Jestem zadowolona z wizyty. Doktor szczegółowo udzielił mi porady oraz zaproponował leczenie. Polecam bardzo Pana Sysło.
Polecam w 100% Doktora. Wcześniej chodziłam do innego lekarza ale Pan Piotr wyleczył mnie z choroby.
Polecam w 100% Doktora. Prowadzi moją ciążę po pierwszym innym lekarzu i w końcu jestem zadowolona. M.
Zdecydowanie najlepszy lekarz we Wrocławiu! Z Panem Piotrem każdy problem zostanie rozwiązany. Na wizycie zawsze wszystko zostanie wytłumaczone, pokazane, odpowiednie badanie wykonane oraz leczenie przypisane. No i zawsze "chwila edukacji" jak dbać o siebie i swoje samopoczucie! Polecam!
Zdecydowanie najlepszy lekarz we Wrocławiu!
SUPER LEKARZ BARDZO DOKLADNY CO MOZE TO ZROBI W GABINECIE BADANIE DOKLADNE PLUS BIOPSJA PRZYSZLY WYNIKI ZOSTALO WDROZONE LECZENIE INNI LEKARZE NIE WIDZIELI NIC A MIALAM KRWOTOKI I TAK BYM Z TYM CHODZILA NIE WIEM JAK DLUGO I TYLKO BY SIE POGARSZALO BARDZO DOBRY DIAGNOSTA I CIERPLIWY
Dzięki wczesnej diagnozie schorzenia uniknęłam dalszych komplikacji.Fachowa opieka i wrażlowość doktora godna polecenia.
Korzystam z wizyt od lat .Zawsze poświęca na wyjaśnienie schorzenia tyle czasu ile potrzebuję, kompetentny godny polecena doktor.
Lekarz z powołania, bardzo kontaktowy, konkretny. Pan doktor ma profesjonalne podejście wszystko dokładnie wytłumaczy. Badanie odbyło się w spokojnej atmosferze. Polecam 100%
Bardzo miły i rzetelny lekarz. Zawsze służy pomocą,rozwiewa wszystkie wątpliwości, na każde pytanie odpowiada bardzo szczegółowo ! Polecam Pana doktora z czystym sumieniem .
Ginekolog z powołania, bardzo konkretny i rzeczowy,specjalista. Profesjonalne podejście. Polecam pana doktora.