Filtruj terminy

Olkusz

lekarz Kamila Węglarz

ul. Nowa 13
32-300 Olkusz

Najlepsza specjalistka jaką spotkałam jeszcze lepszy czlowiek. Polecam wszystkim którzy jeszcze do pani dr nie trafili

lekarz Jerzy Tylnicki

Szpital w Nowym Sączu
ul. K.K.Wielkiego
Olkusz

Świetny lekarz cechujący się zaangażowaniem i empatią. Lekarz jest punktualny, dokładnie bada, sprawdza wszystkie możliwości leczenia, nie przepisuje lekarstw na chybił trafił. Zna się na swojej pracy i po pierwsze jest bardzo ciepłą, życzliwą osobą
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Janusz Baran

32-332 Olkusz

Super godny polecenia bardzo miły i wykwalifikowany dr . Mam problemy z zajściem w ciążę bardzo dużo tłumaczy . Nie wiem z kod tyle nie dobrych opinii.

lekarz Grzegorz Dynerowicz

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna Nr 1
K.K.Wielkiego 64
32-300 Olkusz

To nie jest jedyny ginekolog z którego usług korzystałam ale muszę przyznać, że najlepszy. Jest rzeczowy, okazuje szacunek kobiecie, nie zawstydza, nigdy nie słyszałam żadnych uwag mogących wprowadzić w zakłopotanie. Korzystałam głównie z wizyt publicznych ale miałam okazję też prywatnie. Nie zauważyłam różnicy w sposobie traktowania. Moja pierwsza wizyta w wieku kilkunastu lat była wizytą prywatną i wówczas Pan Dynerowicz założył mi kartę do przychodni publicznej wypisał skierowanie na badania …

lekarz Jacek Szpringer

ul. Broniewskiego 8A