Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

Nysa

lekarz Ewa Turniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Remedium"sp.c. Głucha-Wojdak Zofia Rozumek Kazimierz
ulica Kolejowa 2
48-300 Nysa

Przemiła Pani doktor. Wszystko dokładnie tłumaczy rozpisuje i dopytuje czy wszystko jest jasne. Oby więcej takich lekarzy. Na wizytę długo się nie czeka.

lekarz Piotr Sysło

Komisji Edukacji Narodowej 21 lok. 6
48-300 Nysa

Zdecydowanie najlepszy lekarz we Wrocławiu! Z Panem Piotrem każdy problem zostanie rozwiązany. Na wizycie zawsze wszystko zostanie wytłumaczone, pokazane, odpowiednie badanie wykonane oraz leczenie przypisane. No i zawsze "chwila edukacji" jak dbać o siebie i swoje samopoczucie! Polecam!
Opinia dodana przez: Mariia Popowicz

lekarz Marzena Wyszkowska

Ginekolog położnik, Ginekolog

sp zoz nysa
Nysa

Swoją opinią chciałabym się podzielić z wszystkimi Paniami które zastanawiają się nad wyborem Pani Wyszkowskiej na lekarza prowadzącego ciążę jak to było w moim przypadku. W mojej ocenie patrząc na przebieg całej ciąży Pani Wyszkowska starała się być miłym człowiekiem jedynie na wizytach prywatnych oczywiście płatnych. Niestety nie mogę stwierdzić że była kompetentnym lekarzem prowadzącym. W czasie ciąży niedbale leczyła infekcję grzybiczą, wyglądało to tak że przepisywała lekarstwa, na kolejnej …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Czesława Zubrzycka

Ginekolog

Sudecka 6a lok. 15
48-300 Nysa

Doktor jest naprawde bardzo dobra , rzetelna! Mi bardzo pomogła nawet w sprawach nie koniecznie ginekologicznych ! Naprawde pomaga , polecam .

lekarz Tomasz Mazurek

Łukasinskiego 2/8