Filtruj terminy

lekarz Aleksander Ilski

NZOZ SONOMEDICO
Centralna 23b/1
44-240 Żory

Wspaniały lekarz. Byliśmy u niego z mężem na badaniach prenatalnych. Wszystko wyjaśniał, wszystko dokładnie pokazywał. Dawno nie miałam styczności z tak profesjonalnym podejściem w stosunku do mnie, jak i do męża. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Wojciech Mencel

Poradnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
os. Sikorskiego 52 D
44-240 Żory

Lekarz prowadzący moje 2 ciąże . Bardzo dobry uprzejmy lekarz . Dodam że chodziłam do niego panstwowo i nie odczulam żadnej różnicy. Podejście miał bardzo dobre od początku do końca . Lekarz się mną interesował gdy wyczuł zagrożenie kierował do szpitala gdzie mogłam być pod stałą kontrolą . Jestem zadowolona i co najważniejsze mam zdrowe kochane dzieciaczki :) :)
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Bogdan Dobija

Ginekolog położnik, USG

Żory

Bardzo dobry lekarz, korzystam od lat i bardzo dobrze pracuje się z Panem doktorem
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Władysław Gaweł

ulica Sądowa 5
44-240 Żory

Pan Doktor "prowadził" moją ciąże. Dlaczego "prowadził"? Podstawowe badania takie jak morfologia i badanie moczu, które są w ciąży bardzo ważne miałam robione tylko 3 razy (w 10 tygodniu, 5 miesiącu i koniec 7 miesiąca). Zawsze od pana doktora słyszałam, że jest bez zastrzeżeń, a jakichkolwiek pytań bałam się po prostu zadawać, bo pan doktor sprawiał wrażenie, że jak ja w ogóle moge o takie oczywiste rzeczy pytać?! Kontakt - …

lekarz Wiesław Koper

Rybnicka 65
44-240 Żory

Leżałam w szpitalu po terminie tydzień. Lekarz mówił mi co i jak, po badaniu wiedziałam czy mam rozwarcie czy nie. Co wyszło z badan tez mi powiedział. Lekarz jak lekarz ma pełno pacjentek, którymi musi się zająć. Miałam wrażenie że w szpitalu przebywa prawie 24h na dobę bo bardzo dużo go widywałam na wizytach. Jest stanowczy i bardzo konkretny. Powie co ma powiedzieć i tyle. Ja polecam :-)
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Tomasz Zieliński