poczucie bezpieczeństwa pacjentce. Rzadko spotyka się takich lekarzy, którzy odpowiedzą na każde pytanie pacjenta.Polecam Jej gabinet i oczywiście Panią dr
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Jacek Doniec